poor!a 15131 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 سلام خسته نباشید خیلی خلاصه و مفید عرض کنم خدمتتون در نظر گرفتیم مسابقه بهترین وبلاگ و بهترین وبلاگ نویس رو برگزار کنیم در این دوره بنا بر این گذاشته شد که محتوا و موضوع وبلاگ ها در نظر گرفته نشه ! طی یک گشت و گذار تو پروفایل دوستان متوجه شدم که تعداد نسبتا زیادی وبلاگ شخصی دارن که یا تخصصی هست یا ادبیات و شعر پس شرکت کننده ها میتونن زیاد باشند و رقابت تنگاتنگ یک سری فاکتور های اساسی طراحی وبلاگ هست اونها برای انتخاب وبلاگ در نظر گرفته میشن نکات مهم در طراحی وبلاگ یک سری اموزش هم برای دوستانی که میخوان شروع به وبلاگ نویسی کنن و تو مسابقه شرکت کنند قرار داده میشه که بار اموزشی هم داشته باشه این مسابقه اموزش وبلاگ نویسی دانلود کتاب اموزش وبلاگ نویسی مهلت شرکت در مسابقه 3 هفته در نظر گرفته شده که هم کسانی که وبلاگ دارند یه نظامی به وبلاگشون بدن و هم دوستانی که میخوان طراحی کنن بتونن شرکت کنن ! در اخر هم این نکته رو ذکر میکنم که طبق همون فاکتورهایی که گفته خواهند شد تصمیم گیری میشه و نظر سنجی هم برگزار میشه . برای برندگان به عنوان هدیه مدال و امتیاز هم در نظر گرفته میشه منتظر حضورتون هستیم موفق و موید باشید شرکت کننده ها : مهناز مینی JMSBeta hamidbala Sepideh.mt from _ hell peyman 2133 davood_titan hamid takro mr.specific لینک ها بعد از نظر سنجی به درخواست دوستان حذف شد 46
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2011 ما که وبلاگ نداریم ... ولی در نظرسنجی شرکت می کنیم ... اگه یه کم بجنبی میتونی داشته باشی تو این 3 هفته ...! 6
Himmler 22171 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 وبلاگمون کجاا بود یکی داشتم مال اخبار بود هیچ بازدید کننده ای نداشت وایییییییییییییییییی این خیلی جوک بود /////////////////////////// اقا به نظرم اعلام کنید که دوستان وبلاگ هاشون را در همین تاپیک معرفی کنند شما هم زحمت بکشید توی پست اول بذارین یا بعد از اینکه جمع و جور شدن انوقت یه تاپیک نظر سنجی براشون بذارین فکر کنم گشتن و پیدا کردن همه کمی سخت باشه ممکنه حق کشی بشه .. 7
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2011 چه مسابقه خوب و جالبی دستت مرسی آقا پوریا تشکر نکنین فقط ادرس وبلاگاتونو بدین کشتین منو 8
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 ممنون پوریا خیلی کار خوبی کردی منم یه وبلاگ کوچولو دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظرم اگه همه ی وبلاگ ها رو جمع کنی و بذاری تو پست اول حیلی خوب می شه....دیگه پراکنده نیست... 13
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 شیطونه می گه بقیه ی وبلاگا رو لو بدم هااااااااااااا... بیاید خودتون با زبون خوش بگید 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 از آن جهت که خیلی در مورد خودم نمی تونم حرف بزنم وبلاگ شخصی دوس نمی دارم و چون موضوع جالبی پیدا نمی کنم که در باره آن نیز بحرفم باز نیز وبلاگی ندارم ولی بیسیار برای شرکت در مسابقات آموزش و پرورش وبلاگ از خودم طرحیدم که آنان نیز به درد این بخش نمی خورد این بود انشاء من با تشکر 7
alimec 23104 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من بیشتر از وبلاگ های تخصصی-مخصوصا مکانیک-بازدید می کنم رای من به وبلاگ های مکانیکی هست 5
*mini* 37779 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 ممنون پوریا جان......حتما شرکت میکنم......گرچه وبلاگم به پای بقیه دوستان نمیرسه..:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من بیشتر از وبلاگ های تخصصی-مخصوصا مکانیک-بازدید می کنمرای من به وبلاگ های مکانیکی هست طراحی خود وبلاگ مهم هست تو این دوره نه مطالبش 4
poor!a 15131 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2011 طراحی؟ مگه هر کسی وبلاگ داره برنامه نویسی بلده یه قالب پیش فرض داره یا یه جایی می گیره و چند تا کد .. فاکتورهایی که مد نظر هست و قرار میدم و یه بخش اموزش هم میذارم علاوه بر قالب چیزای دیگه هم ملاک هست 5
JMSBeta 548 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 موضوع دانلود فیلم قبول ه؟ اگه آره من هستم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
hamidbala 2844 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
JMSBeta 548 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من دوتا وبلاگ ساختم ولی نمی تونم برم داخلشون مطلب بذارم 5
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من دوتا وبلاگ ساختم ولی نمی تونم برم داخلشون مطلب بذارم احتمالا پسورد رو اشتباه میزنی یا اینکه هکت کردن 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 احتمالا پسورد رو اشتباه میزنی یا اینکه هکت کردن همون پسشو یادم رفته احتمالا به حد هک نرسیده 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 منظورش اینه پالایه شده! چی شده ؟ همون پسشو یادم رفته احتمالابه حد هک نرسیده انشاالله که به هک هم برسه میتونی از سایتی که وبلاگ گرفتی درخواست پسوورد جدید کنی 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 منم وبلاگ دارم توش خاطرات مینویسم 7 تا هم تا حالا پست دادم تاره راه انداختم 6
ارسالهای توصیه شده