partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ عیب نداره اضافم کن منم می خوام ... اگه جایی برای ما هست نام کاربری مرا هم در نوبت قرار دهید فقط امیدوارم تا آنروز زنده باشم که کسی تحلیلم کند منم اضافه کنین لطفا اگر تا آخر این سری، مسئولش خودم بودم که حتماً اضافه می کنم ... اگر نبودم اسمتون میره در سری بعدی ... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ جهنم ضرر .... برای ما نیز در لیست خود جایی دارید، آیا ؟ ما هم آمادگی خود را برای مورد کاوش قرار گرفتن دوستان اعلام می داریم. سپاس 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ منم بزارید تو لیست دیگه کی بوده گفتم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ منم بزارید تو لیست دیگه کی بوده گفتم :hapydancsmil: کی گفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ کی گفتی؟ شدت خواهان تحلیل شخصیتم و گفتم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ این تحلیل شخصیت منو بزارید ببینم چی به چیه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ جهنم ضرر .... برای ما نیز در لیست خود جایی دارید، آیا ؟ ما هم آمادگی خود را برای مورد کاوش قرار گرفتن دوستان اعلام می داریم. سپاس منم هستم...:hapydancsmil: من که اسممو نزاشتی تو لیست اگر تا آخر این سری ، تاپیک دسته خودم باشه ، اسمتون رو اضافه می کنم ... اگرم نه، سری بعدی یه نفر دیگه زحمت تاپیک رو میکشه ... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اگر تا آخر این سری ، تاپیک دسته خودم باشه ، اسمتون رو اضافه می کنم ... اگرم نه، سری بعدی یه نفر دیگه زحمت تاپیک رو میکشه ... فعلا بزار تو نوبت زهرا تا کسی نیومده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ فعلا بزار تو نوبت زهرا تا کسی نیومده دلتون خوشه ها ... قبل از شما 5-6 نفر دیگه هم اعلام کردن که اسمشون رو تو لیست نزاشتم... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ دلتون خوشه ها ... قبل از شما 5-6 نفر دیگه هم اعلام کردن که اسمشون رو تو لیست نزاشتم... خوب من میگم واسه منو بزار دیگه تا کسی نیومده من می خوام ببینم تو خودم چه خبره اخه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ خوب من میگم واسه منو بزار دیگه تا کسی نیومده من می خوام ببینم تو خودم چه خبره اخه اینقدر با من بحث نکن ... نوبت شما محفوظه ... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلام تاپیک من کی دوباره باز میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلامتاپیک من کی دوباره باز میشه ؟ سلام ... دوستانی که میخوان دوباره تاپیکشون باز شه ، اعلام کنن ... ما بین تاپیک بچه ها ، تاپیکشون باز میشه ... خودم بهتون خبر میدم ... اسمتون رفت تو لیست ... 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز میشه اسم منم بذاری تو لیست؟؟؟ چند نفر جلومن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز میشه اسم منم بذاری تو لیست؟؟؟ چند نفر جلومن؟؟؟ 30 نفری هستن ... ============== اسم همه رفت تو لیست ... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ سلام ... دوستانی که میخوان دوباره تاپیکشون باز شه ، اعلام کنن ... ما بین تاپیک بچه ها ، تاپیکشون باز میشه ... خودم بهتون خبر میدم ... اسمتون رفت تو لیست ... پرتو جون معذرت اسم منو از لیست حذف کن بی زحمت توانایی تحلیل رفتن ندارم 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ 30 نفری هستن ... ============== اسم همه رفت تو لیست ... :w58::w58: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ پرتو جون معذرتاسم منو از لیست حذف کن بی زحمت توانایی تحلیل رفتن ندارم نگران نباش ... ما همه ازت تعریف می کنیم ... انجام شد ... :w58::w58: چیه چیزی شده؟ صفحه اول ، پست اول رو بخونید ...اسامی هستن ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده