poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشید خیلی خلاصه و مفید عرض کنم خدمتتون در نظر گرفتیم مسابقه بهترین وبلاگ و بهترین وبلاگ نویس رو برگزار کنیم در این دوره بنا بر این گذاشته شد که محتوا و موضوع وبلاگ ها در نظر گرفته نشه ! طی یک گشت و گذار تو پروفایل دوستان متوجه شدم که تعداد نسبتا زیادی وبلاگ شخصی دارن که یا تخصصی هست یا ادبیات و شعر پس شرکت کننده ها میتونن زیاد باشند و رقابت تنگاتنگ یک سری فاکتور های اساسی طراحی وبلاگ هست اونها برای انتخاب وبلاگ در نظر گرفته میشن نکات مهم در طراحی وبلاگ یک سری اموزش هم برای دوستانی که میخوان شروع به وبلاگ نویسی کنن و تو مسابقه شرکت کنند قرار داده میشه که بار اموزشی هم داشته باشه این مسابقه اموزش وبلاگ نویسی دانلود کتاب اموزش وبلاگ نویسی مهلت شرکت در مسابقه 3 هفته در نظر گرفته شده که هم کسانی که وبلاگ دارند یه نظامی به وبلاگشون بدن و هم دوستانی که میخوان طراحی کنن بتونن شرکت کنن ! در اخر هم این نکته رو ذکر میکنم که طبق همون فاکتورهایی که گفته خواهند شد تصمیم گیری میشه و نظر سنجی هم برگزار میشه . برای برندگان به عنوان هدیه مدال و امتیاز هم در نظر گرفته میشه منتظر حضورتون هستیم موفق و موید باشید شرکت کننده ها : مهناز مینی JMSBeta hamidbala Sepideh.mt from _ hell peyman 2133 davood_titan hamid takro mr.specific لینک ها بعد از نظر سنجی به درخواست دوستان حذف شد 46 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ما که وبلاگ نداریم ... ولی در نظرسنجی شرکت می کنیم ... اگه یه کم بجنبی میتونی داشته باشی تو این 3 هفته ...! 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ وبلاگمون کجاا بود یکی داشتم مال اخبار بود هیچ بازدید کننده ای نداشت وایییییییییییییییییی این خیلی جوک بود /////////////////////////// اقا به نظرم اعلام کنید که دوستان وبلاگ هاشون را در همین تاپیک معرفی کنند شما هم زحمت بکشید توی پست اول بذارین یا بعد از اینکه جمع و جور شدن انوقت یه تاپیک نظر سنجی براشون بذارین فکر کنم گشتن و پیدا کردن همه کمی سخت باشه ممکنه حق کشی بشه .. 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ چه مسابقه خوب و جالبی دستت مرسی آقا پوریا تشکر نکنین فقط ادرس وبلاگاتونو بدین کشتین منو 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ممنون پوریا خیلی کار خوبی کردی منم یه وبلاگ کوچولو دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظرم اگه همه ی وبلاگ ها رو جمع کنی و بذاری تو پست اول حیلی خوب می شه....دیگه پراکنده نیست... 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شیطونه می گه بقیه ی وبلاگا رو لو بدم هااااااااااااا... بیاید خودتون با زبون خوش بگید 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ از آن جهت که خیلی در مورد خودم نمی تونم حرف بزنم وبلاگ شخصی دوس نمی دارم و چون موضوع جالبی پیدا نمی کنم که در باره آن نیز بحرفم باز نیز وبلاگی ندارم ولی بیسیار برای شرکت در مسابقات آموزش و پرورش وبلاگ از خودم طرحیدم که آنان نیز به درد این بخش نمی خورد این بود انشاء من با تشکر 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من بیشتر از وبلاگ های تخصصی-مخصوصا مکانیک-بازدید می کنم رای من به وبلاگ های مکانیکی هست 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ممنون پوریا جان......حتما شرکت میکنم......گرچه وبلاگم به پای بقیه دوستان نمیرسه..:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من بیشتر از وبلاگ های تخصصی-مخصوصا مکانیک-بازدید می کنمرای من به وبلاگ های مکانیکی هست طراحی خود وبلاگ مهم هست تو این دوره نه مطالبش 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ طراحی؟ مگه هر کسی وبلاگ داره برنامه نویسی بلده یه قالب پیش فرض داره یا یه جایی می گیره و چند تا کد .. فاکتورهایی که مد نظر هست و قرار میدم و یه بخش اموزش هم میذارم علاوه بر قالب چیزای دیگه هم ملاک هست 5 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ موضوع دانلود فیلم قبول ه؟ اگه آره من هستم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من دوتا وبلاگ ساختم ولی نمی تونم برم داخلشون مطلب بذارم 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ من دوتا وبلاگ ساختم ولی نمی تونم برم داخلشون مطلب بذارم احتمالا پسورد رو اشتباه میزنی یا اینکه هکت کردن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ احتمالا پسورد رو اشتباه میزنی یا اینکه هکت کردن همون پسشو یادم رفته احتمالا به حد هک نرسیده 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منظورش اینه پالایه شده! چی شده ؟ همون پسشو یادم رفته احتمالابه حد هک نرسیده انشاالله که به هک هم برسه میتونی از سایتی که وبلاگ گرفتی درخواست پسوورد جدید کنی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ منم وبلاگ دارم توش خاطرات مینویسم 7 تا هم تا حالا پست دادم تاره راه انداختم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده