El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ البته روش نمیره ها؛ اون تیغا 2-3 ردیف وسط دیوار هستن لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ اینا رو نذار دل جون مردمو آب می کنی ... لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ البته روش نمیره ها؛ اون تیغا 2-3 ردیف وسط دیوار هستن بازم جای خجالت داره برای پسرای مامانی و سوسول لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عههههههههه پس بقیش کو ؟ فقط دلمون و اب کردی که لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عشقای حالا که عشق نیس بابا فیلسوف اگه عشق نیست چیه نکنه هوسه لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عههههههههه پس بقیش کو ؟فقط دلمون و اب کردی که اینم بقیه اش::zadan: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ اینم بقیه اش::zadan: چرا ؟ مگه دعواشون میشه بعدش ؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چرا ؟ مگه دعواشون میشه بعدش ؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خییییییلی وحشتناک لبخند می زنی لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خییییییلی وحشتناک لبخند می زنی قابلی نداشت لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ آنگاه که عشق تورا میخواند، بهراهش گام نه! هرچند راهی پرنشیب. آنگاه که تورا زیر گستره بالهایش پناه میدهد، تمکین کن! هرچند تیغ پنهانش جانکاه. آنگاه که باتو سخن آغاز کند، بدو ایمان آور! حتی اگر آوای او رؤیای شیرینت را درهمکوبد، مانند باد شرطه که بوستانی را. جبران خلیل جبران لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ آنگاه که عشق تورا میخواند، بهراهش گام نه! هرچند راهی پرنشیب. آنگاه که تورا زیر گستره بالهایش پناه میدهد، تمکین کن! هرچند تیغ پنهانش جانکاه. آنگاه که باتو سخن آغاز کند، بدو ایمان آور! حتی اگر آوای او رؤیای شیرینت را درهمکوبد، مانند باد شرطه که بوستانی را. جبران خلیل جبران خودتی الان؟؟ پسوردت دست کی افتاده جیمی؟؟ چه رمانتیکه!! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خودتی الان؟؟ پسوردت دست کی افتاده جیمی؟؟ چه رمانتیکه!! ای بسوزه پدر عشق. از شبنم عشق خاکِ آدم گِل شد صد فتنه و شور در جهان حاصل شد سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یکقطره فروچکید، نامش دل شد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ای بسوزه پدر عشق. از شبنم عشق خاکِ آدم گِل شد صد فتنه و شور در جهان حاصل شد سر نشتر عشق بر رگ روح زدند یکقطره فروچکید، نامش دل شد از کجا کپی پیست میکنی اینارو؟؟ عاشق کی شدی؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از کجا کپی پیست میکنی اینارو؟؟ عاشق کی شدی؟ از تو دلم کپی میکنم.. اینجا پیست میکنم... و در راه کپی پیست کردن عاشقانه می سرایم... عاشق شدم کاش ندونه دست دلم رو نخونه اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه. آه ... نگو ... نپرس ... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از تو دلم کپی میکنم..اینجا پیست میکنم... و در راه کپی پیست کردن عاشقانه می سرایم... عاشق شدم کاش ندونه دست دلم رو نخونه اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه. آه ... نگو ... نپرس ... امیدوارم بهش نرسی! از جبران رسید به بنیامین!:icon_pf (34): نیار پایین سطحو! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده