Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2010 سوالات کنکور کارشناسی ارشد 89 رشته IT یا همون مهندسی فناوری اطلاعات رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 با عرض سلام وخسته نباشيد من سوالات كارشناسي itرا ميخوستم سوالات مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد رو دارید؟ سلام به بچه های گل........... عرض شود که اینها هم خدمت شما: :icon_gol: مجموعه سوالات کنکور کارشناسي ارشد، مهندسي کامپيوتر بهمراه پاسخها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پاسورد فایل: developercenter.ir و سایر موارد هم شامل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید محاسبات عددی از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید پاسخنامه تستهای بالا بر اساس کلید سازمان سنجش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم که مفید باشه. *********** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
baran_taraneh 12 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 سلام ببخشيد ممكنه كليد اوليه كارشناسي ارشد رشته فناوري اطلاعات 89 رو تو سايت بذاريد. نياز خيلي فوري دارم به اون... خواهش مي كنم،اگه امكانش هست هر چه سريعتر اقدام نماييد.:ws21: آدرس ايميل من هست: tranom_na30@yahoo.com مي خواستم،ازتون خواهش كنم اون فايل رو به ايميل من ارسال بفرمائيد. مرسي از لطفتون.... 2
ehsan125 11 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 با عرض سلام من سوالات ارشد آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار را می خوام اگه دارید لطفا بدید 1
aylin 12 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 salam vaght bekheir momkene jozve mohandesiye intrnet baram bezarid mamnun 2
spow 44198 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 salam vaght bekheir momkene jozve mohandesiye intrnet baram bezarid mamnun دوست عزیز فک کنم تو تاپیک جزوات درسی جزوه درخواستیتون موجود باشه اگه نبود اطلاع بدید براتون پیداش کنم وبزارم موفق باشید 2
sadit 13 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 سلام لطفا کلید سوالات کنکور ارشد فناوری اطلاعات رو هم تو سایت قرار بدید ، یا اگه زحمتی نیست برام ارسال کنید. ممنون saditmail@gmail.com 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 شهریور، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
قاصدک سرگردان 10 ارسال شده در 15 آبان، 2011 سلاااااااااااام.خیلیییییییییییییییییییییی عالی بود. یه دنیا ممنون
sirin20 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 تو رو خدا هر کی سوالات ارشد کامپیوتر آزاد 89 و 90 رو با کلیدشون داره برام به ایمیلم بفرسته تو رو خدا ا ا ا ا التماسس saadfingil@yahoo.com
ارسال های توصیه شده