رفتن به مطلب

انواع بله گفتن عروس !!!!

ارسال های توصیه شده

عروس عادی: با اجازه بزرگترها بله (این اصولا مثل بچه آدم بله رو میگه و قال قضیه رو میکنه)bollywood1.gif

عروس لوس: بع..........له!

عروس زیادی مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم، برادرم، خواهرم، دایی جون، عمه جون،...، زن عمو کوچیکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسی خانوم جون ، ... ، ... (این عروس خانوم آخر هم یادش میره بگه بله واسه همین دوباره از اول شروع میکنه به اجازه گرفتن)...!hippie4.gif

عروس خارج رفته: با پرمیشن گریت ترهای فمیلی ... اُ یسhippie8.gif

عروس خجالتی: اوهوم:hanghead:

عروس قلدر: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل آره....32.gif

( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)

عروس هنرمند: با اجازه تمامی اساتیدم، استاد رخشان بنی اعتماد، استاد مسعود کیمیایی، ...، اساتید برجسته تاتر، استاد رفیعی، ... ، مرحوم نعمت ا.. گرجی ، شیر علی قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلین مونرو، مرحوم مارلین دیتریش، مرحوم مغفور گری گوری پک و ... آری می پذیرم که به پای این اتللوی خبیث بسوزم چو پروانه بر سر آتش ...hippie6.gif

عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام ...sheikhHessam.gif

عروس فمنیست: یعنی چی؟! چه معنی داره همش ما بگیم بله ... چقدر زن باید تو سری خور باشه چرا همش از ما سؤال می پرسن ! ... یه بار هم از این مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسین ... (اصولا این قوم فمنیست جنبه ندارن که بهشون احترام بذارن و یه چیزی ازشون بپرسن ... فقط باید زد تو سرشون و بهشون گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خوای هم به درک):w02:

• Like 19
لینک به دیدگاه
از این عروس ها یادتون رفته بزارین اینایی که به سلام میگن دلام :ws28:

:w888::w888:

خیلی هم قشنگه.... دلام دلام:ws3:

لینک به دیدگاه

یادش بخیر فردای عروسیمون رفته بودیم ماه عسل کیش:icon_redface:

بعد شب تو یکی از پاساژا جشن بود و ما هم اونجا بودیم خواسته بودن عروس دامادایی که تو دو ماه اخیر ازدواج کردن برن رو سن ماه یک روز بود مزدوج شده بودیم:icon_redface: بعد از وحید خواستن ادای بله گفتن من و در بیاره:icon_razz: انقدر افتضاح ادام و در اورد دوست داشتم موهاش و همون جا بکشم:icon_razz: من مث آدم گفتم با اجازه بزرگترا بعله:icon_redface: اون مدل عشوه ای ادامو در آورد:icon_razz:

لینک به دیدگاه
عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام ...sheikhHessam.gif

یکی که عروسیشه بیاد این 1 مورد رو امتحان کنه فکر کنم خیلی خوب جواب بده:ws28:

گربه دم حجله پودر میشه:ws3:

لینک به دیدگاه

عروس فمنیست: یعنی چی؟! چه معنی داره همش ما بگیم بله ... چقدر زن باید تو سری خور باشه چرا همش از ما سؤال می پرسن ! ... یه بار هم از این مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسین ... (اصولا این قوم فمنیست جنبه ندارن که بهشون احترام بذارن و یه چیزی ازشون بپرسن ... فقط باید زد تو سرشون و بهشون گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خوای هم به درک):w02:

ایول این عالی بوددم این عروس گرم

لینک به دیدگاه
یادش بخیر فردای عروسیمون رفته بودیم ماه عسل کیش:icon_redface:

بعد شب تو یکی از پاساژا جشن بود و ما هم اونجا بودیم خواسته بودن عروس دامادایی که تو دو ماه اخیر ازدواج کردن برن رو سن ماه یک روز بود مزدوج شده بودیم:icon_redface: بعد از وحید خواستن ادای بله گفتن من و در بیاره:icon_razz: انقدر افتضاح ادام و در اورد دوست داشتم موهاش و همون جا بکشم:icon_razz: من مث آدم گفتم با اجازه بزرگترا بعله:icon_redface: اون مدل عشوه ای ادامو در آورد:icon_razz:

:whistles::whistles::sigh::ws28::ws37::ws37::ws37:

:w58::w58::w000::icon_redface::ws52:حال کردی عادات رو در اوردم نهههههههههههههه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...