viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ يک دختر جوان با انتشار یک فیلم ۴۱ ثانیه ای از چهره خودش در گذر زمان به رکورد جالبی در سایت یوتیوب دست پیاده کرده است و تاکنون با توجه به اینکه چندین با این ویدئو آپلود شده است بیش از پانزده میلیون بار در طی نزدیک به شش ماه بازدید شده است... این دختر به مدت چهار سال و نیم هر روز از چهره خود یک عکس گرفته و حاصل آن این فیلم ۴۱ ثانیه ای است. این تصاویر بین تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۶ تا ۱۲ می۲۰۱۱ گرفته شده اند. این فیلم درباره نشانگر یک تغییر است که در آن یک دختر دانش آموز دبیرستانی ساده تا زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه به تصویر کشیده میشود. 28 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اینم لينك ويدئو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ موقع پخش این نوشته میاد من نتونستم نگاش کنم Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اینم لینک دانلود فیلم بدون ف*****تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اینم لینک دانلود فیلم بدون ف*****تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ هان؟ هيچي..چه مردم بيكاري پيدا ميشن... لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ هيچي..چه مردم بيكاري پيدا ميشن... آره والا لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آتفي حال داري بخندي؟؟ اين آهنگاي رپخون ولايت رو گوش دادي؟! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آتفي حال داري بخندي؟؟اين آهنگاي رپخون ولايت رو گوش دادي؟! آره علیرضا، نه، چه آهنگی؟ لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ برو اينجا و آهنگ دان كن و بخند.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن.... اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال... اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد.... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یه دختر بعضی روزا خیلی خوشگل میشه بعضی روزا خیلی زشت کار هورموناس فک کنم چقدرم لباس داره من همیشه میخواستم این کار رو با بچم بکنم از روز تولدش تا وقتی زندم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن....اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال... اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد.... فرم چشمها ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده