alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از تو دلم کپی میکنم..اینجا پیست میکنم... و در راه کپی پیست کردن عاشقانه می سرایم... عاشق شدم کاش ندونه دست دلم رو نخونه اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه. آه ... نگو ... نپرس ... ایول لذت بردم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ امیدوارم بهش نرسی! از جبران رسید به بنیامین!:icon_pf (34): نیار پایین سطحو! وااااااااااای نگو چرا بهش نرسم آخه؟ چرا با احساست من بازی میکنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ وااااااااااای نگو چرا بهش نرسم آخه؟ چرا با احساست من بازی میکنی؟ بسه دیگه جیمی جون! بهت نمیاد!! برگرد به حالت قبلی! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ بسه دیگه جیمی جون! بهت نمیاد!! برگرد به حالت قبلی! تابلو بود؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ تابلو بود؟ خیلییییییی:icon_pf (34): یعنی میگم خیلییییی تو بفهم چقدر! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خیلییییییی:icon_pf (34): یعنی میگم خیلییییی تو بفهم چقدر! خب دیگه بسه. فهمیدم خودم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خب دیگه بسه. فهمیدم خودم. نه بذار بگم چقدرررررر انقدر که من فک کردم تو نیستی!:icon_pf (34): چون شوخیشم بهت نمیاد!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده