رفتن به مطلب

شله قلمکارهای مبارزه با تهاجم فرهنگی و از این جور چیزها!

ارسال های توصیه شده

دیروز در یکی از سالنهای مربوط به شهرداری واقع در یک جا!معطل بودم که احساسات بازدید از نمایشگاهی که بسیج ناحیه نمیدونم چی برقرار کرده بود بهم دست داد …شعاراشون با توجه به اون بیت المالی که حروم شده بود اون قدر دقیق !!و به روز بود!که حیفم اومد ازشون عکس نگیرم!!از طرفی هم متاسفم که نمیشد صدای نوحه حاکم بر اونجاکه گوش جان میخواست و گویا فقط گوش کافران و بی دینان و یزیدیان رو کر میکرد! رو براتون بذارم …

۱-همون ابتدا روشن شدم که بهتره که تکنولوژِی رو اعدامش کنم!

مرگ بر مدرنیته؟!!

w282vrhvzi7wkpnktedp.jpg

-

۲-بعنوان یه اینترنت باز! هرچقدر به مغز بی بصیرتم! فشار اوردم نتونستم این قسمتو هضم کنم

و موندم تو اینکه تانکای اسرائیلیی چه ربطی به موبایل و اینترنت دارن؟!

zd7iarqiiuthdf4lhr8.jpg

۳-این خانوم خوشگله مانکن! رو از غرفه حجاب مصونیت است رو داشته باشید فعلا:

حالا اگه صورتشو با چفیه نمیبستن نمیشد؟

5e5q6dciwpmhyueby8d.jpg

۴- و جالبترین سوژه برام همین آقا (خانوم؟)غوله بود که بالخره ما نفهمیدیم

موارد استفاده از چادر چیا هستش؟حتی جنسیت اسرائیل زیر سئوال رفت واسم!!

ولی جنس چادرش دقیقاعین چادر همون خانوم با حجابه بودا ! ژاپنی اصل!

واقعا دختر خانوما و نوجونای ما باید خیلی بی مزه ! و بی هنر باشن که با دیدن اینا به چادر علاقه مند نشن!

tgdvv8ohfli9bqzdm31.jpg

این روزها به بهانه های مختلف موارد مشابه این جور ” هنر نزد ایرانیان است و بس!” تو خیلی جاها پیدا میشه

خدا به همه رحم کند…

• Like 13
لینک به دیدگاه

من عاشقشونم که موبایل رو هم تحاجم فرهنگی میدونن:w02: خدایا به داد کسایی که دور و بر اینان برسه؛ چنین بشری از خر زخمی خطرناکتره:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نوشابه ام هست !!!

نوشابه ام تهاجم فرهنگی محسوب میشه؟!!!!:w58:

عجببببببببببب!!

بله کوکاکولا رو برعکس جلوی آینه بگیری میشه لا محمد لا الله!، برادران ارزشی این موضوع رو کشف کردن ولی هیچوقت کشف نکردن انگیزه طراح از این حرکت چی میتونسته باشه و چه سودی داشته:ws52: ولی فانتا رو نمیدونم جلوی آینه چی خونده میشه که گذاشتن اونجا:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بله کوکاکولا رو برعکس جلوی آینه بگیری میشه لا محمد لا الله!، برادران ارزشی این موضوع رو کشف کردن ولی هیچوقت کشف نکردن انگیزه طراح از این حرکت چی میتونسته باشه و چه سودی داشته:ws52: ولی فانتا رو نمیدونم جلوی آینه چی خونده میشه که گذاشتن اونجا:ws52:

عجبببببببببببببببببببببب :w58:واقعا با این طراحیشون چه پیام خطرناکی و منتقل کردن!!!

جنگ نرم به همین میگن دیگه!:w58:

:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

من برندشو تشخیص ندادم ولی پپسی رو هم میگن میشه pay a peny to save israeel:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بچه ها احتمالا نوشابه ها جزو غذاشون بوده. نمیبینید نصفه است. :hanghead:

:ws28:

من برندشو تشخیص ندادم ولی پپسی رو هم میگن میشه pay a peny to save israeel:banel_smiley_4:

واقعا کشف این چیزا خیلی مخ میخوادا!!

این مغزشون و اگه جاهای دیگه استفاده میکردن پیشرفت بزرگی میکردن :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بچه ها احتمالا نوشابه ها جزو غذاشون بوده. نمیبینید نصفه است. :hanghead:

کوکا فانتا یدونه هم فلزی؟:banel_smiley_4: نخیر اینا همه نماد استکباره؛ بصیرت نداری که:icon_razz: همون بهتر محروم بودی:icon_razz:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چه جلب:ws28: احیانا غاری نبود بریم توش با یه حاج خانومی رو تخته سنگ صیغه بخونیم و 40 سال عبادت کنیم :w16:

اینا بودجه نمیگیرن به این خواهران اجری میدن که هیجا مثل اونو پیدا نمیکنی :w02:

تو چه با حوصله بودی از این صحنه ها عکس گرفتی اون نوشابه رو نخوردی:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کوکا فانتا یدونه هم فلزی؟:banel_smiley_4: نخیر اینا همه نماد استکباره؛ بصیرت نداری که:icon_razz: همون بهتر محروم بودی:icon_razz:

خب نمیشه بطری نوشابه خالی بزارن؟ حتما باید پر باشه؟ :whistles:

تازه چطور دلت میاد نمک به زخمم بپاشی؟ :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا کشف این چیزا خیلی مخ میخوادا!!

این مغزشون و اگه جاهای دیگه استفاده میکردن پیشرفت بزرگی میکردن :w02:

خودشونو نمیدونم ولی اینا مغزشونو اصلا استفاده نکنن احتمال داره یه مملکتی پیشرفت کنه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...