partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر، ۱۳۹۰ MOJTABA ۷۷ گفته است: عیب نداره اضافم کن partow گفته است: منم می خوام ... peyman۲۱۳۳ گفته است: اگه جایی برای ما هست نام کاربری مرا هم در نوبت قرار دهید فقط امیدوارم تا آنروز زنده باشم که کسی تحلیلم کند * Ven۰۰۰s * گفته است: منم اضافه کنین لطفا اگر تا آخر این سری، مسئولش خودم بودم که حتماً اضافه می کنم ... اگر نبودم اسمتون میره در سری بعدی ... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر، ۱۳۹۰ جهنم ضرر .... برای ما نیز در لیست خود جایی دارید، آیا ؟ ما هم آمادگی خود را برای مورد کاوش قرار گرفتن دوستان اعلام می داریم. سپاس 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۰ منم بزارید تو لیست دیگه کی بوده گفتم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۰ هادی ناصح گفته است: منم بزارید تو لیست دیگه کی بوده گفتم :hapydancsmil: کی گفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۰ partow گفته است: کی گفتی؟ شدت خواهان تحلیل شخصیتم و گفتم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی، ۱۳۹۰ این تحلیل شخصیت منو بزارید ببینم چی به چیه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ S.F گفته است: جهنم ضرر .... برای ما نیز در لیست خود جایی دارید، آیا ؟ ما هم آمادگی خود را برای مورد کاوش قرار گرفتن دوستان اعلام می داریم. سپاس panisa گفته است: منم هستم...:hapydancsmil: هادی ناصح گفته است: من که اسممو نزاشتی تو لیست اگر تا آخر این سری ، تاپیک دسته خودم باشه ، اسمتون رو اضافه می کنم ... اگرم نه، سری بعدی یه نفر دیگه زحمت تاپیک رو میکشه ... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ partow گفته است: اگر تا آخر این سری ، تاپیک دسته خودم باشه ، اسمتون رو اضافه می کنم ... اگرم نه، سری بعدی یه نفر دیگه زحمت تاپیک رو میکشه ... فعلا بزار تو نوبت زهرا تا کسی نیومده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ هادی ناصح گفته است: فعلا بزار تو نوبت زهرا تا کسی نیومده دلتون خوشه ها ... قبل از شما 5-6 نفر دیگه هم اعلام کردن که اسمشون رو تو لیست نزاشتم... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ partow گفته است: دلتون خوشه ها ... قبل از شما 5-6 نفر دیگه هم اعلام کردن که اسمشون رو تو لیست نزاشتم... خوب من میگم واسه منو بزار دیگه تا کسی نیومده من می خوام ببینم تو خودم چه خبره اخه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ هادی ناصح گفته است: خوب من میگم واسه منو بزار دیگه تا کسی نیومده من می خوام ببینم تو خودم چه خبره اخه اینقدر با من بحث نکن ... نوبت شما محفوظه ... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ سلام تاپیک من کی دوباره باز میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ Artiiist گفته است: سلامتاپیک من کی دوباره باز میشه ؟ سلام ... دوستانی که میخوان دوباره تاپیکشون باز شه ، اعلام کنن ... ما بین تاپیک بچه ها ، تاپیکشون باز میشه ... خودم بهتون خبر میدم ... اسمتون رفت تو لیست ... 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز میشه اسم منم بذاری تو لیست؟؟؟ چند نفر جلومن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی، ۱۳۹۰ جنوبی گفته است: سلام دوست عزیز میشه اسم منم بذاری تو لیست؟؟؟ چند نفر جلومن؟؟؟ 30 نفری هستن ... ============== اسم همه رفت تو لیست ... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی، ۱۳۹۰ partow گفته است: سلام ... دوستانی که میخوان دوباره تاپیکشون باز شه ، اعلام کنن ... ما بین تاپیک بچه ها ، تاپیکشون باز میشه ... خودم بهتون خبر میدم ... اسمتون رفت تو لیست ... پرتو جون معذرت اسم منو از لیست حذف کن بی زحمت توانایی تحلیل رفتن ندارم 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی، ۱۳۹۰ partow گفته است: 30 نفری هستن ... ============== اسم همه رفت تو لیست ... :w58::w58: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی، ۱۳۹۰ Artiiist گفته است: پرتو جون معذرتاسم منو از لیست حذف کن بی زحمت توانایی تحلیل رفتن ندارم نگران نباش ... ما همه ازت تعریف می کنیم ... انجام شد ... جنوبی گفته است: :w58::w58: چیه چیزی شده؟ صفحه اول ، پست اول رو بخونید ...اسامی هستن ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده