pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ درود خانم دکترتشکر من دوس ندارم تاپیکم بخاطر بحث های ممنوعه(راس مملکت و..) نابود بشه/اینو من نمی گم همه اونایی که دو ماه تو اندیشان فعالیت کنن می فهمن! هی وای من شمام فهمیدی ما دکترای روان خراشی داریم؟ خب پس بیاین بحث شیرین روانی بودن همسر رو یا در ادامه روانی کردنش رو ادامه بدیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ 1-آشفته 2-کاتاتونیک 3-پارانوئید 4- نوع نامتمایز 5- نوع باقی مانده این همون مدلی هست که اون پروفسور جان نش داشت... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خب من رو اکتسابی بودن توانایی زوم می کنم آیا دیگر بیماران روانی(حالا فقط همین بیماری); می تونن توانایی نش رو بدست بیارن؟ یا دیگر همسرانی که شوهرشون چنین بیماری ای داره; می تونن مث خانم نش چنین صبر و تحملی رو بدست بیارن؟ نه فکر نمی کنم بتونند به دست بیارند... من فکر میکنم بیشتر بیماران شیزوفرنی از بیمار بودن خودشون خبر ندارند... اگر یک فرد که متوهم هست میدونست چیزهایی که میبینه و میشنوه و میبینه واقعی نیستند که خیلی خوب بود... من نمیدونم میتونند یا نه... فکر میکنم این به هر فردی مربوط میشه به هر حال... ولی من دلیلی نمیبینم که چرا باید کسی با چنین فردی زندگی کنه اصلا... 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هی وای من شمام فهمیدی ما دکترای روان خراشی داریم؟:icon_pf (34):خب پس بیاین بحث شیرین روانی بودن همسر رو یا در ادامه روانی کردنش رو ادامه بدیم :gnugghender: خب پس برنامه"هزار راه نرفته" رو ادامه می دیم من به عنوان مجری برنامه از شما می پرسم: آیا خودتون حاضرین با چنین فردی ازدواج کنید؟ با توجه به درجات این بیماری. همانطور که اشاره کردین شناخت زیادی نداریم در مورد این بیماری/ آیا شناخت این بیماری و خصوصیاتی که فرد بیمار داره می تونه کمی باشه برای تصمیم گیری صحیح(تصمیم دختر یا پسر برای ازدواج با طرف بیمار) خانم دکتر 2 دقیقه هم بیشتر تایم نداریم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ نه فکر نمی کنم بتونند به دست بیارند... من فکر میکنم بیشتر بیماران شیزوفرنی از بیمار بودن خودشون خبر ندارند... اگر یک فرد که متوهم هست میدونست چیزهایی که میبینه و میشنوه و میبینه واقعی نیستند که خیلی خوب بود... من نمیدونم میتونند یا نه... فکر میکنم این به هر فردی مربوط میشه به هر حال... ولی من دلیلی نمیبینم که چرا باید کسی با چنین فردی زندگی کنه اصلا... در مورد قسمتی که پررنگ کردم: فقط یک فرض هست برای مباحثه/ نمی گم فرض معقول ولی آمار میگه فرض محالی نیست لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ این همون مدلی هست که اون پروفسور جان نش داشت... آره خب این مدل بیشتر با توهمات همراهه مخصوصا شنوایی نوع شایعشه! هذیان های مخصوص خودش رو همم داره ضمن اینکه خودش هم متوجه مشکلش نیست بلکه یقین داره به چیزایی که دیده یا شنیده (همون توهماتش) حالا غصه نخور وافنی 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من یک بار عاشق یک دختره یک پا و یک دست شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یک پا و یک دستش رو تو زلزله ترکیه از دست داده بود؛ البته از توی تلوزیون عاشقش شدم؛ ولی بیمار روانی رو فکر نکنم بتونم باهاش زندگی کنم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خب سوال دوم: فرض کنید با یکی از این افراد ازدواج کردین/چند ماه بعد از ازدواجتون فهمیدین که شوهرتون یا خانمتون دچار یکی از این بیماری هاست. چکار می کنید؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خب سوال دوم:فرض کنید با یکی از این افراد ازدواج کردین/چند ماه بعد از ازدواجتون فهمیدین که شوهرتون یا خانمتون دچار یکی از این بیماری هاست. چکار می کنید؟ بی اغراق میگم اگر مطمئن باشم از اینکه خانواده اش حمایتش میکنه طلاق میگیرم. اگه خانواده اش توان نگهداریش رو نداشته باشند توی یه برزخ فکری وحشتناکی قرار می گیرم. استیصال و درماندگی. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خب سوال دوم:فرض کنید با یکی از این افراد ازدواج کردین/چند ماه بعد از ازدواجتون فهمیدین که شوهرتون یا خانمتون دچار یکی از این بیماری هاست. چکار می کنید؟ بستگی به شدت بیماری و شدت علاقه من به اون داره، ولی عموما اگر به اندازه ای مریض باشه که بتونم بدون ترس کنارش بخوابم* و دوستش داشته باشم باهاش میسازم؛ ولی اگه از اینا باشه که نمیشه بهشون اعتماد کرد و پیششون خوابید یا از اینایی که ترسناک میخندن نه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وبلاگ اسکیزوفرنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده وبلاگ اسکیزوفرنی دارد و از دردش می نویسد... 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وبلاگ اسکیزوفرنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نویسنده وبلاگ اسکیزوفرنی دارد و از دردش می نویسد... چه جالب! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چه جالب! :vahidrk: نظرتو بگو 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: نظرتو بگو خوب جالب بود دیگه! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خوب جالب بود دیگه! اسپم نکن الهام حاضری با چنین فردی ازدواج کنی؟ و سوال دوم... 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اسپم نکن الهام حاضری با چنین فردی ازدواج کنی؟ و سوال دوم... چشم! خوب این افراد یه دنیای دیگه ای دارن برای خودشون فقطم با افراد مثل خودشون میسازن! سوال دوم؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ چشم!خوب این افراد یه دنیای دیگه ای دارن برای خودشون فقطم با افراد مثل خودشون میسازن! سوال دوم؟ فرض کنید با یکی از این افراد ازدواج کردین/چند ماه بعد از ازدواجتون فهمیدین که شوهرتون یا خانمتون دچار یکی از این بیماری هاست. چکار می کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ فرض کنید با یکی از این افراد ازدواج کردین/چند ماه بعد از ازدواجتون فهمیدین که شوهرتون یا خانمتون دچار یکی از این بیماری هاست. چکار می کنید؟ زبونتو گاز بگیر عمو علی!:vahidrk: اول از همه یعنی قبل از ازدواج باهاش یه مشاوره روانشناسی میرم روانشناس احتمالا تشخیص میده اگرم فرض شود تشخیص نده یا بعد از ازدواج بفهمم خب این بستگی داره چقدر دوسش داشته باشم بهش کمک میکنم خوب شه یا خودمم شیزوفرنی میگیرم از عشقش! 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ حالا شما بگین حاضرین با چنین فردی ازدواج کنید؟ شاید همه چی بستگی به شرایط داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده