رفتن به مطلب

جذابیت انکار ناپذیر ابتذال

ارسال های توصیه شده

خب تو جامعه ما و اگر بخواهیم جزئی تر بشیم تو بچه هامون، جوونهامون و فرهنگ مصرف رایج این موضوع رو چجوری میبینی؟؟نیاز به ابتذال؟کمبود اگاهی؟ بحران هویت؟؟

به نظر من فرهنگ ایران که باعث مصرف میشه یعنی تبلغ و چشم هم چشمی

ولی ابتذال جوونها تو حوزه های دیگه خوب بخاطر اینکه حتما لذتی داره که تو راه درست از نظر قانون این مملکت نیست یعنی قانون این مملکت طوری هست که یکی دوتا از غرایز رو اصلا در نظر نگرفته

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میشه بگی چرا چنین تعریفی از ابتذال داری؟؟

اینجوری ابتذال کمی تا قسمتی مثبته تو ذهنت درسته؟؟

ابتذال اکثرا از طریق جامعه بهت تزریق میشه وقتی یک جامعه مثلا دست دادن دختر و پسر را ابتذال بدونه، این میشه یک حرکت خیلی عجیب و مبتذل برای مردم.

اونی هم که اینو میشکنه به خیال خودش مثلا تابو شکنی کرده.

ابتذال را نمیشه فرای جامعه معرفی کرد و روش بحث کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ابتذال اکثرا از طریق جامعه بهت تزریق میشه وقتی یک جامعه مثلا دست دادن دختر و پسر را ابتذال بدونه، این میشه یک حرکت خیلی عجیب و مبتذل برای مردم.

اونی هم که اینو میشکنه به خیال خودش مثلا تابو شکنی کرده.

ابتذال را نمیشه فرای جامعه معرفی کرد و روش بحث کرد.

منم میگم که تو جامعه مون بحث کنیم .... کی میگه جامعه دست دادن رو ابتذال میدونه؟؟ دست دادن شاید تابو باشه ولی ابتذال تعریفش این نیست حداقل به ذهن من این نیست

مثلا من فکر میکنم گرایش شدید جوونها به مارک های معروف لباس یعنی اهمیت فوق العاده دادن به این موضوع و یا ارایش های شدید و عمل های زیبای مصداق ابتذال تو جامعه ست

تو چی فکر میکنی؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم میگم که تو جامعه مون بحث کنیم .... کی میگه جامعه دست دادن رو ابتذال میدونه؟؟ دست دادن شاید تابو باشه ولی ابتذال تعریفش این نیست حداقل به ذهن من این نیست

مثلا من فکر میکنم گرایش شدید جوونها به مارک های معروف لباس یعنی اهمیت فوق العاده دادن به این موضوع و یا ارایش های شدید و عمل های زیبای مصداق ابتذال تو جامعه ست

تو چی فکر میکنی؟

شما بیا توی اون شهرستانی که میدونیم، همچین حرکتی بکن، زنان چادریش و حتی غیرچادریش دنبالت نکنند شانس آوردی.

خوب این تعریفت همون تعریف من است دیگه، این حرکت برای جوون هیجان میاره، هیجانی که ممکنه هم حقیقی باشه هم کاذب.

یعنی از تابوشکنی ها طبق باور خودش، لذت میبره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما بیا توی اون شهرستانی که میدونیم، همچین حرکتی بکن، زنان چادریش و حتی غیرچادریش دنبالت نکنند شانس آوردی.

خوب این تعریفت همون تعریف من است دیگه، این حرکت برای جوون هیجان میاره، هیجانی که ممکنه هم حقیقی باشه هم کاذب.

یعنی از تابوشکنی ها طبق باور خودش، لذت میبره.

بابا چرا ؟اونجا اینقدر هم عقب مونده نیست دیگه.....:icon_pf (34):

باور کن داری تعاریف رو قاطی میکنی...ابتذال و تابو شکنی دو موضوع متفاوتند که البته گاهی ممکنه بهم تلاقی کنند....حالا مهم نیست

به بقیه سوالهای تاپیک جواب بده...خودت هم به چیزی مبتذلی گرایش داری یا داشتی؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابا چرا ؟اونجا اینقدر هم عقب مونده نیست دیگه.....:icon_pf (34):

خودت هم به چیزی مبتذلی گرایش داری یا داشتی؟؟

کجا عقب افتاده نیست.

دختر خاله من 12 سالشه، باهاش تو همون شهر کذایی میرفتیم مغازه چیز بخوریم، موهاش بیرون بود.

این چادری ها افتاده بودن دنبال این بدبخت، هی میگفتن خدا تَ ذلیل کَره. :icon_pf (34):

در مورد اینکه خودم به چیز مبتذلی گرایش داشتم یا نه، میگم بستگی به عرف اجتماعی داره که بهش بگیم مبتذل یا نه.

از نظر این جامعه،ابتذال فردی بعضا داشتم، اما ابتذال اجتماعی نداشتم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
كافي چند پستش را رندم انتخاب كني بخوني تا بفهمي چه تعريفي از مردها داره اينكه مردها خودخواه و .... هستند يا اينكه اقاي ايكس فلان كار را كرد خانم y بهمان كار را كرد پس نتيجه ميگرم كه مردها زنها را به چشم قرباني نگاه ميكنند كه نشد ...
اینکه از خاطره‌هاشون میگن یا از سرگذشت کسی‌ دلیل این نتیجه گیری شماست؟؟ به قول فروغ از کارهای خودشون هم میگن! وقتی‌ یه جا از خیانت خودشون میگن باز دارن خودشونو قربانی نشون میدن؟؟ در هر صورت خوندن این وبلاگ که واقعا بعضی‌ جاها واقعیت‌هایی‌ رو بیان میکنه که هر کسی‌ جرات بیانشو نداره خوبه مطمئنا همه حرفاشون درست نیست ولی‌...
  • Like 3
لینک به دیدگاه

.

تهراني ها اشرف مخلوقاتند شهرستانيها هم يه مشت ادم متحجر عقب مونده واپسگران

به نظرم اونهايي كه رفتار ادم ها رو از روي شهرستاني يا تهراني بودن مي سنجند تنها سطح فكر خودشون را نشون ميدن نه چيز ديگري .

" الا تهران تهراني" ...را كه شنيدي؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
تهراني ها اشرف مخلوقاتند شهرستانيها هم يه مشت ادم متحجر عقب مونده واپسگران

به نظرم اونهايي كه رفتار ادم ها رو از روي شهرستاني يا تهراني بودن مي سنجند تنها سطح فكر خودشون را نشون ميدن نه چيز ديگري .

" الا تهران تهراني" ...را كه شنيدي؟

اولا اون شهرستانی که من مثال زدم شما اصلا نمیدونی کجاست، به همه شهرستان ها هم تعمیمش ندادم، فروغ خودش میدونه و نیازی نیست من همه چیزو بگم.

در ضمن، فعلا تنها مردمی از این سرزمین که یک جو جرات داشتند جلوی وحشی ها بایستن همین تهرانی ها بودن که کتکش را هم خوردن.

فعلا شهرستانی ها بروند نماز جمعه، تا ایمانشون ناقص نشه.

البته باز هم میگویم اکثریت نه همه، اکثریت شهرستانی ها بسیار ترسو و محافظه کارند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کجا عقب افتاده نیست.

دختر خاله من 12 سالشه، باهاش تو همون شهر کذایی میرفتیم مغازه چیز بخوریم، موهاش بیرون بود.

این چادری ها افتاده بودن دنبال این بدبخت، هی میگفتن خدا تَ ذلیل کَره. :icon_pf (34):

در مورد اینکه خودم به چیز مبتذلی گرایش داشتم یا نه، میگم بستگی به عرف اجتماعی داره که بهش بگیم مبتذل یا نه.

از نظر این جامعه،ابتذال فردی بعضا داشتم، اما ابتذال اجتماعی نداشتم.

فکر کنم این موضوع مال عهد بوقه هااا :ws38:

من الان که رفت و امد دارم اونجا اینجوری نیست اصلا...فامیل ما هم دست کمی از تهرانیا ندارن تو تیپ زدن والا :icon_pf (34):

جواب تاپیک رو درست نمیدی...یکی از این موارد ابتذال رو مثال بزن....البته غیر از دست دادن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اولا اون شهرستانی که من مثال زدم شما اصلا نمیدونی کجاست، به همه شهرستان ها هم تعمیمش ندادم، فروغ خودش میدونه و نیازی نیست من همه چیزو بگم.

در ضمن، فعلا تنها مردمی از این سرزمین که یک جو جرات داشتند جلوی وحشی ها بایستن همین تهرانی ها بودن که کتکش را هم خوردن.

البته باز هم میگویم اکثریت نه همه، اکثریت شهرستانی ها بسیار ترسو و محافظه کارند.

واقعا جاي تاسف داره همچين طرز فكري

به نظرم ادماي عصر اهن هم همچين ديدگاهي نداشتن اگه ملاك برتريت اين چيزاست برو خوش باش اقاي تهراني..

• Like 1
لینک به دیدگاه

1- ابتذال از نظر شما یعنی چه؟

2- ایا صرف مبتذل بودن یه موضوع ان را دور انداختنی میکند؟

3- برای شما هم پیش اومده جذب مسائل و تولیدات مبتذل بشید؟

4- ایا ریشه کن کردن ابتذال رو در جامعه ضروری میدانید؟اگر آری چگونه؟

_فروغ من نمیدونم چرا باید ابتذال از نظر هر کسی یه تعریف داشته باشه ؟ تعریف ابتذال به چیز مشخصیه دیگه قرار نیست که هر کسی واسه هر واژه ای یه تعریف جدید از خودش اختراع کنه !:ws52: ابتذال یعنی بی ارزش بودن یا سبک بودن چیزی ، حالا تفاوت توی دیدگاه افراد نسبت به ارزش اون چیز میتونه وجود داشته باشه ولی تفاوت توی تعریف ابتذال به نظرم مسخره س ، مثلا تعریف "صداقت" برای همه یکسانه یکی نمیتونه بگه من به خالی بستن میگم صداقت بقیه به راست گفتن بگن صداقت!

_بله...اگه چیزی از نظر خودم مبتذل باشه دور ریختنیه ولی اینکه از نظر یه عده مبتذل باشه دلیلی نداره من بریزمش دور

_جذب چیزایی که از نظر بقیه مبتذل بوده باشه آره ولی چیزی که از نظر خودم مبتذله معلومه جذبش نمیشم (بازم میگم تفاوت توی معنی ابتذال نیستا بلکه توی دیدگاه افراد نسبت به "ارزشمند" یا "بی ارزش" بودن یک چیز خاصه )

_ریشه کن کردنش امکان نداره چون هیچ موضوعی وجود نداره که تمام جامعه در مورد مبتذل بودنش اتفاق نظر داشته باشن:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

_فروغ من نمیدونم چرا باید ابتذال از نظر هر کسی یه تعریف داشته باشه ؟ تعریف ابتذال به چیز مشخصیه دیگه قرار نیست که هر کسی واسه هر واژه ای یه تعریف جدید از خودش اختراع کنه !:ws52: ابتذال یعنی بی ارزش بودن یا سبک بودن چیزی ، حالا تفاوت توی دیدگاه افراد نسبت به ارزش اون چیز میتونه وجود داشته باشه ولی تفاوت توی تعریف ابتذال به نظرم مسخره س ، مثلا تعریف "صداقت" برای همه یکسانه یکی نمیتونه بگه من به خالی بستن میگم صداقت بقیه به راست گفتن بگن صداقت!

منم اگه گفتم تعریف ابتذال از دید شما منظورم همین بود...اینکه چه جور مسائلی و در چه لولی از دید شما مبتذل هستند

به نظرت چرا موارد مبتذل بین ادمای یک جامعه تا این حد متفاوت هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم اگه گفتم تعریف ابتذال از دید شما منظورم همین بود...اینکه چه جور مسائلی و در چه لولی از دید شما مبتذل هستند

به نظرت چرا موارد مبتذل بین ادمای یک جامعه تا این حد متفاوت هست؟

آخه اینقدر کلی نمیشه گفت ، ابتذال توی هر زمینه ای میتونه وجود داشته باشه ورزش سیاست هنر و... توی هر کدوم هم یه سری چیزا میتونن ارزش باشن یه سری چیزا بی ارزش

علتش برمیگرده به تفاوت خود آدما با هم ، ذات و طرز فکر و ایدئولوژی و تربیت خانوادگی و...هر کسی یه جوره ، همین تفاوت ها میتونه باعث بشه توی دیدگاه افراد نسبت به ابتذال هر چیزی هم تفاوت بوجود بیاد ، مثلا حرکت دیروز برادرای بسیـجـی به نظر خودشون خیلی کار با ارزشی بود که سفارت انگلیس رو فتح کردن !!! ولی از نظر من یه جور ابتذال بود چون هیچ چیز با ارزشی توش ندیدم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسی من تازه این تیکه رو دیدم :ws28: وای دارم منفجر میشم از خنده :ws28::ws28:

بی ادب ......

همینطور نخونده فقط تشکر کن و نقل قول بگیر.

بترکی نصفه شبی. :zadan:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بی ادب ......

همینطور نخونده فقط تشکر کن و نقل قول بگیر.

بترکی نصفه شبی. :zadan:

بی ادب دیگه چرا این وسط؟!!

نمیدونم چرا ندیدم خدایی...برام عجیبه:ws52:

وای خداااااااااااااااا خیلی با نمک گفتی :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

وای خداااااااااااااااا خیلی با نمک گفتی :ws28:

حالا خوش امیچی یا نه؟ :whistle:

باور کن جدی گفتما.

یه سری چیزهای دیگه هم گفتند، من نفهمیدم چی گفتند.

اگه دقت کنی این مذهبی هاشون هم فقط دماغشون بیرونه دقیقا.

خواستم یه چیز بگم بهشون گفتم میگیرن سرمو به باد میدن تو اون دارالمومنین.

• Like 2
لینک به دیدگاه

زير حرفي كه ميزني شونه خالي نكن يا نگو يا وقتي ميگي روشن واضح بگو كلي گويي نكن

تو ميگي

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

يعني چه

مگه نميگي تهرونيا تو اين زمينه برترند !

برادرمن اولا بحث تهروني شهرستاني نبايد بشه اين تقسيم بندي ها رو كساني كه يا نمي فهمند يا فهميده قصد تفرقه افكني دارند و از اتحاد ملت ميترسند به وجود ميارن مثل تفكيك هاي مذهبي (شيعه سني زرتشتي ...) يا قوميتي ... ، در ثاني مگه همين تبريزيا و اذربايجانيا نبودن كه پاي درياچه اروميه تا اخر ايسادن تو همين شيراز كم كشته و مجروح زنداني زخمي بود خودم اون موقعه دانشجو بودم تو همين دانشگاه استان خودمون كه همه جمعيتش اندازه يك محله تهرون نيست كم دانشجوي اخراجي نداشتيم ووووو....ولي چيزي كه هست جمعيت ساير جا ها نسبت به تهرون ناچيزه در نتيجه اتفاقاش به چش نمياد حتي اگه كشته بشن يا اينكه تو يه شهر 100 هزار نفري اگه0 100 نفر جمع بشن خيلي زود دسگير ميشن اما تهران با 14 ميليون جمعيت حتي تصور كنترلش هم سخته همين باعث مانور بيشتري براي مردم ميشه

سوما متاسفانه حافظه تاريخي ما زير صفر ما حتي تارخي كه توش زندگي كرديم تاريخ امروز ديرور مون را به خاطر نميسپاريم يا اشتباه بخاطر ميسپاريم تاريخي كه ديديم چه برسه تاريخ شجاعت و قهرماني هزاران ايراني كه در جاي جاي كشور براي رسيدن به ازادي تو همين صد سال اخير جوون دادن ..

چهارما نمي خواستم اينو بگم اما بهتر جمعه ها يه سري به نماز جمعه تهران بزني تا امار دستت بياد كه چند هزار نفر ميان پاي تپق هاي جنتي ميشنن

از فروغ و بقيه هم بابت به انحراف كشيدن تاپيك عذر ميخوام

• Like 4
لینک به دیدگاه
حالا خوش امیچی یا نه؟ :whistle:

باور کن جدی گفتما.

یه سری چیزهای دیگه هم گفتند، من نفهمیدم چی گفتند.

اگه دقت کنی این مذهبی هاشون هم فقط دماغشون بیرونه دقیقا.

خواستم یه چیز بگم بهشون گفتم میگیرن سرمو به باد میدن تو اون دارالمومنین.

خوش امیچی یعنی خوش اومدی!!

خوشت اومد میشه : تَ خوش اِما؟!

اره مذهبی هاشون خیلی گیرن البته جدیدا کلا جو بهتر شده

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...