sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ توسط نرم افزار Ugly Meter شما میتوانید میزان زشتی افراد را در مبنای ۰ تا ۱۰ محاسبه نمایید. شما باید توسط دوربین آیفون یا آیپد از خود یا فرد مورد نظر عکس بگیرید و سپس نرم افزار شروع به آنالیز کرده و امتیاز می دهد. هر چه آن عدد بزرگتر باشد فرد مورد نظر زشت تر است. امیدواریم از این نرم افزار لذت ببرید. فرمت : ipa برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | با حجم : ۱۰٫۸ مگابایت 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدوم بیکاری و بر چه مبنایی طراحیش کرده؟؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ کدوم بیکاری و بر چه مبنایی طراحیش کرده؟؟ نمره بت کم داده 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ نمره بت کم داده من انقد تعریف میشه طی روز ازم که نیاز به آزمایش نداشته باشم ولی تو سعی کن آزمایشش نکنی حیفی اعتماد به نفس خوبی داری ییهو دیدی سیر شدی کلا از زندگیت 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ فقط رو آیفون یا آیپد جواب میده؟نمیشه رو گوشی دیگه نصبش کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من انقد تعریف میشه طی روز ازم که نیاز به آزمایش نداشته باشم ولی تو سعی کن آزمایشش نکنی حیفی اعتماد به نفس خوبی داری ییهو دیدی سیر شدی کلا از زندگیت همونطور گفتی اعتماد به نفس من خیلی بالایه اگه اینم بگه 100 درصد زشتی بازم من مشکلی ندارم و اعتماد به خودم دارم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ همونطور گفتی اعتماد به نفس من خیلی بالایهاگه اینم بگه 100 درصد زشتی بازم من مشکلی ندارم و اعتماد به خودم دارم:hapydancsmil: تشوِِِِِِِِِِِِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ فقط رو آیفون یا آیپد جواب میده؟نمیشه رو گوشی دیگه نصبش کرد؟ آره فقط روی آیفون و آیپد و هر دستگاهی که فرمت ipa رو بتونه اجرا کنه نصب میشه لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برای من 0 ٱورد اخی .. حمیده جون اسفند کن دود واسه خودت خواهر چشم میخوری اینجوری که . . .. .حالا هی بگو اسمم حامده ... دختره ی چشم سفید 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اخی .. حمیده جون اسفند کن دود واسه خودت خواهر چشم میخوری اینجوری که .حالا هی بگو اسمم حامده ... دختره ی چشم سفید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده