Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مگه نميگي تهرونيا تو اين زمينه برترند ! برادرمن اولا بحث تهروني شهرستاني نبايد بشه اين تقسيم بندي ها رو كساني كه يا نمي فهمند يا فهميده قصد تفرقه افكني دارند و از اتحاد ملت ميترسند به وجود ميارن مثل تفكيك هاي مذهبي (شيعه سني زرتشتي ...) يا قوميتي ... ، در ثاني مگه همين تبريزيا و اذربايجانيا نبودن كه پاي درياچه اروميه تا اخر ايسادن تو همين شيراز كم كشته و مجروح زنداني زخمي بود خودم اون موقعه دانشجو بودم تو همين دانشگاه استان خودمون كه همه جمعيتش اندازه يك محله تهرون نيست كم دانشجوي اخراجي نداشتيم ووووو....ولي چيزي كه هست جمعيت ساير جا ها نسبت به تهرون ناچيزه در نتيجه اتفاقاش به چش نمياد حتي اگه كشته بشن يا اينكه تو يه شهر 100 هزار نفري اگه 100 نفر جمع بشن خيلي زود دسگير ميشن اما تهران با 14 ملين جمعيت حتي تصور كنترلش هم سخته سوما متاسفانه حافظه تاريخي ما زير صفر ما حتي تارخي كه توش زندگي كرديم را به خاطر نميسپاريم چه برسه تاريخ شجاعت و قهرماني هزاران ايراني كه در جاي جاي كشور براي رسيدن به ازادي جوون دادن .. چهارما نمي خواستم اينو بگم اما بهتر جمعه ها يه سري به نماز جمعه تهران بزني تا امار دستت بياد كه چند هزار نفر ميان پاي تپق هاي جنتي ميشنن از فروغ و بقيه هم بابت به انحراف كشيدن تاپيك عذر ميخوام صحبت از اکثریت و اقلیت باید همیشه باشه. تهران از 12 میلیون جمعیتش نزدیک 6 میلیون آدم اومد. یعنی نزدیک 50 درصد. اما از کدوم شهرستان کوچکی حتی 5 درصد هم اومدن، اگه میومدن که کسی همه نیروهاشو از شهرستان ها جمع نمیکرد بیان اینجا ملتو بزنند. اتفاقا ما داریم چوب همین بافت سنتیمون را میخوریم که اونها توی شهرستان ها بیشترند،اما هیچ وقت جمع نبستم بگم همشون اینطوریند. برای اینکه بحث تاپیک هم منحرف نشه، اکثر ابتذالات توی این کشور هم از طرف همین قشر پایین جامعه است. چه قتل ها چه تجاوزها و چه ..... البته واژه شهرستانی را نباید به کار میبردم، ولی واژه مناسب دیگری نیست. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ صحبت از اکثریت و اقلیت باید همیشه باشه.تهران از 12 میلیون جمعیتش نزدیک 6 میلیون آدم اومد. یعنی نزدیک 50 درصد. اما از کدوم شهرستان کوچکی حتی 5 درصد هم اومدن، اگه میومدن که کسی همه نیورهاشو از شهرستان ها جمع نمیکرد بیان اینجا ملتو بزنند. اتفاقا ما داریم چوب همین بافت سنتیمون را میخوریم که اونها توی شهرستان ها بیشترند،اما هیچ وقت جمع نبستم بگم همشون اینطوریند. برای اینکه بحث تاپیک هم منحرف نشه، اکثر ابتذالات توی این کشور هم از طرف همین قشر پایین جامعه است. چه قتل ها چه تجاوزها و چه ..... البته واژه شهرستانی را نباید به کار میبردم، ولی واژه مناسب دیگری نیست. گفتم كه صرف وجود جمعيت بالا خودش عاملي كه جرات و شهامت به و چود مياره براي بيان مطالبات اجتماعي ... دوما خبرگزاري ها بيشتر روي تهران زوم بود چون اونجا پايتخته مثلا بازار تهران كه تعطيل شده چقد سر صدا بلند شد ولي شهر كوچيك ما كه يه شهر بندري و تجاري چهار روز همه بازاري ها تعطيل شدن نزديك به 35 هزار نفر بكار نشستن خونه بانكها نيمه تعطيل شدن ولي صداش در نيومد همين چند روز پيش اونم به خاطر زورگويي هاي گمركي وتعرفهاي بالا ... 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اسي! بچه تهرونيا رفتند سفارت رو گرفتند هنوز نماز جمعه رفتن ما بهتر بود كه.. به اين ميگين (تسخير سفارت) اوج ابتذال فكري و عملي.. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اسي! بچه تهرونيا رفتند سفارت رو گرفتند هنوز نماز جمعه رفتن ما بهتر بود كه..به اين ميگين (تسخير سفارت) اوج ابتذال فكري و عملي.. آقای دوربینی بچه تهرونه آخه؟ :zadan: همه مسئولان هم شهرستانی هستند، از آغا بگیر تا محمود تا لاریجان تا جنت و....... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ آقای دوربینی بچه تهرونه آخه؟ :zadan:همه مسئولان هم شهرستانی هستند، از آغا بگیر تا محمود تا لاریجان تا جنت و....... ااسی میشه این بحث شهرستانی رو تمومش کنی؟ این چه دیدیه تو بهشون داری آخه؟؟؟؟؟ از تو بعیده!!!! ما چیکار کردیم که شهرستانیها نکردن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ااسی میشه این بحث شهرستانی رو تمومش کنی؟ این چه دیدیه تو بهشون داری آخه؟؟؟؟؟ از تو بعیده!!!! ما چیکار کردیم که شهرستانیها نکردن؟؟ جوگیر شدم یه چیز گفتم، این آرش الکی از ما نقل قول گرفت، اصلا من حرفم اون نبود، دیگه همینطور رفتیم جلو که کم نیاریم. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ جوگیر شدم یه چیز گفتم، این آرش الکی از ما نقل قول گرفت، اصلا من حرفم اون نبود، دیگه همینطور رفتیم جلو که کم نیاریم. :icon_pf (34): بله متوجه شدم... حالا دیگه کشش نده لطفا! 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دخترم یه جور بنویس بشه نقل قول گرفت :دی منظورت واضح نیست...احساس میکنم داری میپیچونی :gnugghender: درسته هیچی صفر و یک نیست وقتی دید نسبی داشته باشیم....اما سوال من اینه وقتی چیزی اونی که باید نباشه، مثلا همون کتاب، فیلم و .... ذات این موارد مفید بودن، حرفی برای گفتن داشتن، قابل بحث و بررسی بودن و ... هستند وقتی هیچ از این موارد محقق نشه، مبتذل هست یا نه؟میشه از دید سرگرمی یا Fun به همه چی نگاه کرد به نظرت؟بله اگر مواردی که شما گفتید رو داشته باشه مبتذل هست!ولی میتونه fun باشه اینم همینطور! وقتی فیلمی از هیچ جهتی ارزشمند نیست ولی مبتذل هم نیست چی میشه بهش گفت؟دقیقا برچسبی که بهش میزنیم چی میتونه باشه؟مگه حتما باید بهش برچسب بزنیم؟هیچی!یک چیز بی ارزش هستش ولی لزوما مبتذل نیست!مبتذل 1 پله بعد از بی ارزش بودنه! در نهایت این زیرپوستی ها چه جایگاهی تو ذهن و شخصیت و سلیقه تو خواهند داشت؟؟اگر برای fun باشه جایگاهی تو شخصیتم نداره این یعنی بی ارزش تلقی شدن وقت! نه؟؟نه گاهی اوقات احتیاج هست که همینجوری بیخودی سرگرم باشی پس تو هم رسیدی به حرف میلان کوندرا؟؟نمیشناسمش ولی گویا رسیدم دیگه ممنون از صداقتت و امیدوارم بحث به جایی برسه منم امیدوارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بحثه تهرانی و شهرستانی بودن خیلی جالب بود!!!!!! فقط از اسی بعیده 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ کاش یه تاپیکی چیزی بود من جواب اسی رو در مورد این دیدگاه تهرانی شهرستانیش میدادم ولی حیف که دیر شده اینم برای قافیه: بله ابتذال حال میده 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ابتذال همانطور که برخی از دوستان نوشتن از نظر هر کسی تعریفی متفاوت داره . مثلا تلویزیون رسمی ایران پر شده از فیلمهایی که خیلی هاش برای هیچکی هیچ پیامی نداره و فقط وقت 90 دقیقه ای در تماشای ان صرف میشه و تنها فایده ای که داشته برای تهیه کننده اش بوده که با زد و بند به تصویب رسونده تا پولی به جیب بزنه این و اخبار های کهنه و ترجمه های گاه خنده اور مصاحبه های خارجی و تفسیر های هدف دار و ...... باعث میشه که در مجموع همه ی رسانه تبدیل شده به یک وسیله مبتذل . اما گاهی در لابلای همین ها اثری ساده هم پیدا میشه که ان خصوصیات کلی رسانه رو نداره اینه که سیاه یا سفید دیدن هیچ پدیده ای درست نیست مث همه چیز ها نسبی است بستگی به نظر ادمها داره . یکی از مهمترین ابتذال های قسمتی از جامعه ی روشنفکری کنونی ما اویزون شدن به شعار هایی ایست که اصولا هیچ رنگ و بویی برای عرضه و جذب مشتری نداره چون عادت دارم رک حرف بزنم باید بگم مثلا همین اعداد زیر برخی امضا ها در برخی فاروم های های فارسی است این دیگه کهنه و نخ نما شده اون شعار ها و حرف ها دیگه خریداری نداره و اصرار بر این احساسات تنها وقت تلف کردنه واینهم یعنی نوعی ابتذال .. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بابا اسی یه شهرستان خاص رو گفت که من و اون میدونیم...اصلا کلی گویی نکرد...هیشکی در این موضوع شک نداره که تهران هم تشکیل شده از بقیه شهرهای ایران و مسلما همه جا همه جور ادم هست اگه سوتفاهمی شده من عذر میخوام 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ در مورد یکی از پست های جناب اسی که درشهرستان ها اینقدر و در تهران اینقدر ادم امده بودند فقط باید بگم بر فرض که این امار ها درست باشه و حتی فرض کنیم کمی بیشتر از ان امده بودند اینا فقط یه طرف قضیه است . اشتباه این بود که فکر میکردند ایران یعنی تهران !!! البته این اولین اشتباه گردانندگان این جور برنامه ها نبود قبلا هم گروههای مسلحی در سال 60 که خیلی هم نیروهای فدایی کار کشته و حتی در حد انتحار داشتند نیز همین اشتباه رو تکرار کرده بودند و هم اینان و هم اونا با توجه به اینکه بر افکارشان فقط احساسات حاکم بود و نه برنامه به راه شکست رفتند . در رابطه با همین موضوع در پست قبلی عرض کردم الان چسبیدن به شعار های انزمان دیگر ابتذال است باید چاره ای و برنامه کاملا متفاوت اندیشد .. 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ 1- ابتذال از نظر شما یعنی چه؟ تو يه كلمه > ابتذال=سطحي نگري / مبتذل=سطحي هر چيزي كه سطحي و فاقد عمق باشه، پوچ و سبك باشه و پشتش مفهوم و معنا و ارزشي نهفته نباشه ممكن هم هست چيزي مبتذل نباشه ذاتا ولي استفاده افراطي و دم دستي شدنش باعث لوث شدن و به ابتذال كشيده شدنش بشه 2- ایا صرف مبتذل بودن یه موضوع ان را دور انداختنی میکند؟ ابتذال يه مفهوم نسبي هست، بر اساس ارزشهايي كه هر كسي تعريف ميكنه، و معيارايي كه براي ارزش بودن داره، مفهوم ابتذال، و درجه و شدتش متفاوت هست.. چيزي كه از نگاه من مبتذل باشه يا به ابتذال كشيده بشه، دورانداختني هست بله! نگاه ديگران هم اهميتي برام نداره در اين زمينه 3- برای شما هم پیش اومده جذب مسائل و تولیدات مبتذل بشید؟ چيزي كه از نظر من مبتذل باشه، طبيعتا جاذبه آنچناني واسم نخواهد داشت 4- ایا ریشه کن کردن ابتذال رو در جامعه ضروری میدانید؟اگر آری چگونه؟ ريشه كن كه نميشه، ولي با بالا رفتن سطح آگاهي جامعه، بالا رفتن ميزان مطالعه، دور شدن از روزمرگي و مجال پيدا كردن براي تفكر عميق تر، و بعد بالا رفتن سطح انتظار و سطح سليقه عمومي جامعه، كمرنگ ميشه تو جامعه اي كه تو روزمرگي گرفتاره، آزادي و مجالي براي انديشيدن وجود نداره، ابتذال و سطحي نگري و سطحي گرايي يه چيز طبيعيه... 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ 1- ابتذال از نظر شما یعنی چه؟ هرچیز که ارزش وقت گذاشتن رو نداشته باشه مبتذله، مثل یه کتاب، یه فیلم، حتی حرفای بعضی دوستان که آدم آخرش میگه چه چرت بود 2- ایا صرف مبتذل بودن یه موضوع ان را دور انداختنی میکند؟ نه 3- برای شما هم پیش اومده جذب مسائل و تولیدات مبتذل بشید؟ خیلی، آخریش هم خووندن رمان گندم مودب پور بود. 4- ایا ریشه کن کردن ابتذال رو در جامعه ضروری میدانید؟اگر آری چگونه؟ نه، فکر کنم هدف غایی کمونیستا همین بوده. آنارشیسم ضروری تره و عقلانی تره. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ 1- ابتذال از نظر شما یعنی چه؟ تو يه كلمه > ابتذال=سطحي نگري / مبتذل=سطحي هر چيزي كه سطحي و فاقد عمق باشه، پوچ و سبك باشه و پشتش مفهوم و معنا و ارزشي نهفته نباشه ممكن هم هست چيزي مبتذل نباشه ذاتا ولي استفاده افراطي و دم دستي شدنش باعث لوث شدن و به ابتذال كشيده شدنش بشه 2- ایا صرف مبتذل بودن یه موضوع ان را دور انداختنی میکند؟ ابتذال يه مفهوم نسبي هست، بر اساس ارزشهايي كه هر كسي تعريف ميكنه، و معيارايي كه براي ارزش بودن داره، مفهوم ابتذال، و درجه و شدتش متفاوت هست.. چيزي كه از نگاه من مبتذل باشه يا به ابتذال كشيده بشه، دورانداختني هست بله! نگاه ديگران هم اهميتي برام نداره در اين زمينه 3- برای شما هم پیش اومده جذب مسائل و تولیدات مبتذل بشید؟ چيزي كه از نظر من مبتذل باشه، طبيعتا جاذبه آنچناني واسم نخواهد داشت 4- ایا ریشه کن کردن ابتذال رو در جامعه ضروری میدانید؟اگر آری چگونه؟ ريشه كن كه نميشه، ولي با بالا رفتن سطح آگاهي جامعه، بالا رفتن ميزان مطالعه، دور شدن از روزمرگي و مجال پيدا كردن براي تفكر عميق تر، و بعد بالا رفتن سطح انتظار و سطح سليقه عمومي جامعه، كمرنگ ميشه تو جامعه اي كه تو روزمرگي گرفتاره، آزادي و مجالي براي انديشيدن وجود نداره، ابتذال و سطحي نگري و سطحي گرايي يه چيز طبيعيه... بهترین جواب مرسی 1- ابتذال از نظر شما یعنی چه؟ هرچیز که ارزش وقت گذاشتن رو نداشته باشه مبتذله، مثل یه کتاب، یه فیلم، حتی حرفای بعضی دوستان که آدم آخرش میگه چه چرت بود 2- ایا صرف مبتذل بودن یه موضوع ان را دور انداختنی میکند؟ نه 3- برای شما هم پیش اومده جذب مسائل و تولیدات مبتذل بشید؟ خیلی، آخریش هم خووندن رمان گندم مودب پور بود. 4- ایا ریشه کن کردن ابتذال رو در جامعه ضروری میدانید؟اگر آری چگونه؟ نه، فکر کنم هدف غایی کمونیستا همین بوده. آنارشیسم ضروری تره و عقلانی تره. درسته...ممنونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده