دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 منم بلدم.اما موضوع کلاس ها رو خیلی باهاش مشکل دارم.دوس دارم مرور کنم وحییییییییییید بدو گروهو تشکیل بده بینیم 2
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 منم بلدم.اما موضوع کلاس ها رو خیلی باهاش مشکل دارم.دوس دارم مرور کنم وحییییییییییید بدو گروهو تشکیل بده بینیم من مشکلی ندارم گروه رو تشکیل بدیم منتهی رو من نمیتونید حساب کنید یه روز هستم یه هفته نیستم. تشکیل بدین هرجا نیاز به کمک بود هستم. خودمم از .net خیلی دور شدم دوس دارم یاداوری بشه واسم 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 من مشکلی ندارم گروه رو تشکیل بدیم منتهی رو من نمیتونید حساب کنید یه روز هستم یه هفته نیستم. تشکیل بدین هرجا نیاز به کمک بود هستم. خودمم از .net خیلی دور شدم دوس دارم یاداوری بشه واسم هر وقت به تو نیاز داشتیم از کجا پیدات کنیم همون 1 روز هم خوبه.تمرین بذار.از آسون به سخت هفته ای 1 دفه بیا رفع اشکالمن 1 آموزش دارم خودم.کارای زندگیمم هستا:vahidrk: 1
salamis 1865 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 من پایه هستم که تاپیک آموزشی بزارم اما از صفره صفره یکم درده سر میشه واسه آدم ولی این جور که پیداست زیاد غریبه نیستید باهاش. اگر این جوری می پسندید من خودم پایه شدید هستم. خودم خیلی کار کردم #C این جوری یه فرصتی هم می شه تا چیزهای جدید یاد بگیرم. 4
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 من پایه هستم که تاپیک آموزشی بزارم اما از صفره صفره یکم درده سر میشه واسه آدم ولی این جور که پیداست زیاد غریبه نیستید باهاش. اگر این جوری می پسندید من خودم پایه شدید هستم. خودم خیلی کار کردم #C این جوری یه فرصتی هم می شه تا چیزهای جدید یاد بگیرم. عه.کجا بودین شوماخجالت داره واقعا:icon_pf (34):شما برقی ما کامپیوتر:icon_pf (34): من سعی میکنم قیافمو شطرنجی کنم و بیام اینجا شروع کن:hapydancsmil: منم میرم دعوت مینمایم از اول تا آخرش هستی یا وسط راه .. 3
salamis 1865 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 این لاف آخر کار دستم داد برنامه نویسی آخر نداره ، تا اونجایی که بلد باشم هستم! 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 این لاف آخر کار دستم داد برنامه نویسی آخر نداره ، تا اونجایی که بلد باشم هستم! :ws28: آبادانه و لافش دیگه باشه.ما هم تا هر جا شوما برید جلو هستیم 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 عه.کجا بودین شوماخجالت داره واقعا:icon_pf (34):شما برقی ما کامپیوتر:icon_pf (34): من سعی میکنم قیافمو شطرنجی کنم و بیام ا شوما برقیا رو دست کم گرفتیا من به عنوان اولین شاگردددددددددددد:mrsbeasley: 4
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 شوما برقیا رو دست کم گرفتیا من به عنوان اولین شاگردددددددددددد:mrsbeasley: نخیر من اولین بودمتازه شاگرد اولم خودمم خب منم بلتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
salamis 1865 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 عه.کجا بودین شوماخجالت داره واقعا:icon_pf (34):شما برقی ما کامپیوتر:icon_pf (34): من سعی میکنم قیافمو شطرنجی کنم و بیام اینجا شروع کن:hapydancsmil: منم میرم دعوت مینمایم از اول تا آخرش هستی یا وسط راه .. من خواهر خودم فوق لیسانسه کامپیوتر خونده. منم تو کتاباش زیاد سرک می کشم. راستش رو بخوای اصلا ربطی به کامپیوتر نداره. بیشتر راجع به اصولیه که کامپیوتر باشون کار میکنه نه اینکه ما چطور با کامپیوتر کار کنیم. سیستم عامل ، ساختمان داده ، طراحی الگوریتم. البته نظر منه. 3
mehdi19 718 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 شوما برقیا رو دست کم گرفتیا من به عنوان اولین شاگردددددددددددد:mrsbeasley: نخیر من اولین بودمتازه شاگرد اولم خودمم خب منم بلتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دعوا نکنین من اول اومدم خیرین محترم زودتر شرو کنین پس 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2013 من خواهر خودم فوق لیسانسه کامپیوتر خونده. منم تو کتاباش زیاد سرک می کشم. راستش رو بخوای اصلا ربطی به کامپیوتر نداره. بیشتر راجع به اصولیه که کامپیوتر باشون کار میکنه نه اینکه ما چطور با کامپیوتر کار کنیم. سیستم عامل ، ساختمان داده ، طراحی الگوریتم.البته نظر منه. خب اینا هم باید باشه.ولی به نظر من بیشتر از اینا باید عملی کار بشه 3
tahmina 41 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 اقا ایندفعه جدیه؟؟؟ مثله دفعه قبل نشه؟؟ خیلی دلم میخواد یاد بگیرم.یه سری چیزارو در سطح ابتدایی بلدم .خوشحال میشم باشما ها بخونم.البته اگه اجازه بدین!!!!!! 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2013 اقا ایندفعه جدیه؟؟؟مثله دفعه قبل نشه؟؟ خیلی دلم میخواد یاد بگیرم.یه سری چیزارو در سطح ابتدایی بلدم .خوشحال میشم باشما ها بخونم.البته اگه اجازه بدین!!!!!! سلام.دفه قبل کسی آموزش رو شزوع نکرد.ایندفه یکی بچه ها قولشو داده.البته تا 22 خرداد امتحاناتشه.بعدش 2
mehdi19 718 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 چن نفر پاین خودمون(بدون استاد) شروع کنیم؟ کتابای مختلف هست میخونیم یه سری تمریناتو هم میذاریم اگه واقعا کسی تا آخرش پایه ست و وقتشو داره که هرروز کار کنه اعلام آمادگی کنه:yes::putertired: 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 آقا من هم پایه م دسته جمعی یاد بگیریم، اینجوری سوال پیش بیاد میتونیم از هم دیگه بپرسیم. البته من الان شروع کردم یه خورده ولی تا 20 خرداد امتحان دارم و احنمالا تا اونموقع صبر کنم واسه ادامه ش. 2
ارسال های توصیه شده