تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خونه که نخرید هیچی ماشینشم از دست داد!!!مثلا فقط 1 میلیونو خرده ای داده بود واسه آتیش بازی!!! بعد الان هم دختر ماشینشو فروخت هم پسره!!! اتیش بازی تو شهر ما فک کنم 300تومنه ولی خیلی قشنگه 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ واقعا چرا؟ با این پول به چند نفر میشه کمک کرد؟ چرا باید به یه سری ادم سیر و ایراد گیر شام داد؟ چرا باید برای ژورنال 7 میلیون هزینه کرد؟ کلا همش تو حاشیه ایم...اصل به باد فراموشی سپرده شده... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ولی هر روز داریم دورو برمون عروسیای مختلف میبینیم واقعا ساده برگزار میشه؟ واقعا به عروسیای خودمونم برسه اهمیت نمیدیم؟...یا دوس داریم چشم فلان دختر خاله که پارسال عروسی کرد و در بیاریم یا اون دختر دایی که 3 سال پیش عروسی کرد! من که هرچی عروسی رفتم همش تو باغ بوده و پر از تجملات و مختلط و...... اما دلیل نمیشه من هم اینطوری بپسندم. البته این قضیه به طرفین خیلی بستگی داره. یعنی هم دختر باید قانع باشه هم پسر،هر کدومشون حریص باشه مشکل درست میشه. اما اگه جفتشون توجیه باشند،از نظر من مشکلی پیش نمیاد. 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ خونه که نخرید هیچی ماشینشم از دست داد!!!مثلا فقط 1 میلیونو خرده ای داده بود واسه آتیش بازی!!! بعد الان هم دختر ماشینشو فروخت هم پسره!!! واسه کی واقعا؟!!!!! واسه کسایی که بعدا حتی یادشون نمیاد عروسیت چه شکلی شده بودی! الان عکسای عروسیشون و نگا میکنن لذتم میبرن؟!!!! یکی از دوستای من پارسال با یه پسر اتریشی ازدواج کرد فک کنم پسر کاردار اتریش تو ایران بود دوست داشتم عکسای عروسیش و میدیدی..یه لباس عروس ساده پوشیده بود با یه دسته گل ارایششم از خیلی از ارایشای روزانه ماها کمتر بود چرا ماها انقد درگیر چشم هم دیگه رو در اوردن شدیم آخه؟!!! 9 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ببین الان این و میگیم فردا خود تو ازدواج کنی سعی میکنی حتی اگه شده یه کم خودت و به دردسر بندازی ولی نذاری خانمت احساس کمبود کنه! هر روز یه چیز جدید بهش اضافه میشه ...تو عروسیه فلانی کبوتر پر میدن...اون یکو با کالسکه میارن تازگیا اتیش بازی مد شده اون یکی حتما سفره خونه سنتی میخواد یه مدت ساخت کلیپ از عروس و داماد تازه مد شده بود.... عکاسی قبل از روز عروسی با لباسای معمولی ... خلاصه هر روز یه چیز ...خیلیا هم به انجامش تن میدن الان همه دخترا میان و تو همین تاپیک میگن که خیلی کار بدیه عروسی ساده کم خرج ولی هر روز داریم دورو برمون عروسیای مختلف میبینیم واقعا ساده برگزار میشه؟ واقعا به عروسیای خودمونم برسه اهمیت نمیدیم؟...یا دوس داریم چشم فلان دختر خاله که پارسال عروسی کرد و در بیاریم یا اون دختر دایی که 3 سال پیش عروسی کرد! ديگران را نميدونم اما من يكي به خيلي از اين چيزا اهميت نميدم شعار هم نميدم خيلي از اين چيزا مسخره هست عروسي قراره يه شب خاطره انگيز و زيبا باشه واسه عروس و داماد قرار نيست تا اخر عمر باباي دختر قسط جهيزيه بده و داماد هم قسط خرج مراسم عروسي چشم و هم چشمي زندگيمون را نابود كرده بخدا اونايي كه دارن اين طوري خرج نميكنن:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اتیش بازی تو شهر ما فک کنم 300تومنه ولی خیلی قشنگه آره خیلی قشنگ بود ولی ارزش اینو نداره که الان با تاکسی یا پیاده بیرون برن وقتی تا قبلش هر دوتاشون ماشین داشتن! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ واسه کی واقعا؟!!!!!واسه کسایی که بعدا حتی یادشون نمیاد عروسیت چه شکلی شده بودی! الان عکسای عروسیشون و نگا میکنن لذتم میبرن؟!!!! یکی از دوستای من پارسال با یه پسر اتریشی ازدواج کرد فک کنم پسر کاردار اتریش تو ایران بود دوست داشتم عکسای عروسیش و میدیدی..یه لباس عروس ساده پوشیده بود با یه دسته گل ارایششم از خیلی از ارایشای روزانه ماها کمتر بود چرا ماها انقد درگیر چشم هم دیگه رو در اوردن شدیم آخه؟!!! حرف مردم و این جمله که: مگه من از فلانی کمترم زن پسر داییم کاناداییه....ابروشو بر نداشته بود....کل آرایشش یه رژ لب بود.... تازه با عینک!!! فکر کن عروس با عینک!!!! 10 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ ببین الان این و میگیم فردا خود تو ازدواج کنی سعی میکنی حتی اگه شده یه کم خودت و به دردسر بندازی ولی نذاری خانمت احساس کمبود کنه! هر روز یه چیز جدید بهش اضافه میشه ...تو عروسیه فلانی کبوتر پر میدن...اون یکو با کالسکه میارن تازگیا اتیش بازی مد شده اون یکی حتما سفره خونه سنتی میخواد یه مدت ساخت کلیپ از عروس و داماد تازه مد شده بود.... عکاسی قبل از روز عروسی با لباسای معمولی ... خلاصه هر روز یه چیز ...خیلیا هم به انجامش تن میدن الان همه دخترا میان و تو همین تاپیک میگن که خیلی کار بدیه عروسی ساده کم خرج ولی هر روز داریم دورو برمون عروسیای مختلف میبینیم واقعا ساده برگزار میشه؟ واقعا به عروسیای خودمونم برسه اهمیت نمیدیم؟...یا دوس داریم چشم فلان دختر خاله که پارسال عروسی کرد و در بیاریم یا اون دختر دایی که 3 سال پیش عروسی کرد! به نظر من به چشم و هم چشمی ربطی نداره.آدمای دور و بر من یعنی به خاطر چشم و هم چشمی از این کارا نمیکنن. اکثر دخترایی که من دیدم همیشه از بچگی آرزوشون بوده یه روزی لباس عروسی بپوشن و یه مراسم فوق العاده باشن.یه جورایی این بزرگترین حسرت زندگیشون بوده که البته بخش بزرگی از تقصیرش گردن تربیت غلط نسلمونه (که خودمم چزوشم)که بعدم به قول تو وقتی نمیشه احساس کمبود میکنه. بعد وقتی پیش میاد هی میگه همش یه شبه و این آرزوم بوده و میخوام تک باشه و ........... این میشه که بازار این مدل عروسیا داغ میشه! تابستون عروسی یکی از دوستام بود.داماد بیکاره خونه نداره دستش توی جیب باباشه بهترین تالار شهر عروسی گرفت و بهترین آتلیه و به جای ماشین عروس با بالون اومد تالار و به جای کارت عروسی سیدی داد و ..........همشم چون از بچگی حسرت داشته یه عروسی پرررفکت داشته باشه. الانم دارن توی یه زیرزمین کلنگی خونه پدربزرگ عروس زندگی میکنن:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ من بشخصه زیاد برام مهم نیست اگه طرف خیلی وضعش توپ بود خوب حرف دیگه ایه ولی وقتی طرف نداره بدبخت از کجاش بیاره 3 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ واسه کی واقعا؟!!!!!واسه کسایی که بعدا حتی یادشون نمیاد عروسیت چه شکلی شده بودی! الان عکسای عروسیشون و نگا میکنن لذتم میبرن؟!!!! یکی از دوستای من پارسال با یه پسر اتریشی ازدواج کرد فک کنم پسر کاردار اتریش تو ایران بود دوست داشتم عکسای عروسیش و میدیدی..یه لباس عروس ساده پوشیده بود با یه دسته گل ارایششم از خیلی از ارایشای روزانه ماها کمتر بود چرا ماها انقد درگیر چشم هم دیگه رو در اوردن شدیم آخه؟!!! دقیقا واسه کی؟!!! حالا خرج عروسی به کنار باز جهیزیه دختره یه مشکل دیگه! آخه 16 میلیون پول به مبل بدی الان چیز مهمی بوده واقعا واسه شروع زندگیشون !! یا ارزونتر اگه بود نمیشد روش نشست!! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تابستون عروسی یکی از اقوام دعوت بودیم . عروسی نزدیک 70 میلیون و اینا شده بود . همین هفته پیش ظلاق گرفتن 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا واسه کی؟!!!حالا خرج عروسی به کنار باز جهیزیه دختره یه مشکل دیگه! آخه 16 میلیون پول به مبل بدی الان چیز مهمی بوده واقعا واسه شروع زندگیشون !! یا ارزونتر اگه بود نمیشد روش نشست!! 16 میلیون داه پول مبل بقیه جهیزیش چقدر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا واسه کی؟!!!حالا خرج عروسی به کنار باز جهیزیه دختره یه مشکل دیگه! آخه 16 میلیون پول به مبل بدی الان چیز مهمی بوده واقعا واسه شروع زندگیشون !! یا ارزونتر اگه بود نمیشد روش نشست!! بازم جهیزیه یه توجیهی داره! حداقل میدونی یه وسیله ای خریدی خوبش و خریدی که مدتها برات استفاده داره البته نه دیگه مبل 16 میلیونی وبیست میلیونی اونم برای کسی که نداره!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تو اقوام ما مد شده بود که دیگه عروسی نگیرن به جاش برن ماه عسل (دوساله از عروسی های فامیل خبر ندارم) 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تو اقوام ما مد شده بود که دیگه عروسی نگیرن به جاش برن ماه عسل (دوساله از عروسی های فامیل خبر ندارم) من زیاد با این موافق نیستم من دخترم دلم میخواد لباس عروس بپوشم ادم میتونه با هزینه کم عروسی بگیره 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تو اقوام ما مد شده بود که دیگه عروسی نگیرن به جاش برن ماه عسل (دوساله از عروسی های فامیل خبر ندارم) البته خود من با این وریشم موافق نیستم عروسی یه مراسمیه که فقط یه بار ادم تجربش میکنه تو زندگیش یه شب که شادی کنی و بزنی و برقصی وخوش باشیو یه خاطره خوش از یه تغییر بزرگ تو زندگیت داشته باشی ولی دیگه نه اینکه هروقت یاد عروسیت افتادی تنت بلرزه که هنوز داری قسطشو میدی تابستون عروسی یکی از اقوام دعوت بودیم . عروسی نزدیک 70 میلیون و اینا شده بود . همین هفته پیش ظلاق گرفتن منم یکی از دوستام 3 سال پیش با 30 میلیون هزینه عروسی بعد از یکسال طلاق گرفت اومد 6 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ 16 میلیون داه پول مبل بقیه جهیزیش چقدر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم بقیش چقد بود فقط میدونم باز 1 تومن داده بود واسش بچینن وسایلشو!!! 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ اين پست به هيچ وجه اسپم نميباشد من حاضرم مراسم عروسي نگيرم آيا پسري هم حاضره جهيزيه از من نگيره و با اين شرط ازدواج كنه؟ 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم بقیش چقد بود فقط میدونم باز 1 تومن داده بود واسش بچینن وسایلشو!!! 500بمن میداد بهتر براش میچیدمش. این با این خرجایی که کرده هیچ حساب جیبشو نداشته؟ چیدمان خونه انقد سخته یه ادم نتونه خودش بچینه. کافی بود فقط یه سوال از مادرشوهره میکرد چجور بچینم حسابی براش میگفت چیکار کنه 4 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ بازم جهیزیه یه توجیهی داره!حداقل میدونی یه وسیله ای خریدی خوبش و خریدی که مدتها برات استفاده داره البته نه دیگه مبل 16 میلیونی وبیست میلیونی اونم برای کسی که نداره!!!!!! نمیگم نداشتن چرا وضشون بد نبود ولی در حدیم نبود که اینجوری واسه عروسیشون خرج کنن.میتونستن آسون تر بگیرن که الان زیر بار قرض نرن اول زندگیشون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده