رفتن به مطلب

ســال ورود شما به دانشگاه +عکس و نظر سنجی(لحظه دیدن روزنامه)

سال ورود شما به دانشگاه  

133 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. سال ورود شما به دانشگاه

• 28
    • 15
    • 27
    • 25
    • 22
    • 16

ارسال های توصیه شده

کاردانی mis ورودی 84 کارشناسی نایین اصفهان ورودی 88 خوشحالم که 2 تجربه مختلف از لحاظ استانی داشتم و دوستای خیلی خوبی توی بیشتر شهرها دارم ولی خدایی دوره اول یه حال و هوای دیگه داره خاطرات هم که بماند جای گفتنش نیست !!!!!!!! یادش بخیر روزه اولی کلی خندیدیم

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 215
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ورودی 82 صنعتی اصفهان ، یکی از دوستام خبر قبولیمو داد ، حس خاصی نداشتم فقط کاش می شد یه بار دیگه به تیر 82 برگردم:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من کارشناسی ورود 86 بودم! یادش بخیر سفرحج دانش آموزی رفته بودم که اونجا بودم که بهم مسیج دادن منابع طبیعی تهران قبول شدم:ws3:منم یادم نمیومد اینجور رشته ای انتخاب کرده بودم و تا یه مدت اسم منابع طبیعی رو از روی مسیج نگاه میکردم تا یادم نره:ws28::ws28:موقع ارشد ولی میدونستم منابع طبیعی چیه و همین91 یزد قبول شدم:ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سال 87 (کارشناسی )خودم از توسایت دیدم ( زمان ما روزنامه نبود ) یعنی در پوست خودم نمیگنجیدم ؛ برای دوره ی کارشناسی هنوز خام بودیم و هوای دبیرستان توی سرم بود . توی دوره ی لیسانس خیلی چیزا یاد گرفتم و برای ارشد خیلی پخته تر ظاهر شدیم به لطف خدا ... سال 91 ( ارشد)هم که بازم خودم دیدم توی سایت همراه با یه جیغ بنفش کل مجتمع فهمید که من قبول شدم .... الهی شکر تا الان هم راضی هستم

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

دوره کارشناسی سال 85 دانشگاه گیلان قبول شدم، تجربه ی خیلی خوبی بود این دوره ی 4 ساله ی لیسانس روی هم رفته برام. زندگی توی خوابگاه باعث میشه آدم استقلال پیدا کنه بفهمه چند چنده با خودش :w16:

و اینکه هم دانشگاه و هم شهر رشت رو خیلی دوست داشتم ، باعث شد خاطرات خوبی رقم بخوره برام.

کلا به نظرم دوره لیسانس چون انرژی آدم بیشتره و سنش کمتره و دغدغه های محدودتری داره، خیلی بیشتر به آدم خوش میگذره:ws3:

ارشد هم سال 90 قبول شدم دانشگاه آزاد بابل،البته نخونده بودم و بیشتر به اصرار خونواده رفتم و الان بســـــــــــیار پشیمونم که چرا رفتم، از همه نظر داغونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاردانی mis ورودی 84 کارشناسی نایین اصفهان ورودی 88 خوشحالم که 2 تجربه مختلف از لحاظ استانی داشتم و دوستای خیلی خوبی توی بیشتر شهرها دارم ولی خدایی دوره اول یه حال و هوای دیگه داره خاطرات هم که بماند جای گفتنش نیست !!!!!!!! یادش بخیر روزه اولی کلی خندیدیم
کاردانیتوmisخوندی؟

مسجد سلیمان؟

ایول

اصن بهترین جا کاردانیتو خوندیا:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خداوند منان را سپاسگذارم که به من یاری داد تا بتوانم تا این مرحله از دوره تحصیلی خود را با موفقیت پشت سر گذارم.

انجام رساله حاضر جز در سايه کمکهاي اساتيد ارجمند، دوستان و خانواده گرامي ممکن نبوده است لذا جا دارد که از آنها کمال تشکر و قدرداني را ابراز بنمايم.

از استاد عزیزم سرکار خانم دکتر مریم معینی فر که راهنمایی ومشاوره این پایان نامه را برعهده داشتند خالصانه ترين تشکرات را مي نمايم.

همچنین برخود واجب می دانم از اساتید گرانقدری که در طی دوران تحصیل اینجانب، مرا مورد لطف راهنمائی های ارزنده شان قرار دادند تقدیر وتشکر نمایم.

درنهایت از دوستان وعزیزانی که مرا در تمام مراحل این پژوهش مورد لطف خود قرار دادند و با من همکاری نمودند، آقایان پدرام میرمعینی، آرش فتح جلالی، مهندس محمد عارف خیابانی و خانواده محترمم صمیمانه وخاضعانه قدردانی می نمایم وبرای همه آنها از درگاه خداوند منان آرزوی توفیق وسربلندی دارم.

متن تشکر پایان نامم بود با گریه تایپش کردم....

یادش به خیر انگار همین دیروز بود سال 88 قبول شدم رفتم ثبت نام مدارکم گم شد.....

چه زود میگذره.....

3 مهر 88 روز جمعه اولین کلاسم بود....

• Like 6
لینک به دیدگاه
خداوند منان را سپاسگذارم که به من یاری داد تا بتوانم تا این مرحله از دوره تحصیلی خود را با موفقیت پشت سر گذارم.

انجام رساله حاضر جز در سايه کمکهاي اساتيد ارجمند، دوستان و خانواده گرامي ممکن نبوده است لذا جا دارد که از آنها کمال تشکر و قدرداني را ابراز بنمايم.

از استاد عزیزم سرکار خانم دکتر مریم معینی فر که راهنمایی ومشاوره این پایان نامه را برعهده داشتند خالصانه ترين تشکرات را مي نمايم.

همچنین برخود واجب می دانم از اساتید گرانقدری که در طی دوران تحصیل اینجانب، مرا مورد لطف راهنمائی های ارزنده شان قرار دادند تقدیر وتشکر نمایم.

درنهایت از دوستان وعزیزانی که مرا در تمام مراحل این پژوهش مورد لطف خود قرار دادند و با من همکاری نمودند، آقایان پدرام میرمعینی، آرش فتح جلالی، مهندس محمد عارف خیابانی و خانواده محترمم صمیمانه وخاضعانه قدردانی می نمایم وبرای همه آنها از درگاه خداوند منان آرزوی توفیق وسربلندی دارم.

متن تشکر پایان نامم بود با گریه تایپش کردم....

یادش به خیر انگار همین دیروز بود سال 88 قبول شدم رفتم ثبت نام مدارکم گم شد.....

چه زود میگذره.....

3 مهر 88 روز جمعه اولین کلاسم بود....

اشک چشمو درآوردی ....

منم چند وقت دیگه با گریه همچین متنی رو تایپ کنم !!!!:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من سال 87 قبول شدم زمان ما هم اینترنتی بود یادم خونه کارت اینترنتم تموم شده بود رفتم کارت بگیرم که همون جا فروشنده واسه یه نفر نگاه کرد اون قبول نشده بود دل تو دلم نبود ولی وقتی بهم گفت قبول شدم واسه دو سه ساعتی خوشحال بودم بعد تازه متوجه شدم که دولتی یکی از شهرستان های خرسان رضوی قبول شدم .بعد که رفتم شهر ارواح .مردم اون شهر ساعت 8شب خواب بودن

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
کاردانیتوmisخوندی؟

مسجد سلیمان؟

ایول

اصن بهترین جا کاردانیتو خوندیا:ws3:

:banel_smiley_4: بله شهرش خوب بود منم در کل آدم سازگاری هستم، اما از ناراحتی اونجا وقتی مجبور بودم بیرون میرفتم، برای دوستام پر از مشکلات بود ولی برای من خیلی دوران پر هیاهویی بود :icon_pf (34):

شما به اونجا رفت و آمد دارید؟؟؟ میخوام سراغ یه جا رو ازتون بگیرم :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4: بله شهرش خوب بود منم در کل آدم سازگاری هستم، اما از ناراحتی اونجا وقتی مجبور بودم بیرون میرفتم، برای دوستام پر از مشکلات بود ولی برای من خیلی دوران پر هیاهویی بود :icon_pf (34):

شما به اونجا رفت و آمد دارید؟؟؟ میخوام سراغ یه جا رو ازتون بگیرم :ws37:

عزیزم من خودم مسجد سلیمانیم:ws3:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
کبابی بشیر :icon_redface:

بهههه:ws3:

کبابی بشیر پیش مصلا

میدونم کجاست بانو:ws3:

بابا منو بردی تاااااا خود مسجد سلیمان با همین یه کلمه خدایی:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهههه:ws3:

کبابی بشیر پیش مصلا

میدونم کجاست بانو:ws3:

بابا منو بردی تاااااا خود مسجد سلیمان با همین یه کلمه خدایی:banel_smiley_4:

نمیدونم ما جماعت دانشجویان گرسنه به نظرمون خوشمزه بود یا واقعا خوب بود!!!

جدا خیلی خوشمزه بود، خیلی دلم میخواد :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم ما جماعت دانشجویان گرسنه به نظرمون خوشمزه بود یا واقعا خوب بود!!!

جدا خیلی خوشمزه بود، خیلی دلم میخواد :hanghead:

از گرسنگی تلف بشم هم از کباباش نمیخورم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...