رفتن به مطلب

چهار سال و نیم عکس روزانه از چهره دختر جوان!

ارسال های توصیه شده

uie14z0nxzfftdk921m.jpg

يک دختر جوان با انتشار یک فیلم ۴۱ ثانیه ای از چهره خودش در گذر زمان به رکورد جالبی در سایت یوتیوب دست پیاده کرده است

و تاکنون با توجه به اینکه چندین با این ویدئو آپلود شده است بیش از پانزده میلیون بار در طی نزدیک به شش ماه بازدید شده است...

7teei6zpddmtn76ggx0f.jpg

این دختر به مدت چهار سال و نیم هر روز از چهره خود یک عکس گرفته و حاصل آن این فیلم ۴۱ ثانیه ای است.

این تصاویر بین تاریخ ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۶ تا ۱۲ می‌۲۰۱۱ گرفته شده اند.

این فیلم درباره نشانگر یک تغییر است که در آن یک دختر دانش آموز دبیرستانی ساده تا زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه به تصویر کشیده می‌شود.

spacer.gif3q3cz2pg0u0g5l1ufer.jpg

• Like 28
لینک به دیدگاه

موقع پخش این نوشته میاد :ws52:

من نتونستم نگاش کنم :hanghead:

Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights.

لینک به دیدگاه

جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن....

اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال...

اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد....

لینک به دیدگاه

یه دختر بعضی روزا خیلی خوشگل میشه بعضی روزا خیلی زشت:ws38: کار هورموناس فک کنم:whistle:

چقدرم لباس داره:banel_smiley_4:

من همیشه میخواستم این کار رو با بچم بکنم از روز تولدش تا وقتی زندم:w02:

z2b82dln0ubvutjy91bd.jpg

ch0uvnj4hpy525a1e5wm.jpg

xozh92h1o2vrelj3cj.jpg

y0xojdz6qhd0a42atb.jpg

69a0xcwavzcvsmdb7yg.jpg

لینک به دیدگاه
جالترین نکتش این بود....که آدم هر چقدر سنش رو تو ظاهرش بخواد پنهان کنه...اما به مرور زمان چشمها تغییر میکنن....

اجزا صورت تقریبا هیچ اثری از گذشت زمان رو نشون نمیداد...اون هم یه تغییر تو طول 4 سال...

اما فرم چشمهاش خیلی تغییر کرد....

فرم چشمها ؟؟:ws52:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...