رفتن به مطلب

انسان در جایگاه خدا

ارسال های توصیه شده

سلام:a030:

چند روز پیش رافق تقی نویسنده و پزشک آذربایجانی ترور و کشته شد؛ گمانه زنی میشه که ترور توسط بنیادگرایان اسلامی و طبق فتوای محمد فاضل لنکرانی در پی مقاله ای که رافق در روزنامه صنعت باکو نوشته بود، صورت گرفته است. لنکرانی تشخیص داده بود که رافق یک ملحد و مرتد هست فتوای مهدورالدم بودن اون رو صادر کرده بود. قبلا هم خمینی چنین فتوایی رو در مورد سلمان رشدی صادر کرده است.

گذشته از داستانی که بالا نقل کردم و با فراموش کردن اسامی ذکر شده؛

به نظر شما چه چیزی انسانی رو انقدر برتری میده تا جایی که بدونه دادگاه و بر طبق نظر شخصی خودش کشتن یک انسان دیگر رو مجاز و دارای ثواب بدونه؟ آیا با چند سال حوزه رفتن میشه وظیفه ازرائیل رو به عهده گرفت؟

چطور یک نفر میتونه در جایگاه خدا قرار بگیره و از روی خشم تصمیم به اتمام حیات یک انسان بگیره و حتی به اون جنبه کار خیر کردن هم بده!؟

و چطور عده ای بدون اینکه هیچ قدرتی مجبورشون کرده باشه فقط به خاطر خواست یک نفر، یک نفر دیگه رو میکشن؟

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کسی که به خودش حق میده به اعتقادات دیگران به شکل خیلی زشت توهین بکنه و باتوجه به اینکه میدونه همچین حکمی هم موجوده پس حقشه که بمیره:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کسی که به خودش حق میده به اعتقادات دیگران به شکل خیلی زشت توهین بکنه و باتوجه به اینکه میدونه همچین حکمی هم موجوده پس حقشه که بمیره:w16:

این جواب سئوال من نبود، سئوال من این هست چه چیزی به آن آدم(لنکرانی) برتری داده تا بدونه دادگاه و با تصمیم شخصی طول حیاط یک آدم دیگه رو تشخیص بده؟ مگر خداوند نگفته من از دل آدم ها خبر دارم و خودم اون دنیا دربارشون قضاوت خواهم کرد؟

نمیخوام به این زودی تاپیک منحرف بشه وگرنه همین جوابی هم که دادی سر تا پا ایراد هست:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

برا منم جای سوال داره/ اصلا لنکرانی و فتوا به کنار/ قاتل داریم و مقتول/ سوال اینجاست که کیفر تمسخر(ویرگول) کشتن است:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این جواب سئوال من نبود، سئوال من این هست چه چیزی به آن آدم(لنکرانی) برتری داده تا بدونه دادگاه و با تصمیم شخصی طول حیاط یک آدم دیگه رو تشخیص بده؟ مگر خداوند نگفته من از دل آدم ها خبر دارم و خودم اون دنیا دربارشون قضاوت خواهم کرد؟

نمیخوام به این زودی تاپیک منحرف بشه وگرنه همین جوابی هم که دادی سر تا پا ایراد هست:hanghead:

اشتباه شما اینجاست که فکر میکنید آقای لنکرانی در جایگاه برتری نشسته در حالی که این عمل خود اون فرد هست که این عکس العمل رو میاره

امیدوارم دوستان روشنفکر جبهه نگیرند که اسلام با نقد مخالفه چون چنین توهینهای زشتی به هر تفکری کار یه انسان نیست:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با احترام خط اول نوشتتون بازی با کلمات بود:a030:

در مورد خط دوم هم سئوال پیش میاد فقط توهین به تفکر اسلامی زشته آیا؟ و این وسط دادگاه وظیفش چیه؟ لنکرانی خودش دادگاهه دیگه؟ میتونه خون هرکسی رو که تشخیص داد حلال اعلام کنه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
با احترام خط اول نوشتتون بازی با کلمات بود:a030:

در مورد خط دوم هم سئوال پیش میاد فقط توهین به تفکر اسلامی زشته آیا؟

عمل فرد معلومه.عکس العمل تکرار چنین عملی هم پر واضحه.پس کسی که با این وجود دست به این عکس العمل بزنه خب ...

در مورد خط دومتون هم نخیر:w16:

ولی توهینهایی که این موجود کرده رو هیچ عقل سلیمی نمیپذیره وگرنه دنیا پر از توهین به اسلامه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

همون اول عرض کردم بحث سر رافق نیست، اوکی عکس العمل اون کار خشم مردم و کشتنش هست

عرض کردم چطور یک آدم میتونه دستور مرگ یک نفر رو بده؛ اون هم به خاطر یک مقاله؛ گیریم به همه دنیا توهین کرده بد و بیراه گفته، نقش دادگاه چیه این وسط؟ آخه یه آخوند خونش از آدم معمولی رنگی تره که میتونه دستور کشتن بده؟ طرف آدم میکشه دادگاهیش میکنن؛ چه برسه به کسی که یه مقاله نوشته!

• Like 4
لینک به دیدگاه
همون اول عرض کردم بحث سر رافق نیست، اوکی عکس العمل اون کار خشم مردم و کشتنش هست

عرض کردم چطور یک آدم میتونه دستور مرگ یک نفر رو بده؛ اون هم به خاطر یک مقاله؛ گیریم به همه دنیا توهین کرده بد و بیراه گفته، نقش دادگاه چیه این وسط؟ آخه یه آخوند خونش از آدم معمولی رنگی تره که میتونه دستور کشتن بده؟ طرف آدم میکشه دادگاهیش میکنن؛ چه برسه به کسی که یه مقاله نوشته!

خب خوبه که قبول دارین عکس العمل اون عمل به احتمال زیاد کشته شدنش رو در پی داشت و تکرارش مطئمنا اینطور میشد1.gif

پس میشه گفت که اون حکم یه حرکت نمادین برای کسای دیگه ای که فکر نکنند تمسخر مقدسات یک دین هیچ هزینه ای ندارهf34.gif

البته باید از خودشون هم بپرسین که متاسفانه در قید حیات نیستند19.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

اينا كاري ندارن به اين چيزا

لنكراني گفته مرتد هست و مرتد هم حكمش اعدام هست

اگر كه مرد باشه و ابراز پشيماني كنه خدا اونو ميبخشه و اما حكم اعدامش سرجاش هس:w58:

اين يعني خدا ميبخشه و بنده ي خدا نميبخشه:banel_smiley_4:

و يه چيز جالب كه توجه منو جلب كرد اينه كه دين اسلام تنها درمورد مرتد بودن به خانما رحم كرده اونم به شيوه اي جالب:banel_smiley_4:

البته زن مرتد، از هر نوع كه باشد كشته نمى‏شود. او را به توبه فرا مى‏خوانند، چنانچه توبه كرد، آزادش مى‏كنند؛ و گرنه در زندان باقى مى‏ماند و در تنگناى معيشتى قرار مى‏گيرد تا توبه كند. (تحريرالوسيله، ج 2، ص 624)

• Like 9
لینک به دیدگاه
اينا كاري ندارن به اين چيزا

لنكراني گفته مرتد هست و مرتد هم حكمش اعدام هست

اگر كه مرد باشه و ابراز پشيماني كنه خدا اونو ميبخشه و اما حكم اعدامش سرجاش هس:w58:

اين يعني خدا ميبخشه و بنده ي خدا نميبخشه:banel_smiley_4:

و يه چيز جالب كه توجه منو جلب كرد اينه كه دين اسلام تنها درمورد مرتد بودن به خانما رحم كرده اونم به شيوه اي جالب:banel_smiley_4:

البته زن مرتد، از هر نوع كه باشد كشته نمى‏شود. او را به توبه فرا مى‏خوانند، چنانچه توبه كرد، آزادش مى‏كنند؛ و گرنه در زندان باقى مى‏ماند و در تنگناى معيشتى قرار مى‏گيرد تا توبه كند. (تحريرالوسيله، ج 2، ص 624)

همه اسم عوض کردند؟:ws52:

خب چند نکته به وجود میاد

اول اینکه دوستمون این حرکت رو با حرکت دادگاه مقایسه کردند در حالی که دادگاه قدرت اجرایی هم در مو رد حکم داره ولی اون شخص نه پس این حرکت حالتی هشدارگونه داره

دوم اینکه وقتی شخص توبه میکند یه طوری به بقیه هم خواهد فهماند که من توبه کردم پس اون حکم هم باقی نمیمونه:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همه اسم عوض کردند؟:ws52:

خب چند نکته به وجود میاد

اول اینکه دوستمون این حرکت رو با حرکت دادگاه مقایسه کردند در حالی که دادگاه قدرت اجرایی هم در مو رد حکم داره ولی اون شخص نه پس این حرکت حالتی هشدارگونه داره

دوم اینکه وقتی شخص توبه میکند یه طوری به بقیه هم خواهد فهماند که من توبه کردم پس اون حکم هم باقی نمیمونه:icon_gol:

فقط اسمم عوض نشده خودمم عوض شدم

اوني كه گفتم را كاملا مطمئنم بارها و بارها از اساتيد پرسيدم و سرچ كردم

گفتن اگر شخصي توبه كند و يعنى اگر با اعتقاد و باور قلبى توبه كند، خداى متعال مى‏پذيرد و نماز و عبادتش صحيح است؛ اما بر جريان حكم اعدامش تأثير ندارد.:banel_smiley_4:

اينجاش واسه من سواله برادر مسي:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فقط اسمم عوض نشده خودمم عوض شدم

اوني كه گفتم را كاملا مطمئنم بارها و بارها از اساتيد پرسيدم و سرچ كردم

گفتن اگر شخصي توبه كند و يعنى اگر با اعتقاد و باور قلبى توبه كند، خداى متعال مى‏پذيرد و نماز و عبادتش صحيح است؛ اما بر جريان حكم اعدامش تأثير ندارد.:banel_smiley_4:

اينجاش واسه من سواله برادر مسي:banel_smiley_4:

این حرف استادتون برای من هم سوال شد خواهر مینا:banel_smiley_4:

البته اگه منظورشون همه اعدامها نبوده وفقط این اعدام بوده ها چون قاتل و قاچاقچی توبه هم بکند اعدامش نباید پاک بشه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله بت عزیز، حلقه دوست داشتنی ...... :boos:

خب حضرت عظمی بت باید مصداقی غیر خود هم داشته باشد که بهش بگند بت:ws52:

ولی ما هنوز این مصداق شما را ندیده ایم:w16:

لینک به دیدگاه
این حرف استادتون برای من هم سوال شد خواهر مینا:banel_smiley_4:

البته اگه منظورشون همه اعدامها نبوده وفقط این اعدام بوده ها چون قاتل و قاچاقچی توبه هم بکند اعدامش نباید پاک بشه:ws37:

درمورد همين مرتد بودن گفتن حكم اعدام سرجاش هس

درضمن قاتل و قاچاقچي زيان ميزنن اما اوني كه به اين باور رسيده اين دين را نميتونه بپذيره چرا بايد اعدام بشه؟

استاد بزرگوار بنده از خودشون نگفته از دين مبين اسلام گفته

اسلام و حقوق بشر، زين العابدين قرباني؛

احكام مرتد از ديدگاه اسلام و حقوق بشر، سيف الله صرامي؛

بازم هست فعلا اينارو يه نگاهي بنداز :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حضرت عظمی بت باید مصداقی غیر خود هم داشته باشد که بهش بگند بت:ws52:

ولی ما هنوز این مصداق شما را ندیده ایم:w16:

بت ها هم به مرور زمان مفاهیمشون تکمیل میشه.

کلا هر موجودی که خودش عرضه دفاع از خودش را نداشته باشد و انسان ها برایش سینه چاک دهند،نامش بُت است.

حالا شاید یه روزی این تعریف را به نام خودم ثبت کردم،حتما که نباید حرف سایرین را اینجا آورد،از خودمان هم ابداع میکنیم.:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بت ها هم به مرور زمان مفاهیمشون تکمیل میشه.

کلا هر موجودی که خودش عرضه دفاع از خودش را نداشته باشد و انسان ها برایش سینه چاک دهند،نامش بُت است.

حالا شاید یه روزی این تعریف را به نام خودم ثبت کردم،حتما که نباید حرف سایرین را اینجا آورد،از خودمان هم ابداع میکنیم.:a030:

خب ابداع کن:w16:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...