viviyan 12431 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 يک دختر جوان با انتشار یک فیلم ۴۱ ثانیه ای از چهره خودش در گذر زمان به رکورد جالبی در سایت یوتیوب دست پیاده کرده است و تاکنون با توجه به اینکه چندین با این ویدئو آپلود شده است بیش از پانزده میلیون بار در طی نزدیک به شش ماه بازدید شده است... این دختر به مدت چهار سال و نیم هر روز از چهره خود یک عکس گرفته و حاصل آن این فیلم ۴۱ ثانیه ای است. این تصاویر بین تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۶ تا ۱۲ می۲۰۱۱ گرفته شده اند. این فیلم درباره نشانگر یک تغییر است که در آن یک دختر دانش آموز دبیرستانی ساده تا زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه به تصویر کشیده میشود. 28
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2011 اینم لينك ويدئو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 موقع پخش این نوشته میاد من نتونستم نگاش کنم Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights.
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2011 اینم لینک دانلود فیلم بدون ف*****تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 اینم لینک دانلود فیلم بدون ف*****تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2011 آتفي حال داري بخندي؟؟اين آهنگاي رپخون ولايت رو گوش دادي؟! آره علیرضا، نه، چه آهنگی؟
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 برو اينجا و آهنگ دان كن و بخند.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
from_hell 10964 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن.... اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال... اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد....
El Roman 31720 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 یه دختر بعضی روزا خیلی خوشگل میشه بعضی روزا خیلی زشت کار هورموناس فک کنم چقدرم لباس داره من همیشه میخواستم این کار رو با بچم بکنم از روز تولدش تا وقتی زندم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن....اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال... اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد.... فرم چشمها ؟؟
ارسال های توصیه شده