Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ سوالات کنکور کارشناسی ارشد 89 رشته IT یا همون مهندسی فناوری اطلاعات رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
2147 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با عرض سلام وخسته نباشيد من سوالات كارشناسي itرا ميخوستم 2 لینک به دیدگاه
hamid_flower2005 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سوالات مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد رو دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام وخسته نباشيد من سوالات كارشناسي itرا ميخوستم سوالات مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد رو دارید؟ سلام به بچه های گل........... عرض شود که اینها هم خدمت شما: :icon_gol: مجموعه سوالات کنکور کارشناسي ارشد، مهندسي کامپيوتر بهمراه پاسخها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پاسورد فایل: developercenter.ir و سایر موارد هم شامل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید محاسبات عددی از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 79 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سال 81 تا 88 جدید پاسخنامه تستهای بالا بر اساس کلید سازمان سنجش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم که مفید باشه. *********** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
baran_taraneh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ببخشيد ممكنه كليد اوليه كارشناسي ارشد رشته فناوري اطلاعات 89 رو تو سايت بذاريد. نياز خيلي فوري دارم به اون... خواهش مي كنم،اگه امكانش هست هر چه سريعتر اقدام نماييد.:ws21: آدرس ايميل من هست: tranom_na30@yahoo.com مي خواستم،ازتون خواهش كنم اون فايل رو به ايميل من ارسال بفرمائيد. مرسي از لطفتون.... 2 لینک به دیدگاه
ehsan125 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام من سوالات ارشد آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار را می خوام اگه دارید لطفا بدید 1 لینک به دیدگاه
aylin 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ salam vaght bekheir momkene jozve mohandesiye intrnet baram bezarid mamnun 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ salam vaght bekheir momkene jozve mohandesiye intrnet baram bezarid mamnun دوست عزیز فک کنم تو تاپیک جزوات درسی جزوه درخواستیتون موجود باشه اگه نبود اطلاع بدید براتون پیداش کنم وبزارم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
sadit 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام لطفا کلید سوالات کنکور ارشد فناوری اطلاعات رو هم تو سایت قرار بدید ، یا اگه زحمتی نیست برام ارسال کنید. ممنون saditmail@gmail.com 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
قاصدک سرگردان 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام.خیلیییییییییییییییییییییی عالی بود. یه دنیا ممنون لینک به دیدگاه
sirin20 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو رو خدا هر کی سوالات ارشد کامپیوتر آزاد 89 و 90 رو با کلیدشون داره برام به ایمیلم بفرسته تو رو خدا ا ا ا ا التماسس saadfingil@yahoo.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده