hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ 1- بشناسید 2- اعتماد کنید 3- دوست بدارید هرکدام از این سه مرحله به ترتیب بوده و نبود هرکدام از اینها سبب مشکلاتی خواهد شد . به عنوان مثال اگر شما بدون آنکه کسی را بشناسید بدو اعتماد کنید دچار حماقت شده اید و اگر کسی را دوست دارید که نه او را می شناسید و نه بدو اعتماد دارید درواقع او را دوست نمیدارید بلکه دچار توهم شده و در پی رفع نیاز خویشید . دوستی حقیقی تنها آن است که طرف مقابلتان را بشناسید و پس از شناخت اگر صفات نیکو در او دیدید او را بدان سبب که دارنده ی آن صفات نیکوست دوست بدارید اما بدون اینکه او را بشناسید دوستش بدارید و یا اسیر عشق های آتشین شوید بدانید و آگاه باشید که جز درگیر وهم و هوس نیستید . 6 لینک به دیدگاه
AREF_062 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام حامد جان اینو اسیدی باهات موافقم مرسی 3 لینک به دیدگاه
yagoot 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- بشناسید 2- اعتماد کنید 3- دوست بدارید هرکدام از این سه مرحله به ترتیب بوده و نبود هرکدام از اینها سبب مشکلاتی خواهد شد . به عنوان مثال اگر شما بدون آنکه کسی را بشناسید بدو اعتماد کنید دچار حماقت شده اید و اگر کسی را دوست دارید که نه او را می شناسید و نه بدو اعتماد دارید درواقع او را دوست نمیدارید بلکه دچار توهم شده و در پی رفع نیاز خویشید . دوستی حقیقی تنها آن است که طرف مقابلتان را بشناسید و پس از شناخت اگر صفات نیکو در او دیدید او را بدان سبب که دارنده ی آن صفات نیکوست دوست بدارید اما بدون اینکه او را بشناسید دوستش بدارید و یا اسیر عشق های آتشین شوید بدانید و آگاه باشید که جز درگیر وهم و هوس نیستید . آره موافقم.اگه ترتیب هریک از این 3بندی که نوشتی جابجا شه فاجعه میشه متاسفانه من خودم یه بار این اشتباهو مرتکب شدم چوبشم خوردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده