persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب امشب از شب هایی که من شخصا خوابم نمیبره ....... اومدم یه سری به اینجا بزنم و دیدم تو یه تاپیکی چند نفر میگن این بده اون بده ........ بیاید حال رو فراموش کنیم و در مورد گذشته و مردمان زمان قدیم صحبت کنیم ....ایراداتشون رو بگیم چی بود ...در مورد حکومت هایی که بودن ..به هرحال هر حکومتی یه ایراداتی داره و یه خوبی هایی نظر شما چیه .....آیا واقعا همه حکومت های ایران تا حالا بد و منحوس و زشت بودند.....واقعا چرا مردم اون حکومت ها رو تحمل میکردند راضی بودند یا از سرناچاری ؟هرکی از هرجا اطلاعاتی داشت بگه اما لطف کنه و توهین و فحش نده ......بیاین واسه یه بار تو یه تاپیک انسان باشیم ......عادلانه و بدون توهین حرف بزنیم ............. راستی یه چیز دیگه ...ما نمیتونیم در مورد حال خودمون صحبت کنیم و نظر بدیم ......پس اون قسمت که ما چه کسانی هستیم به عهده آینده است .........یادتون نره گدشتگان ما ... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب امشب از شب هایی که من شخصا خوابم نمیبره .......اومدم یه سری به اینجا بزنم و دیدم تو یه تاپیکی چند نفر میگن این بده اون بده ........ بیاید حال رو فراموش کنیم و در مورد گذشته و مردمان زمان قدیم صحبت کنیم ....ایراداتشون رو بگیم چی بود ...در مورد حکومت هایی که بودن ..به هرحال هر حکومتی یه ایراداتی داره و یه خوبی هایی نظر شما چیه .....آیا واقعا همه حکومت های ایران تا حالا بد و منحوس و زشت بودند.....واقعا چرا مردم اون حکومت ها رو تحمل میکردند راضی بودند یا از سرناچاری ؟هرکی از هرجا اطلاعاتی داشت بگه اما لطف کنه و توهین و فحش نده ......بیاین واسه یه بار تو یه تاپیک مسلمون باشیم ......عادلانه و بدون توهین حرف بزنیم ............. راستی یه چیز دیگه ...ما نمیتونیم در مورد حال خودمون صحبت کنیم و نظر بدیم ......پس اون قسمت که ما چه کسانی هستیم به عهده آینده است .........یادتون نره گدشتگان ما ... مسلما همونطور که میدونیم کوروش کبیر پیامبر بوده و میشه گفت تا حدودی از خطا و اشتباه مبری بوده! واقعا قبولش دارم... مخصوصا از وقتی که درموردش بیشتر تحقیق کردم! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب امشب از شب هایی که من شخصا خوابم نمیبره .......اومدم یه سری به اینجا بزنم و دیدم تو یه تاپیکی چند نفر میگن این بده اون بده ........ بیاید حال رو فراموش کنیم و در مورد گذشته و مردمان زمان قدیم صحبت کنیم ....ایراداتشون رو بگیم چی بود ...در مورد حکومت هایی که بودن ..به هرحال هر حکومتی یه ایراداتی داره و یه خوبی هایی نظر شما چیه .....آیا واقعا همه حکومت های ایران تا حالا بد و منحوس و زشت بودند.....واقعا چرا مردم اون حکومت ها رو تحمل میکردند راضی بودند یا از سرناچاری ؟هرکی از هرجا اطلاعاتی داشت بگه اما لطف کنه و توهین و فحش نده ......بیاین واسه یه بار تو یه تاپیک مسلمون باشیم ......عادلانه و بدون توهین حرف بزنیم ............. راستی یه چیز دیگه ...ما نمیتونیم در مورد حال خودمون صحبت کنیم و نظر بدیم ......پس اون قسمت که ما چه کسانی هستیم به عهده آینده است .........یادتون نره گدشتگان ما ... درود اطلاعات که کتاب فراوونه/ من بخوام چیزی بنویسم به احتمال زیاد حذفش می کنن... بهتره ابتدا از دوره های نزدیک به خودمون شروع کنیم و کنید(حکومت بعده انقلاب/ قبل از انقلاب محمد رضا شاه رضا خان) 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مسلما همونطور که میدونیم کوروش کبیر پیامبر بوده و میشه گفت تا حدودی از خطا و اشتباه مبری بوده!واقعا قبولش دارم... مخصوصا از وقتی که درموردش بیشتر تحقیق کردم! بسیار عالی ....خوشحال میشیم که اون چیزی که از تحقیق هاتون در ذهنتون باقی مونده برای ما بازگو کنید ..... مثلا خود من میدونم که بنای پارسه در زمان فرمانروایی چندین نفر از حکومت هخامنشی بوده ودر قبال کارشون تمامی افراد دست مزد و حقوق دریافت میکردند بر خلاف اهرام مصر و این رو هم میشه به راحتی از نقاشی ها و سنگ نبشته ها دید ومقایسه کرد ......و اینکه کشورهای دیگه معتقد هستند که پارسه الگو برداری از هرم های نمیدونم یونان یا رم قدیم هست واین مهندسان هم در ساخت اون دخالت داشتند................ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ بسیار عالی ....خوشحال میشیم که اون چیزی که از تحقیق هاتون در ذهنتون باقی مونده برای ما بازگو کنید .....مثلا خود من میدونم که بنای پارسه در زمان فرمانروایی چندین نفر از حکومت هخامنشی بوده ودر قبال کارشون تمامی افراد دست مزد و حقوق دریافت میکردند بر خلاف اهرام مصر و این رو هم میشه به راحتی از نقاشی ها و سنگ نبشته ها دید ومقایسه کرد ......و اینکه کشورهای دیگه معتقد هستند که پارسه الگو برداری از هرم های نمیدونم یونان یا رم قدیم هست واین مهندسان هم در ساخت اون دخالت داشتند................ زیاد هستن اما برای مثال آیا میدونستید کوروش کبیر کوروش دوم بوده؟! لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ دروداطلاعات که کتاب فراوونه/ من بخوام چیزی بنویسم به احتمال زیاد حذفش می کنن... بهتره ابتدا از دوره های نزدیک به خودمون شروع کنیم و کنید(حکومت بعده انقلاب/ قبل از انقلاب محمد رضا شاه رضا خان) چرا ؟ قرار بر این شد که در مورد حکومت های قبل از انقلاب بحث کنیم تا کسی دچار مشکل نشه ......همه ما میدونیم که هرحکومتی نقصی و خوبی هایی داره و اگر واقعا فکر کنیم حکومت هایی مثل پهلوی نقطه قوتی نداشته مسلما داریم خودمون گول میزنیم .....ما مشتاقیم که نوشته های شما رو ببینیم ......کتاب زیاده اما میخوایم چکیده خوانده ها و دیده های دوستان رو با هم بخونیم و بفهمیم ..... 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ زیاد هستن اما برای مثال آیا میدونستید کوروش کبیر کوروش دوم بوده؟! اگه توضیحات بیشتری در موردش بدین ممنون میشم .....من در مورد نحوه به تخت نشینی کوروش میدونم که پدرش از قوم پارس و مادرش از قوم ماد بود و بعد از به دنیا اومدنش هم توسط پدر بزرگش مورد سوقصد قرار گرفت اما موفق به کشتنش نشد و بعدها کوروش حکومت از ایشون در چندین جنگ گرفت ....متاسفانه از اسامی چیزی خاطرم نیست ........ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اگه توضیحات بیشتری در موردش بدین ممنون میشم .....من در مورد نحوه به تخت نشینی کوروش میدونم که پدرش از قوم پارس و مادرش از قوم ماد بود و بعد از به دنیا اومدنش هم توسط پدر بزرگش مورد سوقصد قرار گرفت اما موفق به کشتنش نشد و بعدها کوروش حکومت از ایشون در چندین جنگ گرفت ....متاسفانه از اسامی چیزی خاطرم نیست ........ در مورد تخت نشینیش اطلاعی ندارم اما میدونم از تبار پارس هاست که اون موقع جای شهر ایلام بوده نزدیک 30 سال حکومت کرده و احتمالا اعلام حکومتش از استفاده از فرصت جنگ بین آشوریها و ماد ها بوده... 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کاش تو پست اولتون صحبت از مسلمانی نمیکردید و میگفتید انسان باشیم. چون اینجا بچه های گل زیادی هستند که التزامی به اسلام ندارن ولی انسانیت و معرفت رو میشه در تار و پود وجودشون دید. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کوروش یه زن داشته و بعد از مرگ اون دوباره ازدواج کرده کوروش 5تا بچه داشته که کمبوجیه و بردیا از یک مادر هستن و سه خواهر از نامادری داشتن که اسامیشون آتوسا... رکسانا و.... اون یکی رو یادم نیست! 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ کاش تو پست اولتون صحبت از مسلمانی نمیکردید و میگفتید انسان باشیم. چون اینجا بچه های گل زیادی هستند که التزامی به اسلام ندارن ولی انسانیت و معرفت رو میشه در تار و پود وجودشون دید. ممنون ...حتمی این کار رو میکنم .....میدونید انسان بودن خیلی سخت تر از مسلمون بودنه ... کوروش یه زن داشته و بعد از مرگ اون دوباره ازدواج کردهکوروش 5تا بچه داشته که کمبوجیه و بردیا از یک مادر هستن و سه خواهر از نامادری داشتن که اسامیشون آتوسا... رکسانا و.... اون یکی رو یادم نیست! 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ خب بحث خود به خود رفت روی کوروش کبیر ..یا همون کورش دوم ......در این که کوروش حاکمی بزرگ و با عدل و انصاف بود شکی نیست و همه ما تعاریف زیادی از اون چه درست و چه غلط شنیدیم .....کسی که به ناحق خون نریخت ...اما یه چیز جالب که ذهن من مشغول کرد این که وقتی اکثریت جهان کوروش رو با این صفات میشناسه تنها یه کشور هست که اکثر اوقات با این حرف ها مخالفت میکنه و اون ایران ......درست که ما در داخل کشورمون درگیری های نژادی داریم اما فکر نمیکنم این ربطی به تاریخ داشته باشه که بخوایم اون رو وارد تصمیم گیری های تاریخی بکنیم .....مثلا من در جایی دیدم که در جنگی که کوروش بر علیه ماساژت ها انجام داد و در اون کشته شد کوروش رو فردی خونریز و کسی گه میخواست حکومت خودش رو گستذش بده معرفی کرده بود و جالب بود که در تمام کتاب های تاریخی این گونه عنوان شده که کوروش به تمام ادیان احترام میگذاشته و حتی به آیین اون ها رفتار میکرده اما در لشکرکشی به ماساژت ها به دلایل اخلاقی این کار رو کرده چون اون ها افرادی بودند که در ملا عام جفت گیری می کردند ...خونریز بودند ...غارتگر بودند و البته افرادی شجاع و بی باک بودند و کوروش میترسید این اخلاق وارد ایران بشه ؟ ... شما چه فکر میکنید ؟ به نظر شما کوروش چه شخصیتی داشت ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ در پست اولتون فرمودین توهین نکنیم و ......... و بعدش از همه خواستین که تو یه تاپیک مسلمان باشیم.اینا که کاملا متضاد هستن و اگه قراره همه به خاطر خواهش شما تو این تاپیک مثل یه مسلمان رفتار کنند که دیگه چرا ازشون سوال میکنید و نظرشون رو میخواین؟خب نظر همه میشه نظر شما که اینجوری یک چیز فقط در مورد کورش بزرگ بگم اینکه کورش پادشاه بود و مردم اون رو پیامبر کردند اما محمد گفت من پیامبرم واسه اینکه پادشاه بشه به قول دکتر انصاری کورش یک پادشاه-پیامبر بود ولی محمد یک پیامبر-پادشاه. در مورد جنگ ها هم کورش برای گسترش مملکتش جنگ نمیکرد.هدفی که داشت این بود که تو تمام دنیا ناپاکی رو از بین ببره. کورش انقدر بزرگ بود که افرادی مثل هرودوت و گزنفون اومدن در موردش افسانه سرایی کردند. 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ در پست اولتون فرمودین توهین نکنیم و ......... و بعدش از همه خواستین که تو یه تاپیک مسلمان باشیم.اینا که کاملا متضاد هستن و اگه قراره همه به خاطر خواهش شما تو این تاپیک مثل یه مسلمان رفتار کنند که دیگه چرا ازشون سوال میکنید و نظرشون رو میخواین؟خب نظر همه میشه نظر شما که اینجوری یک چیز فقط در مورد کورش بزرگ بگم اینکه کورش پادشاه بود و مردم اون رو پیامبر کردند اما محمد گفت من پیامبرم واسه اینکه پادشاه بشه به قول دکتر انصاری کورش یک پادشاه-پیامبر بود ولی محمد یک پیامبر-پادشاه. در مورد جنگ ها هم کورش برای گسترش مملکتش جنگ نمیکرد.هدفی که داشت این بود که تو تمام دنیا ناپاکی رو از بین ببره. کورش انقدر بزرگ بود که افرادی مثل هرودوت و گزنفون اومدن در موردش افسانه سرایی کردند. خب من همون اول اشتباه کردم و عذر میخوام که گفتم مسلمون باشید ...چون حقیقت ان انسان بودن سخت ....در مورد توهین هم که به نظر شما مگه نمیشه بودن توهین بحث کرد ؟ حتما باید توهین کنیم به همدیگه ؟ یا باید با یه عقیده خاص پیش بریم ؟ من همیشه میگم نظرات افراد باعث تغییر دیدگاه های اشخاص میشه و شاید با همین حرف ها که اینجا میزنیم بتونیم نظر یک نفر رو در مورد یه واقعه تاریخی تغییر بدیم ......و در مورد اسلام هم من باید بگم تا به حال دوتا مسلمون هم عقیده با هم ندیدم و شکاف فرقه های لسلامی رو خیلی بیشتر از شکاف دیگر ادیان میدونم پس مطمین ان نظرات بیشتری در مورد تاریخ از اون ها خواهید دید .............. دقیقا من با بزرگی کوروش و حرف های شما موافقم و کوروش تنها یه پادشاه و پیامبر نمیدونم ....وصیت نامه و کتیبه و همچنین نوشته هاش بر روی سنگ آرامگاهش اون مسلما فراتر از این ها میبره ....اما همیشه حقیقت در قبال بعضی چیزها نابود میشه و اون هم خون های ریخته شده است ...... 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ در مورد تخت نشینیش اطلاعی ندارم اما میدونم از تبار پارس هاست که اون موقع جای شهر ایلام بودهنزدیک 30 سال حکومت کرده و احتمالا اعلام حکومتش از استفاده از فرصت جنگ بین آشوریها و ماد ها بوده... درود پراكنده گويي و اطلاعات غلط دادن در مورد تاريخ لطمات جبران ناپذير به نسا تاريخ گريز ما مي زند كورش در آنشان به تخت نشست كه مي شود حدود ايزه ي امروزي و نه ايلام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده