pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ درباره اسی حرف هایی از جنس باران یک روز یک زندگی من و نوشته هام و بهترین کسی است که شاید از چشم های ما پنهان مانده اما پنهانی های دلش را با ما آشکار می کند!!!! حتی اگر نامش برده نشده باشد 16 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ من و نوشته هام ... ه ی س ... دختری از کوچه های پاییز ... سینوس ... درباره ی اسی ... روزهایی هست هنوز ... پرسه ای در اندیشه های پیانیست ... 19 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ من و نوشته هام... حرفهایی از جنس بارون... به خونه ی من.... 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ حرف هایی از جنس باون دختری از جنس پاییز پرسه ای در اندیشه های پیانیست درباره اسی روزنه ای به دنیای فلورانس 15 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ به یاد عسل صدرا ... خوشحالم.... بُغض...! روزهایی هست هنوز.... ...جان شیفته... ه ی س . . . پرسه ای در اندیشه های پیانیست... ابته انتخاب خیلی سخت بود.... 15 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ 1- درباره اسی 2- دریایی نامه یک پری 3- پرسه ای در اندیشه های پیانیست 12 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ روزنه ای به دنیای فلورانس دختری از کوچه های پائیز درباره ی اسی بغض 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم برای چه کسی. اونوقت اگر بگم نظرم به نظر ..... نزدیک تر است، دیگه مارو بیچاره میکنند. همه عالی هستند،هر قلمی هنر خودش را دارد. ولی خوب دوتا از پُست های بچه ها در تاپیک دل نوشته هاشون در ذهنم مونده،یکی اون پیتزا خوردن پیانیست و دیدن دخترک فقیر. یکی هم ماجرای ابوالفضل از سر خاک، این دو خیلی برام احساسی بود. 11 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دختری از کوچه های پائیز درباره ی اسی بغض پرسه ای در اندیشه های پیانیست 11 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ وقتی بُغض! کردی ... دلم لرزید وقتی بُغض! کردم ... تنها بودم! . . . ع.د -------------- ممنون از پلاریس عزیز به خاطر تا÷یک خوبش! راستش تو دل نوشته ها من دختری از کوچه های پائیز خود پلاریس و حرف هایی از جنس بارون عطر بارون و بُغض! خودم ، خیلی برام حس خاصی داره! یه جورایی یه بینهایت حرف! یه بینهایت حس! [h=1][/h] 9 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ رویای سپید من و نوشته هام حرف هایی از جنس بارون 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ درباره اسی اندیشه پیانیست دختری از کوچه های پاییز هیس هیلدا 12 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ من همه ی تاپیکهارو نخوندم ولی از چندتایی که خوندم به نظرم اینا قشنگ بودن ✯ دختـری از کـوچـه هــای پائـیـــز... ✯ حرف هایی از جنس بارون ه ی س . . . 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یکی دیگشم که یادم اومد این بود من و نوشته هام 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ه ی س . . . روزهایی هست هنوز.... ✯ دختـری از کـوچـه هــای پائـیـــز... ✯ 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ با تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند. نتایج نظرسنجی به قرار زیر می باشد: .... درباره ی اسی .... ( 16 ) پرسه ای در اندیشه های پیانیست ( 15 ) دختری از کوچـه هـای پاییـــز... ( 15 ) ه ی س ... (13 ) من و نوشته هام ( 13 ) 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده