sih092 1978 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 توسط نرم افزار Ugly Meter شما میتوانید میزان زشتی افراد را در مبنای ۰ تا ۱۰ محاسبه نمایید. شما باید توسط دوربین آیفون یا آیپد از خود یا فرد مورد نظر عکس بگیرید و سپس نرم افزار شروع به آنالیز کرده و امتیاز می دهد. هر چه آن عدد بزرگتر باشد فرد مورد نظر زشت تر است. امیدواریم از این نرم افزار لذت ببرید. فرمت : ipa برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | با حجم : ۱۰٫۸ مگابایت 12
goddess_s 16415 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 نمره بت کم داده من انقد تعریف میشه طی روز ازم که نیاز به آزمایش نداشته باشم ولی تو سعی کن آزمایشش نکنی حیفی اعتماد به نفس خوبی داری ییهو دیدی سیر شدی کلا از زندگیت 6
lorena 10304 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 فقط رو آیفون یا آیپد جواب میده؟نمیشه رو گوشی دیگه نصبش کرد؟ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 من انقد تعریف میشه طی روز ازم که نیاز به آزمایش نداشته باشم ولی تو سعی کن آزمایشش نکنی حیفی اعتماد به نفس خوبی داری ییهو دیدی سیر شدی کلا از زندگیت همونطور گفتی اعتماد به نفس من خیلی بالایه اگه اینم بگه 100 درصد زشتی بازم من مشکلی ندارم و اعتماد به خودم دارم:hapydancsmil: 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 همونطور گفتی اعتماد به نفس من خیلی بالایهاگه اینم بگه 100 درصد زشتی بازم من مشکلی ندارم و اعتماد به خودم دارم:hapydancsmil: تشوِِِِِِِِِِِِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق 2
sih092 1978 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2011 فقط رو آیفون یا آیپد جواب میده؟نمیشه رو گوشی دیگه نصبش کرد؟ آره فقط روی آیفون و آیپد و هر دستگاهی که فرمت ipa رو بتونه اجرا کنه نصب میشه
hilda 13376 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 برای من 0 ٱورد اخی .. حمیده جون اسفند کن دود واسه خودت خواهر چشم میخوری اینجوری که . . .. .حالا هی بگو اسمم حامده ... دختره ی چشم سفید 1
El Roman 31720 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اخی .. حمیده جون اسفند کن دود واسه خودت خواهر چشم میخوری اینجوری که .حالا هی بگو اسمم حامده ... دختره ی چشم سفید
ارسال های توصیه شده