mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ من C# بلد نیستم با C#.net چقدر فرق داره ؟ فرقی نداره 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ من C# بلد نیستم با C#.net چقدر فرق داره ؟ net. کتابخونه های بیشتری داره.معماری های بیشتری رو روش میشه پیاده سازی کردکلا دستت تو net. بازتره لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من امتحانام تماااام. دیگه در خدمتم. کجا باید تاپیک آموزش رو بزنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
*razieh* 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ ایول پس منم هستم!!1:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ و من:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خوب من امتحانام تماااام. دیگه در خدمتم.کجا باید تاپیک آموزش رو بزنیم؟ سلاااااام خوش اومدی تو تالار کامپیوتر.برنامه نویسی مرسیییییییییی راستی اول بگو ویژوال استودیو و اس کیو ال چه نسخه ای نصب کنیم. من vs 2008 دارم sql2005 خوبه یا نسخه جدید نصب کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
tahmina 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ با 2010 کار کنیم بهتر نیست؟؟؟ بازم هرچی بگید پایم فقط میخوام یادبگیرم! 2 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلاااااام خوش اومدی تو تالار کامپیوتر.برنامه نویسی مرسیییییییییی راستی اول بگو ویژوال استودیو و اس کیو ال چه نسخه ای نصب کنیم. من vs 2008 دارم sql2005 خوبه یا نسخه جدید نصب کنم؟ من خودم از دوتاش 2012 نصبه.اگر براتون مقدور نیست تا من ورژن پایین تر نصب کنم!! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من خودم از دوتاش 2012 نصبه.اگر براتون مقدور نیست تا من ورژن پایین تر نصب کنم!! در حال حاضر که نصب نیست.اما قبلا رو xp نصب میکردم.الان سون دارم.اگه به مشکل نخورد که هیچی وگرنه ورژن جدید نصب میکنم.البته فکر نکنم فرق زیادی داشته باشن. 1 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من به مشکل خوردم زندگیمونو بهم ریخته این ویژوال استدیو هرکار میکنم debugنمیکنه ویندوز عوض کردم کلشو فرمت کردم باز نصب کردم بازم درست نشد سازگارترین ویندوز براش چیه(نسخه 32و 64بیتی فرقی داره؟)؟ الان میخام آخرین ورژنشو بگیرم ویژوال استدیو2012 نسخه64 بیتی نداره نه؟ اصن این 32 و64 بیتی چجوریاس قضیش؟ ممکنه بخاطر اینا به مشکل بخوره؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام این که میگی چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من به مشکل خوردمزندگیمونو بهم ریخته این ویژوال استدیو هرکار میکنم debugنمیکنه ویندوز عوض کردم کلشو فرمت کردم باز نصب کردم بازم درست نشد سازگارترین ویندوز براش چیه(نسخه 32و 64بیتی فرقی داره؟)؟ الان میخام آخرین ورژنشو بگیرم ویژوال استدیو2012 نسخه64 بیتی نداره نه؟ اصن این 32 و64 بیتی چجوریاس قضیش؟ ممکنه بخاطر اینا به مشکل بخوره؟ مرسی ویندوزت چیه و نسخه ویژوالت چنده؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام این که میگی چی هست؟ آموزش سی شارپ 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ویندوزت چیه و نسخه ویژوالت چنده؟ 2010 سرویس پک 3 اصلیش سون چی بگیرم میخوام 8 بگیرم ویندوز چن نسخه داره 8؟ ویژوالم 2012 میخام بگیرم اون چجوری باشه؟ لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ همشهری جان سی شارپ چی و باهاش چیکار میکنن؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ همشهری جان سی شارپ چی و باهاش چیکار میکنن؟:ws3: سی شارپ یک زبان برنامه نویسیهباهاش برنامه مینویسنمثلا من خودم باهاش طراحی وب سایت کار کردم. 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سی شارپ یک زبان برنامه نویسیهباهاش برنامه مینویسنمثلا من خودم باهاش طراحی وب سایت کار کردم. اااااااااااااااااااااااااااا نگفته بوددددی شما خودت اوستایی بعد واسه تاپیک آموزش منو میندازی جلو؟؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ من اصلا برنامه نویسیم صفره صفره صفره صفره اگه بلدین بسمالله از صفره صفره صفره صفر شروع کنید 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ lkl ldo ای بابا باز فارسیش نکردم منم میخوام شروع کنم ولی صفرما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده