mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام دنبالش هستیم به زودی موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سوال قبلی من رو که کسی جواب ندادولی یه سوال دیگه میپرسمMetyl tratirory butyl ether چیه؟ c5h12o ما این رو در محاسبات مهندسی پالایش به طور مختصر بهمون توضیح دادن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد سوال قبل، اول من اون کتاب شما رو نداشتم اصلن، دوم اینکه در این حد وقت نداشتم، شرمنده دیگه :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این هم جواب سوال میشه لطف کنید از رو جواب توضیح بدید. لطف کنین عکستون رو دوباره بزارین قابل دیدن نیست کتاب سنجل هم در دسترسم نیست ممنون لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببینین اینا به دردتون می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برای روش تولید لاستیک ها ببینین مطالب زیر به دردتون می خورن؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الاستومر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلاستیک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام من یه تحقیق درمورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم هر دستگاهی باشه فرقی نمی کنه ممنون میشم اگه راهنمایم کنین 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام من یه تحقیق درمورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم هر دستگاهی باشه فرقی نمی کنه ممنون میشم اگه راهنمایم کنین به نظر میرسه شما به جوابتون رسیدین ( در تالاری دیگه ) خوب من دیگه راهنمایی نمیکنم راستی، فیلمهای مربوطه رو پیدا کنید خیلی عالیه 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من یه تحقیق در مورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم لطف میکنین جواب بدید و دیگه به این تالار اون تالار پاسم ندید 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من یه تحقیق در مورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم لطف میکنین جواب بدید و دیگه به این تالار اون تالار پاسم ندید از این بابت که فارسی پیدا نکردم شرمنده توی نت رو جستجو کردم ولی فارسی چیز مناسبی ندیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حتمن باید فارسی باشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
4572301 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ salam chetorin? man ye matlab mikham dar morde polymer and life age betonin komakam konin mamnon misham 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ببینین مطالب زیر به دردتون می خورن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.این نمودار شرایط مرزی در انتقال جرمه.میشه ساده بیانش کنید.ممنون 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ ما که تو جرم اینا رو نداشتیم! نمودار میگه که کسر مولی آب در مجاورت آب(هرچی از هوا به آب نزدیک تر میشیم) کم میشه، رو سطح آب ثابته و تو آب به طورخطی کم میشه دلیلشو نمیدونم.نگاه به کتاب میکنم و بهتون میگم در اسرع وقت 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ خشک کن سینی دار tray dryer خشک کن دوار rotary dryer راکتور منفرد single reactor- chemical reactor staged reactors ( cstr & plug flow برج جذب آکنده packed absorbtion column استخراج مایع مایع liquid liquid extraction خشک کن پاششی spray dryer تبخیر کنندهی فیلمی دو مرحلهای two stage thin film evaporation برج تقطیر پیوستهی سینی دار continuos sieve plate distilation column ***** خلا استوانه دوار rotary drum vacuum filter استخراج جامد از مایع solid liquid extraction برج خشک کن cooling tower برج تقطیر پیوسته آکنده packed continous distilation column با سلاممن راجع به دستگاههای بالا، برای هر دستگاه، 3 تا 5 صفحه اطلاعات میخوام، یهنی معرفی نامه خودم از همین الان شروع میکنم به پیدا کردنشون 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ با سلاممن راجع به دستگاههای بالا، برای هر دستگاه، 3 تا 5 صفحه اطلاعات میخوام، یهنی معرفی نامه خودم از همین الان شروع میکنم به پیدا کردنشون به تاپیک دستگاه های آزمایشگاه عملیات واحد مراجعه کنین 1 لینک به دیدگاه
hotanshire 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها ممنون میشم اگه کسی مقاله فارسی در مورد غشاهای پلیمری داره بهم میل کنه ممنون میشم واسه پروژم میخوام momeni_66@yahoo.com لینک به دیدگاه
keyvan_m 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان من یه پروژه plc برداشتم برای آخر ترم که باید پروسه تولید آهک رو توی plc انجام بدم.من رشته ام کامپیوتره و حقیقتا نمیدونم آهک چطوری ساخته میشه خواهش می کنم کسانی که سر رشته دارن اینحا راهنماییم کنن من عکسهاشو دارم ولی چیزی که نیاز دارم اینه که یه نفر قدم به قدم بهم بگه چی میشه مثلا بگه سنگ آهک میاد توی ورودی کوره فلان زمان میمونه بعدش میره توی قسمت بعدی فلان زمان میمونه و .... .در اصل چیزی که نیاز دارم اینه که بهم بگین سنگ آهک به ترتیب وارد چه قسمت هایی میشه و چقدر توی اون قسمت میمونه خیلی ممنونم از راهنماییتون 2 لینک به دیدگاه
mohsenp910 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ جل الخالق من همین امروز این پست رو توی سایت عصرجوان زدم کی وقت کردی کپیش کنی اینجا؟حالا به چه دردت میخوره؟لااقل یکم تغییرش میدادی لینک به دیدگاه
keyvan_m 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ جل الخالق من همین امروز این پست رو توی سایت عصرجوان زدم کی وقت کردی کپیش کنی اینجا؟حالا به چه دردت میخوره؟لااقل یکم تغییرش میدادی عذر خواهی می کنم از شما شیطنت داداشم بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده