Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ آشنایی با دانشگاه سال تاسیس : 1370 وسعت : 412 هکتار تعداد دانشکده : این دانشگاه درحال حاضردارای 6 دانشکده (علوم و تحقیقات اسلامی،ادبیات و علوم انسانی، علوم اجتماعی،علوم پایه ، فنی و مهندسی ، معماری و شهرسازی) می باشد. مسجد دانشگاه : مساحت 2470 متر مربع /سال بهره برداری 1383 کتابخانه مرکزی دانشگاه : مساحت 4062 متر مربع /سال بهره برداری : 1378 تعداد رشته های مصوب کاردانی : 2 رشته تعداد رشته های مصوب کارشناسی ناپیوسته : 1 رشته تعداد رشته های مصوب کارشناسی پیوسته : 39 رشته تعداد رشته های مصوب کارشناسی ارشد پیوسته : 1 رشته تعداد رشته های مصوب کارشناسی ارشد نا پیوسته : 46 رشته تعداد رشته های مصوب دکتری : 7 رشته تعداد اعضای هیئت علمی : 183 نفر تعداد دانشجو یان ایرانی و غیر ایرانی : حدود 8000 نفر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ تاریخچه دانشگاه قانون تأسیس دانشگاه بین المللی اسلامی ایران در جلسه روز دو شنبه ١٩ دیماه سال ١٣٦٢ مجلس شورای اسلامی تصویب گردید و در تاریخ ٢٩ دیماه سال ١٣٦٢ به تاُیید شورای نگهبان رسید و در واقع مبدأ و منشأ وتأسیس مؤسسه ای با اهداف تصریح شده در قانون مصوب سال ١٣٦٢ و اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی (1377/4/30) را باید در.نظر و اندیشهُ رهبرکبیر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) جستجو کرد. در سال ١٣٧١ مجتمع آموزش عالی دهخدای قزوین در دانشگاه ادغام گردید واین دانشگاه با نام دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) مزین گردید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ دانشکده ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اقایان مدیر ارشد تیتر این جستار رو تصحیح بفر مایید لطفا > دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اقایان مدیر ارشد تیتر این جستار رو تصحیح بفر مایید لطفا >دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین عجب نکته ظریفی بود لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عجب نکته ظریفی بود سلام خوب اخه من با موضوعش کاری نداشتم اصلا نمیدونستم قزوین هم دانشگاه داره گفتم یه چیزی بنویسم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ نبود؟:D من هستم......................:mrsbeasley: دیگه کسی نیست!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ اقایان مدیر ارشد تیتر این جستار رو تصحیح بفر مایید لطفا >دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین هنوز تیتر موضوع درست نشده __؟؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ منم هستم من هستم......................:mrsbeasley:دیگه کسی نیست!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ :gol cheshmak: مهندس سیبیلامو قوام دادم خوشت اومد:eyepopping: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ :gol cheshmak: مهندس سیبیلامو قوام دادم خوشت اومد:eyepopping: آفرین خوبه لینک به دیدگاه
Roozbeh69 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، بچه ها منم هستم :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Roozbeh69 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ آفرین خوبه سلام ، خوبي؟ تو رو من باشگاه مهندسان نديدم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، خوبي؟تو رو من باشگاه مهندسان نديدم؟؟؟؟؟؟؟ سلام چرا، اونجام بودیم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، بچه ها منم هستم :icon_pf (44): :flowerysmile: آواتارتو دوس دارم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :flowerysmile:آواتارتو دوس دارم برو اندرونی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده