JU JU 7193 ارسال شده در 2 مرداد، 2010 سوال قبلی من رو که کسی جواب ندادولی یه سوال دیگه میپرسمMetyl tratirory butyl ether چیه؟ c5h12o ما این رو در محاسبات مهندسی پالایش به طور مختصر بهمون توضیح دادن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد سوال قبل، اول من اون کتاب شما رو نداشتم اصلن، دوم اینکه در این حد وقت نداشتم، شرمنده دیگه :wubpink: 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2010 این هم جواب سوال میشه لطف کنید از رو جواب توضیح بدید. لطف کنین عکستون رو دوباره بزارین قابل دیدن نیست کتاب سنجل هم در دسترسم نیست ممنون
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2010 ببینین اینا به دردتون می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2010 برای روش تولید لاستیک ها ببینین مطالب زیر به دردتون می خورن؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الاستومر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلاستیک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
*هانی* 825 ارسال شده در 16 مرداد، 2010 سلام من یه تحقیق درمورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم هر دستگاهی باشه فرقی نمی کنه ممنون میشم اگه راهنمایم کنین 1
JU JU 7193 ارسال شده در 16 مرداد، 2010 سلام من یه تحقیق درمورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم هر دستگاهی باشه فرقی نمی کنه ممنون میشم اگه راهنمایم کنین به نظر میرسه شما به جوابتون رسیدین ( در تالاری دیگه ) خوب من دیگه راهنمایی نمیکنم راستی، فیلمهای مربوطه رو پیدا کنید خیلی عالیه 2
*هانی* 825 ارسال شده در 17 مرداد، 2010 من یه تحقیق در مورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم لطف میکنین جواب بدید و دیگه به این تالار اون تالار پاسم ندید 1
JU JU 7193 ارسال شده در 17 مرداد، 2010 من یه تحقیق در مورد یکی از دستگاههای انتقال حرارت میخواستم لطف میکنین جواب بدید و دیگه به این تالار اون تالار پاسم ندید از این بابت که فارسی پیدا نکردم شرمنده توی نت رو جستجو کردم ولی فارسی چیز مناسبی ندیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حتمن باید فارسی باشه ؟ 4
4572301 11 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 salam chetorin? man ye matlab mikham dar morde polymer and life age betonin komakam konin mamnon misham 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2010 ببینین مطالب زیر به دردتون می خورن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 سلام.این نمودار شرایط مرزی در انتقال جرمه.میشه ساده بیانش کنید.ممنون 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2010 ما که تو جرم اینا رو نداشتیم! نمودار میگه که کسر مولی آب در مجاورت آب(هرچی از هوا به آب نزدیک تر میشیم) کم میشه، رو سطح آب ثابته و تو آب به طورخطی کم میشه دلیلشو نمیدونم.نگاه به کتاب میکنم و بهتون میگم در اسرع وقت 2
JU JU 7193 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 خشک کن سینی دار tray dryer خشک کن دوار rotary dryer راکتور منفرد single reactor- chemical reactor staged reactors ( cstr & plug flow برج جذب آکنده packed absorbtion column استخراج مایع مایع liquid liquid extraction خشک کن پاششی spray dryer تبخیر کنندهی فیلمی دو مرحلهای two stage thin film evaporation برج تقطیر پیوستهی سینی دار continuos sieve plate distilation column ***** خلا استوانه دوار rotary drum vacuum filter استخراج جامد از مایع solid liquid extraction برج خشک کن cooling tower برج تقطیر پیوسته آکنده packed continous distilation column با سلاممن راجع به دستگاههای بالا، برای هر دستگاه، 3 تا 5 صفحه اطلاعات میخوام، یهنی معرفی نامه خودم از همین الان شروع میکنم به پیدا کردنشون 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2010 با سلاممن راجع به دستگاههای بالا، برای هر دستگاه، 3 تا 5 صفحه اطلاعات میخوام، یهنی معرفی نامه خودم از همین الان شروع میکنم به پیدا کردنشون به تاپیک دستگاه های آزمایشگاه عملیات واحد مراجعه کنین 1
hotanshire 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 سلام بچه ها ممنون میشم اگه کسی مقاله فارسی در مورد غشاهای پلیمری داره بهم میل کنه ممنون میشم واسه پروژم میخوام momeni_66@yahoo.com
keyvan_m 112 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 سلام دوستان من یه پروژه plc برداشتم برای آخر ترم که باید پروسه تولید آهک رو توی plc انجام بدم.من رشته ام کامپیوتره و حقیقتا نمیدونم آهک چطوری ساخته میشه خواهش می کنم کسانی که سر رشته دارن اینحا راهنماییم کنن من عکسهاشو دارم ولی چیزی که نیاز دارم اینه که یه نفر قدم به قدم بهم بگه چی میشه مثلا بگه سنگ آهک میاد توی ورودی کوره فلان زمان میمونه بعدش میره توی قسمت بعدی فلان زمان میمونه و .... .در اصل چیزی که نیاز دارم اینه که بهم بگین سنگ آهک به ترتیب وارد چه قسمت هایی میشه و چقدر توی اون قسمت میمونه خیلی ممنونم از راهنماییتون 2
mohsenp910 11 ارسال شده در 18 شهریور، 2010 جل الخالق من همین امروز این پست رو توی سایت عصرجوان زدم کی وقت کردی کپیش کنی اینجا؟حالا به چه دردت میخوره؟لااقل یکم تغییرش میدادی
keyvan_m 112 ارسال شده در 21 شهریور، 2010 جل الخالق من همین امروز این پست رو توی سایت عصرجوان زدم کی وقت کردی کپیش کنی اینجا؟حالا به چه دردت میخوره؟لااقل یکم تغییرش میدادی عذر خواهی می کنم از شما شیطنت داداشم بود.
ارسال های توصیه شده