mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه مخصوصا شهرسازای مشهدی:) از اونجایی که بعضی از اساتید خیلی به ما لطف دارن و دوست دارن همه حرص بخوریم یه سری اطلاعات دادن که خودمون باید بریم پیدا کنیم:(((( هرکسی که این اطلاعاتو داره یا میدونه باید چه طوری پیدا کنم کمکم کنه مرسی:) طرح ترافیک مشهد_ طرح جامع حمل و نقل_ نقشه جی ای اس مشهد_ طرح جامع مشهد 4 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام به همه مخصوصا شهرسازای مشهدی:)از اونجایی که بعضی از اساتید خیلی به ما لطف دارن و دوست دارن همه حرص بخوریم یه سری اطلاعات دادن که خودمون باید بریم پیدا کنیم:(((( هرکسی که این اطلاعاتو داره یا میدونه باید چه طوری پیدا کنم کمکم کنه مرسی:) طرح ترافیک مشهد_ طرح جامع حمل و نقل_ نقشه جی ای اس مشهد_ طرح جامع مشهد سلام من جی ای اس مرکزی مشهد رو دارم ... 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام من جی ای اس مرکزی مشهد رو دارم ... میتونی بهم بدی؟ لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ میتونی بهم بدی؟ بله حتما ... برای اینکه ممکنه بقیه دوستان هم به این فایل احتیاج داشته باشن من آپلودش کردم و از همین جا فایل رو دانلود کنین . ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
0 ehsantoraj 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ اگر امکانش هست دوباره آپ کنید فایل توی لینک نبود لینک به دیدگاه
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام به همه مخصوصا شهرسازای مشهدی:)
از اونجایی که بعضی از اساتید خیلی به ما لطف دارن و دوست دارن همه حرص بخوریم یه سری اطلاعات دادن که خودمون باید بریم پیدا کنیم:((((
هرکسی که این اطلاعاتو داره یا میدونه باید چه طوری پیدا کنم کمکم کنه مرسی:)
طرح ترافیک مشهد_ طرح جامع حمل و نقل_ نقشه جی ای اس مشهد_ طرح جامع مشهد
لینک به دیدگاه
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده