عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام . می دونید من از همون اولی که به دنیا اومدم تا حالا که 22 سال می گذره هنوز نمی دونم که چی کار کنم که حس درس خوندن بهم دست بده تا بتونم روزی هفت، هشت، ده ساعت درس بخونم ، اگه کسی می تونه حتما کمک کنه که به شدت نیازمندم :JC_thinking: 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ روزی هفت هشت ساعت واقعا سخته... اولین کمکی که می تونم بکنم اینه که از کم شروع کنی تا برسی به 8 ساعت/ مثلا هفته اول روزی 2 ساعت هفته دوم روزی 4 ساعت ................................. هفته چهارم روزی 8 ساعت که مرد می خواد بتونه برای مدتی مثلا 6 ماه ثابت نگهش داره 11 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اخرش حس گرفتی یا هنوز بی حس هستی ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اگه کسی به جواب رسید به منم بگه .........:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ با سلام باید برنامه ریزی کنید و بخواید اولین قدم خواستن هستش... بخواید و برنامه ریزی داشته باشید برای همه چیز... خواب...غذا درس زنگ تفریح و .... و ازهمه مهمتر ...باید با این مسئله کنار بیاید و تصمیمی باشه که با رضایت میگیرید اینطور نباشه که ساعتای درس...وقتهایی خشک و بی روح باشن که شما رو موظف به درس خوندن و کاری سخت میکنند ازدرس خوندن لذت ببرید مث همه کارهایی که شما رو شاد میکنند... اینطوری با ساعتهای کم ...شروع میکنید و کم کم ریتم بدنتون با این ساعتها تنظیم میشه و میشه ساعتای مطالعه رو افزایش داد.... پاینده باشید. 5 لینک به دیدگاه
pinkkite 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ سعی کن یه انگیزه ی فوق العاده برای درس خوندن پیدا کنی :icon_pf (19): چون اینطور که پیداست انگار نفس درس خوندن راضیت نمی کنه. آخه منم همینطور بودم به تازگی به این نتیجه ی طلایی رسیدم! 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اخرش حس گرفتی یا هنوز بی حس هستی ؟؟ یه ذره حسش اومده روزی سه ساعت :smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ یه ذره حسش اومده روزی سه ساعت :smiley-gen165: افرین خیلی خوبه که مگه قراره روی چند ساعت بشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ افرین خیلی خوبه که مگه قراره روی چند ساعت بشه ؟ روزی 10 ساعت 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ روزی 10 ساعت نه این کار رو نکن خیلی خطر ناکه . من اگه روزی 2 ساعت هم میخوندم الان 5 نهضت بودم .. حیف شد بخدا 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من قبلا تو دوره دبیرستان روزی 7 تا 8 ساعت میخوندم الان شده هفته ای 1 ساعت،والا مملکته داریم؟:دی 2 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ انگیزه با شه حل میشه اگه یکی هم بهت این انگیزه رو بده که خیلی با حال میشه مثلا خود من یه استاد توی هنرستان داشتیم به من می گفت باید مشهد قبول بشی ومن این حرفش باعث انگیزه شد برام به طوری که شاید باورتون نشه روزی 14 الی 15 ساعت درس می خوندم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده