viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ امروز سالروز حمله چنگیز خان و مغولهای مقدس به ایران است در این حمله که گروه های عظیمی از قبیل اقوام مغول همراه بود طی یک عملیات جانانه بیش از یک میلیون تن از مردم جاهل ایران به دست مغول های گرامی کشته شدند، امروزه مردم ایران به خاطر این حمله که موجب بیداری ایرانیان شده نام چنگیز را بر فرزندان خود گذاشته و قبر تموچین فرزند آن شمشیر کش فرزانه را زیارت میکنند، من هم، به نوبه خود این روز مقدس را به همه چنگیزیان عزیز تبریک گفته و از مدیریت انجمن درخواست دارم به هر پست توهین آمیز واکنش نشان دهند، چنگیز خان برای ما مقدس است... سه شنبه 8 آذر. دلاور 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شهر سلطانیه در نزدیکی زنجان که زمانی مغر حکومتی الجایتو ها بوده، مردمانش اکثرا از نژاد مغول هستند وقتی به اون شهر میری قیافه ها اکثرا مغولی هست 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ امروز به زیارت ضریح مطهر حضرت آق قویونلو نوه مطهر حضرت چنگیز خان رفتم و بابت خوابیدن با ننه ننه ننه ننه ننه ننه ننه ننه ننه ننه بزرگمون و همچنین کشتن بابای بابای بابای بابای بابای بابای بابای بابا بزرگمون چند فاتحه نصیب روح بزرگوارش کردم و سینه لخت کرده زنجیر زدم و گل بر سر مالیدم و قمه بر سر کوبیدم. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم این روز عزیز رو به همه ی ایرانی ها تبریک میگم و یادآور میشم با حمله ی دیروزشون به سفارت خونه نشون دادن که روح چنگیزی هنوز توی وجود همه ی ما هست و ما هنوز از آرمانهای چنگیز منحرف نشدیم. ایشالا حمله ها و کشتارهای بیشتر. (علامت ویکتوری) دی: 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ بعد از جنگ جهانی و اشغال فرانسه توسط نیروهای آلمان برخی از مردم فرانسه رفتارعجیبی پیدا کرده اند. این عده نام فرزندان خود را هیتلر میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را نوکرهیتلر... و یا کنیز هیتلر میگذارند. نصف این جماعت هنوز برج ایفل را ...ندیده اند ولی حتمآ میروند و دیوار برلین را بازدید میکنند. با اینکه اصلا آلمانی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به دیوار برلین به زبان آلمانی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز ارتشیان آلمان به اجدادشان دورگه آلمانی فرانسوی شده اند، یک شال اس اس به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها از پدر آلمانی و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به این امر افتخار هم میکنند. یک عکس از یک جوان خوشتیب و خوش هیکل را توی خانه اشان قاب کرده اند و میگویند این عکس هیتلر است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی هیتلر را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند اصلا هیتلر سبیل نداشته هروقت این ماجرا را برای آشنایان ایرانی مسلمان تعریف میکنم قاه قاه می خندند و می گویند اینها چه آدمهای احمق و نادانی هستند. دلشان شدید برای حماقت آنها میسوزد و به حالشان تاسف میخورند. ببینید متن پایین چقدر به متن بالا شباهت دارد: بعد از حمله اعراب و اشغال ایران توسط سربازان عرب مردم ایران رفتارعجیبی پیدا کرده اند. آنها نام فرزندان خود را علی و حسین میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را غلامعلی و یا غلامحسین میگذارند. نصف این جماعت هنوز به شهرهای دیدنی ایران سفر نکرده اند ولی حتمآ میروند و مکه و حرم امام رضا رو زیارت میکنند . با اینکه اصلا عربی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به قبله به زبان عربی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز اعراب به اجدادشان دورگه عرب-ایرانی شده اند، یک شال سبز به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها سید هستند و از پدر عرب و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به سید بودن افتخار هم میکنند . یک عکس از یک جوان خوش قیافه با چشمهای درشت مژه های بلند مشکی و ابروهای برداشته کمانی را توی خانه شان قاب کرده اند و میگویند این عکس حضرت علی است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی علی را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند علی زیبا بود 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ بعد از جنگ جهانی و اشغال فرانسه توسط نیروهای آلمان برخی از مردم فرانسه رفتارعجیبی پیدا کرده اند. این عده نام فرزندان خود را هیتلر میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را نوکرهیتلر... و یا کنیز هیتلر میگذارند. نصف این جماعت هنوز برج ایفل را ...ندیده اند ولی حتمآ میروند و دیوار برلین را بازدید میکنند. با اینکه اصلا آلمانی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به دیوار برلین به زبان آلمانی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز ارتشیان آلمان به اجدادشان دورگه آلمانی فرانسوی شده اند، یک شال اس اس به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها از پدر آلمانی و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به این امر افتخار هم میکنند. یک عکس از یک جوان خوشتیب و خوش هیکل را توی خانه اشان قاب کرده اند و میگویند این عکس هیتلر است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی هیتلر را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند اصلا هیتلر سبیل نداشته هروقت این ماجرا را برای آشنایان ایرانی مسلمان تعریف میکنم قاه قاه می خندند و می گویند اینها چه آدمهای احمق و نادانی هستند. دلشان شدید برای حماقت آنها میسوزد و به حالشان تاسف میخورند. ببینید متن پایین چقدر به متن بالا شباهت دارد: بعد از حمله اعراب و اشغال ایران توسط سربازان عرب مردم ایران رفتارعجیبی پیدا کرده اند. آنها نام فرزندان خود را علی و حسین میگذارند. برخی کار را از این هم فراتر برده و نام آنها را غلامعلی و یا غلامحسین میگذارند. نصف این جماعت هنوز به شهرهای دیدنی ایران سفر نکرده اند ولی حتمآ میروند و مکه و حرم امام رضا رو زیارت میکنند . با اینکه اصلا عربی بلد نیستند روزی چند مرتبه رو به قبله به زبان عربی دعا میخوانند. آنهائیکه که بر اثر تجاوز اعراب به اجدادشان دورگه عرب-ایرانی شده اند، یک شال سبز به کمرشان میبندند تا همه بدانند که اینها سید هستند و از پدر عرب و بر اثر تجاوز به دنیا آمده اند و البته به سید بودن افتخار هم میکنند . یک عکس از یک جوان خوش قیافه با چشمهای درشت مژه های بلند مشکی و ابروهای برداشته کمانی را توی خانه شان قاب کرده اند و میگویند این عکس حضرت علی است و به آن احترام میگذارند. هرچقدر هم دیگران عکس واقعی علی را نشانشان میدهند، زیر بار نمیروند و میگویند علی زیبا بود از همون اول منظورتون قابل حدس بود ولی مثل اینکه باز تحمل نیاوردید و منظور خود را واضح گفتید اولا تاریخ ساز خوبی هستی چون دو تا تاریخ متفاوت رو ساختی که مثلا یکی رو به واسطه دیگری وارونه نشون بدی دوما تاریخ ساز خوبی نیستی چون حضرت علی به ایران حمله نکرد و اون عمر بود که حمله کرد سوما محض طلاع سرکار علیه عرض میکنم سیدها از نسل ائمه هستند پس الکی شلوغش نکن چهارما این حس وطن پرستی و پان فارسیتون قابل تقدیره البته نه برای من 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ از همون اول منظورتون قابل حدس بود ولی مثل اینکه باز تحمل نیاوردید و منظور خود را واضح گفتیداولا تاریخ ساز خوبی هستی چون دو تا تاریخ متفاوت رو ساختی که مثلا یکی رو به واسطه دیگری وارونه نشون بدی دوما تاریخ ساز خوبی نیستی چون حضرت علی به ایران حمله نکرد و اون عمر بود که حمله کرد سوما محض طلاع سرکار علیه عرض میکنم سیدها از نسل ائمه هستند پس الکی شلوغش نکن چهارما این حس وطن پرستی و پان فارسیتون قابل تقدیره البته نه برای من پ ن پ واقعا منظورم این بوده که چنگیزخان مغول برا من مقدسه. اولا من تاریخی رو نساختم، اینا همگی در تاریخ ثبته. دوما پسران علی تو حمله به ایران بودن وگرنه دلیلی برای اینکه شهربانو دختر یزدگرد رو بدن به حسین و یا اینکه مردم داراب مالیات بدن به حسن وجود نداشت. سیدهای حالا رو نمیدونم ولی بد نیست بری یه کم مطالعه کنی، سید به فرزندانی که از تجاوز عربا به زنای ایرانی به وجود میومد میگفتن، وگرنه چرا باید تو ایران اینقد سید باشه؟ میدونید که سید یعنی سرور. چهارما حس عرب پرستیه شما قابل تقدیرتره. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ دکتر علی میر فطروس در رویه ی 24 ملاحظاتی در تاریخ ایران می نویسد : ... حمله ی اعراب به ایران ؛ چه از نظر سیاسی و چه از نظر اجتماعی ؛ مهم تر ؛ موثرتر و مرگبارتر از حمله ی مغول ها بود زیرا مغول ها بخاطر فقدان یک مذهب مشخص و عدم اعتقاد به هیچیک از ادیان و آیین های معتبر،در مجموع ؛ از تعصب مذهبی و رجحان ملتی بر ملت دیگر بدور بودند؛ به عبارت دیگر حمله ی مغولها اساسا متوجه تصرف قدرت سیاسی حکومت در ایران بوده ؛ اما اعراب از یکطرف کوشیدند تا با اشغال نظامی ایران ؛ استقلال و شکل سیاسی حکومت ایران را نابود کنند ( سرنگونی امپراتوری ساسانی ) و از طرف دیگر تلاش کردند تا با قران و اسلام ؛ ( ملت ایران ) را در ( امت اسلام ) ؛ و دین و فرهنگ و زبان و خط ایرانی را ؛ در دین و فرهنگ و زبان و خط عربی حل کنند...) بعد از اسلام نیز نوعی ممنوعیت و تعصب مذهبی باعث شد تا اعراب مسلمان ؛ هیچ چیز بجز قران را لایق خواندن ندانند. اعتقاد باینکه : قران ؛ ناسخ همه ی کتب ؛ و اسلام ؛ ناسخ همه ی ادیان و اندیشه هاست ( ان الاسلام یهدم ماکان قبله ) و هیچ دانشی نیست که در قران نباشد ( لارطب و لا یابس الافی کتاب مبین ) ؛ باعث شد تا اعراب مسلمان به آثار علمی و ذخایرفرهنگی سایر ملتها ؛ بدیده حقارت و دشمنی بنگرند. 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ پست های این تاپیک فعلا برای من در حالت تعلیق می مونه/حالا اگر تاپیک حذف نشد و چندین نفر مثل جواد مسی و نیوترون و آرخا این تاپیک رو فعال کردن فکر می کنم من که اصلا اطلاعات ندارم در این موارد: چنگیز اعراب عمر ... مدتیه نوشته های سه دوستی رو که اشاره کردم دنبال می کنم حداقل می دونم که یکطرفه قضاوت نمی کنن/ شاید چند نفر دیگر هم باشن فعلا حضور ذهن ندارم پس به کسی برنخوره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده