alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ 1- زوج جوون: پسره بیماری اسکیزوفرنی(شاید شیزوفرنی داشت...) داشت. قبل از ازدواج موضوع رو به خانواده دختره و خود دختره نگفتن بعد از چند ماه طلاق. 2- زوج جوون: دختر دائم غش می کرد( فک کنم اسم بیماری صرع باشه). قبل از ازدواج موضوع رو به خانواده پسره و خود پسره نگفتن بعد از چند ماه طلاق. 3- زوج جوون: پسره بیماری اسکیزوفرنی(شاید شیزوفرنی داشت...) داشت. منتها قبل از ازدواج خانواده دختره می دونستند و دختره هم می دونست.(هنوز برام سواله که چطور دختره راضی شده) الان حدود 4 سالی هست که ازدواج کردن بچه دار هم شدن مشکل خاصی هم پیش نیومد. دختره سرکار میره. پسره بیکاره منتها از بهزیستی حقوق می گیره(البته چندرغاز) هر سه مورد رو طی یک سال اخیر شنیدم هر سه هم همسایه ما هستن. فکر کنم اکثر دوستان فیلم "ذهن زیبا" رو دیده باشن اگر کسی ندید پیشنهاد می کنم. 45 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ الان درباره چی نظری بدیم ؟ مگه حتما باید نظر بدین؟ همین که تاپیک منو زنده کردین خودش کلی هست حالا شما بگین حاضرین با چنین فردی ازدواج کنید؟ 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ با ادمای سالم نمیشه درست و حسابی زندگی کرد حالا طرف شیزوفرنی هم داشته باشه که واویلا 18 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ مگه حتما باید نظر بدین؟همین که تاپیک منو زنده کردین خودش کلی هست حالا شما بگین حاضرین با چنین فردی ازدواج کنید؟ به هر حال سلامتی مهمه ! من با فرد سالم ازدواج میکنم یا حداقل بیماری داشته باشه که قابل کنترل باشه و منجر به مرگ و از کار افتادگی نشه ! من با کسی ازدواج میکنم که بتونه از نظر جسمی مسئولیت زندگی را بر عهده بگیره ! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اینم یه جور کلاه برداریه که بیماریتو قبل ازدواج نگی 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ با ادمای سالم نمیشه درست و حسابی زندگی کرد حالا طرف شیزوفرنی هم داشته باشه که واویلا پس این افراد چکار کنن تا اخر عمر که دینشون حداکثر نصفه هست 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ پس این افراد چکار کنن تا اخر عمر که دینشون حداکثر نصفه هست بابا ادمی که شیزوفرنی داره خطر ناکه :icon_pf (34): ما یه آشنا داریم که الان دارو میخوره و اسکیزوفرنی گرفته بود هر روز میگفت من امام زمانم میتونم پرواز کنم تمام ایران میره زیره آب دریا بغیر از جایی که من وایستادم:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ پس این افراد چکار کنن تا اخر عمر که دینشون حداکثر نصفه هست مشکل خودشونه ! با یکی ازدواج کنن که مثل خودشونه یا اگر پولدار هستن برن یه دختر بخرن مثل ایران که از این کارا میکنن دیگه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بابا ادمی که شیزوفرنی داره خطر ناکه :icon_pf (34):ما یه آشنا داریم که الان دارو میخوره و اسکیزوفرنی گرفته بود هر روز میگفت من امام زمانم میتونم پرواز کنم تمام ایران میره زیره آب دریا بغیر از جایی که من وایستادم:icon_pf (34): خب اون فیلمی که معرفی کردم"ذهن زیبا" داستان واقعی دکتر نش هست که با وجود تموم مشکلات;همسرش تکش نکرده بود و در نهایت نش استاد دانشگاه شد 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ واقعا هااااااااااااااااااا!!! حالا اون کسی که این بیماری رو داره گناه نکرده اما بالاخره چیزی هم نیس که بشه قایمش کرد. چرا اون خانواده طرف همون اولش اینو به طرف مقابلشون نمیگن و باعث اختلال تو زندگی مقابلشون میشن؟ اما به قول شقایق جان تو این زمونه نمیشه با یه آدم سالم زیست چه رسد به آدمی که چنین مشکلاتی هم داره. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ مشکل خودشونه ! با یکی ازدواج کنن که مثل خودشونه اتفاقا به فکر منم رسید منتها مشکلات مضاعف نمیشه؟ لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا به فکر منم رسید منتها مشکلات مضاعف نمیشه؟ خیلی از کارها را نمیتونن بکنن ! و همیشه باید پرستار و پدر و مادر با لا سرشون باشه ! این آدما نباید ازدواج کنن ! یکی را دیدم که دختر بود و کند ذهن ! بعد با یه کند ذهن دیگه رابطه داشت ! پدر مادرش برای اینکه همه نیازها شو بر طرف کنن گذاشته بودن دوست پسر داشته باشه ! بعد حامله شده بود و میگفت باید بچمو نگه دارم ! یه پدر و مادر پیر هم داشت اون پسر هم که مثل این بود ! همه مونده بودن چی کارش کنن ! هیچ راهی نداشت یعنی هیچ راه انسان دوستانه ای نداشت ! باید بچه دار نشن ازدواج نکنن ! چاره ای نیست :icon_razz: این یه فیلم مستند خارجی بود یادم نیست کدوم کشور ! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خب اون فیلمی که معرفی کردم"ذهن زیبا" داستان واقعی دکتر نش هست که با وجود تموم مشکلات;همسرش تکش نکرده بود و در نهایت نش استاد دانشگاه شد این فیلم چند تا دروغ بزرگ داره اولیش اینکه همسر دکتر نش ازش طلاق گرفت و بعد از مدت مدیدی دوباره برگشت دوم اینکه مراسم خودکار گذاری تو اون دانشگاه اصلا وجود نداشته سوم هم اینکه اصلا اجازه ندادن به دکتر نش که سخنرانی کنه تو مراسم نوبل چهارم هم اینکه دکتر نش اشخاص موهوم رو نمیدید بلکه فقط صداهای موهوم میشنید 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ این فیلم چند تا دروغ بزرگ دارهاولیش اینکه همسر دکتر نش ازش طلاق گرفت و بعد از مدت مدیدی دوباره برگشت دوم اینکه مراسم خودکار گذاری تو اون دانشگاه اصلا وجود نداشته سوم هم اینکه اصلا اجازه ندادن به دکتر نش که سخنرانی کنه تو مراسم نوبل چهارم هم اینکه دکتر نش اشخاص موهوم رو نمیدید بلکه فقط صداهای موهوم میشنید نمیشه اسمش رو دروغ گذاشت مثلا تغییر در ماجرای واقعی برای جذابیت بیشتر; فک کنم بهتر باشه حافظه ام یاری نمیکنه ولی فک کنم تو فیلم هم به موضوع طلاق و برگشت همسرش اشاره شده بود خودکار و نوبل هم که مهم نیست منم از دانشمند جوان چند سال پیاپی(دکتر دومیری گنجی) روان نویس گرفتم. اصلا الان من لایق نوبل سیالات هستم ولی نمیدن که حالا دیدن یا شنیدن:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ نه من نمیتونم با یک بیمار روانی زندگی کنم... با بیمار جسمی میتونم... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ خب اون فیلمی که معرفی کردم"ذهن زیبا" داستان واقعی دکتر نش هست که با وجود تموم مشکلات;همسرش تکش نکرده بود و در نهایت نش استاد دانشگاه شد بله بله... پروفسور جان نش... البته به اینم توجه کنیم که ایشون دو بار جایزه ی نوبل رو بردند و با اینکه مشکل روانی داشتند بازم تونستند اون رو کنترل کنند... یادتون هست که ؟ زندگی با اون فرد خیلی خیلی فرق میکنه با زندگی با یک آدم عادی که چنین بیماری رو داره... شما اون رو مثال میزنید چرا ؟ زندگی میلیون ها انسان دیگه ای رو که چنین بیماری هایی دارند رو نگاه کنید ببینید آیا میشه با چنین افرادی زندگی کرد یا خیر... پروفسور نش انسان عادی نبود... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ بله بله... پروفسور جان نش... البته به اینم توجه کنیم که ایشون دو بار جایزه ی نوبل رو بردند و با اینکه مشکل روانی داشتند بازم تونستند اون رو کنترل کنند... یادتون هست که ؟ زندگی با اون فرد خیلی خیلی فرق میکنه با زندگی با یک آدم عادی که چنین بیماری رو داره... شما اون رو مثال میزنید چرا ؟ زندگی میلیون ها انسان دیگه ای رو که چنین بیماری هایی دارند رو نگاه کنید ببینید آیا میشه با چنین افرادی زندگی کرد یا خیر... پروفسور نش انسان عادی نبود... خب من رو اکتسابی بودن توانایی زوم می کنم آیا دیگر بیماران روانی(حالا فقط همین بیماری); می تونن توانایی نش رو بدست بیارن؟ یا دیگر همسرانی که شوهرشون چنین بیماری ای داره; می تونن مث خانم نش چنین صبر و تحملی رو بدست بیارن؟ لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ متاسفانه فیلم رو ندیدم ولی تعریفش رو استاد آسیب شناسی مون همیشه می کرد قرار شد یه بار هم بیاره سر کلاس بحث کنیم درباره اش که عمر کلاس هامون قد نداد! ولی درباره اسکیزوفرنی فکر کنم خیلی ها تصور غلطی دارن اسکیزوفرنی و شیزوفرنی هردو یه بیماری با دو تلفظ مختلف اند اما این بیماری به 5 دسته تقسیم می شه 1-آشفته 2-کاتاتونیک 3-پارانوئید 4- نوع نامتمایز 5- نوع باقی مانده سه تای اول معمولا شدید ترین نوعش هستن ولی خب اون دوتای آخر خیلی هم دور از ذهن نیست که خیلی از افرادی که ما به چشم آدم های عادی یا حتی باهوش و پروفسور و نابغه بهشون نگاه می کنیم! خیلی راحت آدمایی هستن کنار ما زندگی می کنن که هیچ وقت شاید متوجه اسکیزوفرن بودن اونها جز وقتی که باهاشون زندگی می کنید نمیشید! اونم اگه به این بیماری آشنایی داشته باشین یه نمونه اسکیزوفرن در راس مملکت خودمون هست اینو من نمی گم همه اونایی که دو ترم روانشناسی بخونن می فهمن! 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ متاسفانه فیلم رو ندیدمولی تعریفش رو استاد آسیب شناسی مون همیشه می کرد قرار شد یه بار هم بیاره سر کلاس بحث کنیم درباره اش که عمر کلاس هامون قد نداد! ولی درباره اسکیزوفرنی فکر کنم خیلی ها تصور غلطی دارن اسکیزوفرنی و شیزوفرنی هردو یه بیماری با دو تلفظ مختلف اند اما این بیماری به 5 دسته تقسیم می شه 1-آشفته 2-کاتاتونیک 3-پارانوئید 4- نوع نامتمایز 5- نوع باقی مانده سه تای اول معمولا شدید ترین نوعش هستن ولی خب اون دوتای آخر خیلی هم دور از ذهن نیست که خیلی از افرادی که ما به چشم آدم های عادی یا حتی باهوش و پروفسور و نابغه بهشون نگاه می کنیم! خیلی راحت آدمایی هستن کنار ما زندگی می کنن که هیچ وقت شاید متوجه اسکیزوفرن بودن اونها جز وقتی که باهاشون زندگی می کنید نمیشید! اونم اگه به این بیماری آشنایی داشته باشین یه نمونه اسکیزوفرن در راس مملکت خودمون هست اینو من نمی گم همه اونایی که دو ترم روانشناسی بخونن می فهمن! درود خانم دکتر تشکر من دوس ندارم تاپیکم بخاطر بحث های ممنوعه(راس مملکت و..) نابود بشه/اینو من نمی گم همه اونایی که دو ماه تو اندیشان فعالیت کنن می فهمن! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده