lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ این کارهارو انجام بدین: 1-به ستاره قرمز روی دماغ دختره به مدت 30 ثانیه خیره بشین. 2- حالا به یک کاغذ سفید یا دیوار سفید نگاه کنین و مرتب پلک بزنین. حالا چی می بینید؟؟ 16 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ این کارهارو انجام بدین:1-به ستاره قرمز روی دماغ دختره به مدت 30 ثانیه خیره بشین. 2- حالا به یک کاغذ سفید یا دیوار سفید نگاه کنین و مرتب پلک بزنین. حالا چی می بینید؟؟ این همین عکس بالاست که رنگاشو اینورت کردم لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جادو می کنی .سنگسار شدی رفت.ایها الناس سنگ بزنین این لورنا را قربتا الی الله لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جادو می کنی .سنگسار شدی رفت.ایها الناس سنگ بزنین این لورنا را قربتا الی اللهآخه مگه این منم برادر بسیجی؟ العفو:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ این همین عکس بالاست که رنگاشو اینورت کردم اینورت شدش چندان جادویی نیستا الان باز میگن حسادت دخترانش گل کرده لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اینورت شدش چندان جادویی نیستا الان باز میگن حسادت دخترانش گل کرده تاییدت می کنم منم ازش خوشم نمیومد لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ولی این دیگه واقعا جادوییه میشه اینم اینورت کنی؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ میشه اینم اینورت کنی؟ اون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود که من اینورت کردم اون شد لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود که من اینورت کردم اون شدباز این شد یه چیزی! ولی اینم خسته اس انگار دعوا داره لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ این چه عکسیه میزاری؟ با احساسات ما بازی نکن آخه چی میشد این عکس آخری رو 5 ثانیه دیرتر میگرفتن؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ این چه عکسیه میزاری؟ با احساسات ما بازی نکن آخه چی میشد این عکس آخری رو 5 ثانیه دیرتر میگرفتن؟ با چشم برادری بهش نگاه کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ عجب چيز هايي تو اين انجمن مي بينم من عكس ................. نكته انحرافي داره ديگه من به چه چشمي بهش نگاه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52::ws38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده