رفتن به مطلب

جلسات آزاد اندیشی در دانشگاه ها

ارسال های توصیه شده

سلام:ws37:

تا حالا تو این جلسات شرکت کردین؟

من دیروز تو یکی از این جلسات بودم، سالن اجتماعات دانشگاه بود و رئیس دانشگاه و فرمانده سپاه منطقه و فرماندار که برای جواب دادن نشسته بودند؛نصف سالن دختر و نصف پسر؛ اون جلو هم تعدادی از اساتید و کارکنان دانشگاه نشسته بودند و 3-4 تا سپاهی با لباس نظامی همراه سردار بودند و دور تا دور سالن مسئولین حراست و بسیج دانشجویی که مثل نگهبانهای زندان مدام بالای سر دانشجو ها رژه میرفتند!

فرصت حرف زدن به چند نفر رسید، و نکته خیلی جالب این بود که سئوالات رو مینوشند میدادند دست این نگهبانهای زندان تا تحویل آقایون بدند برای جواب دادن و همه سئوالات تحویل یک لباس شخصی ناشناس میشد که در واقع نقش شورای نگهبان رو بازی میکرد و بعد از گزینش سئوال ها سئوالهای تایید صلاحیت شده رو تحویل آقایون میداد!

نظرتون در مورد این جلسات چه هست؟

و به نظرتون هدف از این جلسات چیست؟

• Like 22
لینک به دیدگاه

من دانشجو نیستم ولی تو قسمتی که بسیج دانشجویی مسولش باشه ازاد اندیشی هم اگه باشه در راستای اهداف یک گروه خاص خواهد بود:a030:

• Like 14
لینک به دیدگاه

در مملکتی که اصلی ترین شعار طرفداران حکومت، مرگ بر ضد ولایت فقیه هست، دنبال آزاد اندیشی نباشید.

آزاد اندیشی از نظر اینها یعنی آزادی بی حد و حصر در مداحی و خاک پا بودن قدیس ها.

حالا نهایتا چندتا موضوع بیکاری و 3000 میلیارد و... را هم رو میکنند واسه سرگرم کردن دانشجو.

اگر اینقدر جرات داشتند که اجازه بدن بنیان فکریشون از همون ریشه مورد انتقاد قرار بگیره، شاید بنده در جلساتشون رفتم.

• Like 19
لینک به دیدگاه

ارزش نداره چون کسی جرات آزاد اندیشی نداره چه طوری بره جلسات آزاد اندیشی؟:ws3:

ما نسل دانشجو (اکثرا نه همه!)ترسو هستیم !حتی تو اون جلسات هم جوری که برامون تعیین شده از قبل حرف میزنیم

در ضمن گروهی از بسیجیان خدای ادبی کردن موضوع هستند وقتی باهاشون بحث میکنی چنان با توسل به ادبی کردن موضوع اصل موضوع رو میپیچونن و ربطش میدن به میوه و درخت و...

که ترجیح میدم باهاشون بحث نکنم:ws37:

• Like 14
لینک به دیدگاه

ولی دیروز یکی از دانشجوها هر آنچه که شما فکر بکنید رو گفت، مخصوصا سردار رو حسابی قهوه ای کرد؛ از معصومیت ولی گرفته تا ثلاثه قدرت و ... همه چیز رو به باد انتقاد گرفت ولی واقعا دل شیر میخواد طرف ترم آخر دانشجوی ارشد بود، خدا کنه اخراجش نکنن:sigh:

بعد از جلسه هم عوامل دشمن سعی داشتند بنر منقش به چره نورانی حضرت آقا رو به آتش بکشند که با تلاش جان بر کفان بسیجی ناکام موندند:banel_smiley_4:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ولی دیروز یکی از دانشجوها هر آنچه که شما فکر بکنید رو گفت، مخصوصا سردار رو حسابی قهوه ای کرد؛ از معصومیت ولی گرفته تا ثلاثه قدرت و ... همه چیز رو به باد انتقاد گرفت ولی واقعا دل شیر میخواد طرف ترم آخر دانشجوی ارشد بود، خدا کنه اخراجش نکنن:sigh:

بعد از جلسه هم عوامل دشمن سعی داشتند بنر منقش به چره نورانی حضرت آقا رو به آتش بکشند که با تلاش جان بر کفان بسیجی ناکام موندند:banel_smiley_4:

خدا بیامرزتش. اگر چندوقت دیگه ناپدید شد نگران نشید. اغراق نمیکنم در این مورد. دیدم که میگم. نمونه اش م.م از رفقای ما تو پلی تکنیک که از زندگی ساقط شد! ما که از همون موقع رفت تو این سیاست بازی ها ارتباطمون رو باهاش قطع کردیم البته :ws3:

• Like 11
لینک به دیدگاه

به نظر من میتونم تو یکی از جلسات آزاد اندیشی این چیزا رو در مورد عزاداری شیعه ها مطرح کنم؟

مثلا شاه عباس که عنوان مرشدکامل داشت یکی از وزیرهاشو میفرسته اروپا تا نحوه ی عزاداری اونها رو ببینه. (یه کتابی بود به نام آخوندنامه که این چیزا رو خیلی جالب و منطقی توضیح داده بود هرچی دارم فکر میکنم اسم نویسنده اش یادم نمیاد.)

یا شمایل سازی های چهره امامها و کشیدن حوادث کربلاکه در ائین اسلام اصولا ممنوع است عینا از portraitسازیهای مسیحی اقتباس شده که این هم خودش زمینه بسیاری از تحریفات رو فراهم کرده. مثلا امام حسین که شهید شد فکر کنم 63 سال داشته (درسته؟) اما توی همه مینیاتور ها و تصاویری که کشیده میشه، خیلی جوون کشیده می شه آدم فکر میکنه جوون 25 ساله است.

یا پرده های سیاه کلیساها تبدیل به پرده های سیاه تکیه ها و مسجدهاشد.

حتی این قضیه هاله نوری (:ws3:)که در نقاشیهای مذهبی شیعه بصورت هاله ای روی صورت پیامبر و امامان و اهل بیت انهاکشیده میشه بی کم و زیاد از هاله ای که نقاشان مسیحی برگرد صورت عیسی و مریم میکشیدندسرمشق گرفته شده. چون میدونید که ما در معماری مساجد چیزی به عنوان نقاشی نداریم و حرام هست کشیدن نقاشی در مسجد و این کشیدن پرتره امام ها میاد توی حسینیه ها و روحوضی ها و قهوه خونه ها قرار می گیره.

و همین علم هم در واقع صلیب بزرگی بوده که در مراسم مذهبی کاتولیکها پیشاپیش عزاداران حرکت داده میشده و شکل صلیبی ان (بخصوص چلچراغ) کاملا حفظ شده .

و البته همین نوحه های دسته جمعی که تو شیعه میبینیم در واقع تقلیدی اوازهای دسته جمعی کلیساهاست.

یکی از رسم و رسومات غلطی که به نظر من این چند سال وارد فرهنگ عزاداری عاشورایی شده، قرار دادن ایستگاهای نذری و صلواتی در نزدیکی تقاطع ها و خیابانهای شلوغ هست که یه صحنه اغتشاش و زباله دانی ظرفهای یه بار مصرف و ترافیک و بوق و شلوغی مخصوصا شبها درست میکنه. من موندم ثواب اون چندتا صلواتی که فرستاده میشه، به اون همه تولید زباله و آشغال وسط خیابون و ترافیک و بنزین سوزی و اعصاب خوردی یه سری از مردم عادی مثل من که پشت ترافیک موندن و میخوان به خونه شون برسن میی ارزه یا نه؟

به نظر من این باید خیلی خودخواهانه باشه که ما برای اینکه ثواب اخروی ببریم از یک کاری، یه سری آدم دیگه از من گرفته تا اون رفتگر بیچاره که همین امروز صبح دیدمش داشت لیوانها و ظرفهای یه بار مصرف رو از توی خیابون جمع میکرد، زجر دنیوی بدیم!!!!

حداقل اگر میخواهیم به مردم خدمت زسانی کنیم بهتره در مکان یابی این ایستگاههای صلواتی و لوازم جانبی مثل سطل آشغال و ... دقت بیشتری بکنیم.

خیلی چیزا هست که از مسیحیت وارد اسلام شده و با فرهنگ شیعه های ایرانی تلفیق شد و این همه بعد از سیاست موازنه ی مثبتی که شاه عباس در قیال اروپایی ها داشت اتفاق افتاد و در قبال اون شریعتی کتاب تشیع علوی و تشیع صفوی رو نوشت و جلال آل احمد مقاله ی جالبی قبل از انقلاب داد که متاسفانه با واکنش شدید شیعه ها مخصوصا آخوندهای درباری روبرو شد. مشکی پوشیدن و زنجیر زدن و علامت بلند کردن رسم عزاداری کاتولیک های مسیحی بوده که پس از نفوذ تدریجی انگلیسی ها به ایران از زمان تیموریان و بالاخص صفویان و حضور قدرتمندتر کمپانی هند شرقی، وارد عزاداری ما ایرانی ها شد. نمونه ی واضح این نوع عزاداری رو میتونی تو کتاب راز داوینچیِ دن برون ببینی که فیلمش هم ساخته شده که کاملا نحوه ی خود عذاب رسانی یکی از کاتولیک های اپوس دي رو نشون میده که همیشه مشکی می پوشه و با زنجیرهایی که سر اونها تیغ های ریز هست به روی شونه های خودش میزنه. این نمونه عزاداری (وجود تیغ بر سر زنجیرها) هنوز تو قسمتهایی از عراق دیده میشه. نمیدونم دقیقا کجا یا تو کدوم فیلم بود دیدم. فکر کنم فیلم جنایات صدام بود.

یکی از چیزهایی هم که باعث شد روزنامه ی ایران به خاطر اون نشریه کذائیش مورد اتهام قرار بگیره اشاره به پوششی به نام چادر مشکی بود که کلهر گفته بود که رنگ سیاه این تاثیرپذیری از نوع پوشش مسیحیان کاتولیک بوده که به شدت سرکوب شد.

خلاصه کل آداب رسومی که الان ما در زندگیمون داریم این نبوده که از اول همینطور بوده بلکه در طی دوران تحریف شده. این تحریفات اینقدر زیاده که حتی مطهری هم یه کتاب یا مقاله کتاب در مورد "تحریفات عاشورا" داره یا توی کتاب حماسه ی حسینی به یه سری از تحریفات اشاره کرده.

جلسه آزاداندیشی رو هم تجربه کردیم. درواقع باید دید آزادی از نظر این دوستان یعنی چی.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خدا بیامرزتش. اگر چندوقت دیگه ناپدید شد نگران نشید. اغراق نمیکنم در این مورد. دیدم که میگم. نمونه اش م.م از رفقای ما تو پلی تکنیک که از زندگی ساقط شد! ما که از همون موقع رفت تو این سیاست بازی ها ارتباطمون رو باهاش قطع کردیم البته :ws3:

:hanghead: خودشم گفت، گفت "میدونم گفتن این حرفا برام گرون تموم میشه و احتمالا من رو بعد از این مراسم نبینید ولی بزار بگم" :hanghead::hanghead:

و یک چیزی که سردار از دهنش پرید و لو داد این بود که گروه تروریستی p.k.k رو خودشون آموزش دادند:hapydancsmil: چیزی که همیشه جمهوری اسلامی تکذیبش میکرد رو فرمانده سپاه دقیقا همون منطقه گفت، حیف تنها خبرگزاری صدا و سیما بود:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو آزاد اندیشی چه موضوعاتی مطرح میشه؟ :w58:

چند وقت پیش تو دانشگاه ما آزاد اندیشی گذاشتن درباره فتــنه و جنگ نرم صهیونیست ها.

کسانیکه اینقدر شعور ندارند به حرکت مردمی میگن فتنه، واقعا میشه تو چنین جلسات احمقانه ای شرکت کرد؟

اینها جز توهین و تحقیر مخالفاشون کار دیگه ای بلد نیستند و بی محلی به اون ارزش های مسخرشون بهترین کاره.

هرچی این جلساتشون خلوت تر برگزار بشه،تو دهنی محکم تری میخورن.:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

قبلنا طرز سوال پرسیدن این شکلی نبود....

راحتتر بود...

نظرتون در مورد این جلسات چه هست؟

حواستون به دوربینهای فیلم برداری تو جلسات باشه....

خاطرات خوشی ندارم از این جلسااات....:icon_razz:

نه از دانشگاه خودمون نه از دانشگاههای اطراف....

خیلیها همین جلسات شد پله پیشرفتشون....چون بلد بودن چطوری حرف بزنن که...:icon_razz:

خیلیها از همین جلسه ها شیفت و دلیت شدن....

خیلیها از همین جلسه ها....با ستاره منور شدن....

بعضی ها...هم...نیستشون....کجان....؟؟؟

هنوز

منتظریم

شاید

برگردن

شاید....!!!

و به نظرتون هدف از این جلسات چیست؟

شناسایی و.....

ولی واقعا دل شیر میخواد طرف ترم آخر دانشجوی ارشد بود، خدا کنه اخراجش نکنن

به اون دوستتون هم بگیدخیلی مراقب باشه...گوشیش هم از الان شنود داره....مراقب باشه....:icon_razz:

• Like 9
لینک به دیدگاه

مزخرفه

و شرکت در این جلسات احمقانست

شما میرین اونجا شرکت میکنین

سوالاتتون رو مینویسین

بعد سوالات شما حذف میشه و سوالای مسخره ی .... ها میره بالا و جواب داده میشه

و شما وقتت رو از دست دادی

اما همین نیست فقط

اونا از اینت جلسات عکس و فیلم میگیرن

همه ی دانشجوها ور نشون میدن که تو این جلسات شرکت کردن

اساتید رو نشون میدن

و بعد همین عکس ها ور میکنن چماغ تو سر خودمون میزنن

از تلویزیون پخش میکنن و بقیه رو فریب میدن

33 ساله همین کارشونه

و برام عجیبه چرا هنوز هم عده ای فریب این جماعت رو میخورن.......

• Like 12
لینک به دیدگاه

والله ما همچین هم مثل سیبزمینی نبودیم که:hanghead: اولا قرار شد دوربین دانشجو ها رو اصلا نگیره و فقط به سمت سخنوران باشه؛ دوما اول جلسه سردار اومد حرف بزنه 5مین بیشتر شد دانشجو ها اعتراض کردند و چون گوش نکرد اکثرمون سالن رو ترک کردیم و بعد از تموم شدن حرفاش برگشتیم (استارت ترک سالن رو داداشتون زد:w02:)

به نظر من هم جلسه آزاد اندیشی نبود ولی چیزی که نشونشون دادیم این بود که 90 دانشجوها کاملا مخالف اونها بودن:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
والله ما همچین هم مثل سیبزمینی نبودیم که:hanghead: اولا قرار شد دوربین دانشجو ها رو اصلا نگیره و فقط به سمت سخنوران باشه؛ دوما اول جلسه سردار اومد حرف بزنه 5مین بیشتر شد دانشجو ها اعتراض کردند و چون گوش نکرد اکثرمون سالن رو ترک کردیم و بعد از تموم شدن حرفاش برگشتیم (استارت ترک سالن رو داداشتون زد:w02:)

به نظر من هم جلسه آزاد اندیشی نبود ولی چیزی که نشونشون دادیم این بود که 90 دانشجوها کاملا مخالف اونها بودن:hanghead:

ایول :icon_gol:

بازم به خودت :a030:

اونا خوب میدونن که چند درصد مخالفشونن

وقتی برایه ساکت کردن بچه هایه یه دانشگاه ...

اونم فقط اونایی که جرأت کردن جلویه دوربین ها و حراست و .... و با دونستن عواقبش حرفشون رو بزنن

اتوبوس اتوبوس بسیجی به اسم دانشجو میارن تویه دانشگاه

خب مسلما خودشون میدونن موافقانشون تو دانشگاه اونقدر نیستن که بخوان حتی حرف بزنن

ولی اینم میدونن که میتونن چه اشخاصی رو فریب بدن

پس این جلسات رو برگزار میکنن

وقتی کلیپ هایی که از تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میشد و نقد و بررسی هایه آدم هایه بی اطلاعی که فقط از رویه همون کلیپا حرف میزدن رو میدیدم .....

میخواستم سرم رو بکوبم تو دیوار

حتی با یه عکس

یا یه اسم میتونن برای استفاده در پروپاگانداشون استفاده کنن...

• Like 6
لینک به دیدگاه

:vahidrk:

ما همه بلدین حسین حسین کنیم

ولی نمیدونیم راهش چی بود و کی راه اونو دنبال میکنه

مطمئنا اگه ما اون زمان بودیم تو لشکر یزید بودیم

(جو گیریه محرم:hanghead:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

:vahidrk:

ما همه بلدین حسین حسین کنیم

ولی نمیدونیم راهش چی بود و کی راه اونو دنبال میکنه

مطمئنا اگه ما اون زمان بودیم تو لشکر یزید بودیم

(جو گیریه محرم:hanghead:)

خیلی خنگی که فکر کردی ما ارتباطمون رو باهاش قطع کردیم. vahidrk.gif

همون بهتر بری تو لشگر یزید. whistle.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

آزاد اندیشی!

آره واقعا تو آزادی که بیاندیشی ولی واسه خودت!

وقتی قراره اندیشه هاتو بیان کنی فقط وقتی آزادی که در چهارچوب مشخ مثل سوالهای مشخص و پاسخ های مشخص داره!

آزادی که شرکت کنی یا نکنی! بگی یا نگی!

اینجاست که فرقت با بقیه معلوم میشه!

• Like 9
لینک به دیدگاه
خیلی خنگی که فکر کردی ما ارتباطمون رو باهاش قطع کردیم. :vahidrk:

همون بهتر بری تو لشگر یزید. :whistles:

من میدونم کدوم وریم

یه فکر به حال خودت بکن :whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا این همه دموکراسی داریم ! نمیخواید باور کنید ؟

نمونش همین که سوالات قبل از این که خودنه بشه بازرسی میشه ، خودش عند دموکراسیه !:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...