سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ برای اولین بار در ایران موسیقی هنرمند بزرگ دنیا که هر کسی آرزوی همکاری با او را دارد؛ در ایرا ن اجرا میشود. این بار عباس لطیفی در یک اقدام تازه و جالب درست به کاری زده که همه را شگفت زده کرده است. این آهنگساز در این باره به موسیقی ما گفت: مدتها بود که در فکر این بودم که کارهای یانی را اجرا کنم اما هر بار فرصت پیش نمیآمد. این ماجرا بر میگردد به چند سال پیش! قرار بود سالها پیش من چنین کاری را انجام بدهم. اما یک سری مشکلات برایم پیش آمد، که تا این لحظه مشغول آنها شدم. وی در این رابطه ادمه داد: نبود نوازنده، نوازندگانی که بتوانند به راحتی از پس کارهای یانی برآیند، یکی از این مشکلات بود. کمتر کسی را داشتیم که بتواند کارهای این آهنگساز را اجرا کند. اما به مرور با دوستانی آشنا شدم که این مشکل برایم حل شد. در حال حاضر با همکاری ۶۰ نفر از اعضای ارکستر سمفونیک مشغول تمرین برای اجرای آثار یانی هستیم. لطیفی درپاسخ به اینکه آیا برای این اجرا با یانی وارد صحبت شده یا نه، به خبرنگار سایت موسیقی ما گفت: اتفاقا در یکی از همان کنسرتهایی که ایشان در خارج از ایران داشتند من با مدیر برنامههای ایشان صحبت کردم. جالب بود. نوازنده درام ارکستر یانی که روزها را با هم سپری میکردیم، گفت که شنیدیم در ایران یک نفر هست که قرار است کارهای یانی در ایران اجرا کند. وقتی گفتم این یک نفر من هستم، خیلی خندیدند. چون مدتی یا هم بودیم و آنها نمیدانستند که من نوازنده و آهنگساز هستم. بلکه فکر میکردند من یکی از طرفداران آقای یانی هستم. وی ادامه داد: این پیشنهاد من با استقبال خوبی از سوی آنها و نیز خود یانی مواجه شد. در ابتدا قرار گذاشتیم که آقای یانی هم در این اجرا حضور داشته باشد و بتواند اجرای ما را از نزدیک ببیند. اما به گفته مدیر برنامههای ایشان، وی این روزها در تور اروپایی خود به سر میبرد و قرار است در اروپا کنسرتهای خود را برای علاقه مندانش ادامه بدهد. لطیفی همچنین خاطر نشان کرد: ممکن است در آینده آقای یانی به ایران بیایند و در اجراهای بعدی حداقل از گروه دیداری داشته باشند ولی فعلا امکان حضور ایشان در ایران وجود ندارد. مدیر برنامههای این هنرمند اعلام کرده که یانی خیلی دوست دارد از نزدیک اجرای ایرانی علاقه مندان به آثار خود در ایران را ببیند و از اینکه در ایران او را میشناسند، اظهار خوشحالی کرده است. گفتنی است کنسرت این آهنگساز جوان توسط آوای مهر میهن، برای اولین بار درایران در روز سه شنبه اول آذرماه در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود و طبق گفته لطیفی که رهبری این ارکستر را به عهده دارد ۱۲-۱۳ قطعه از این آهنگساز در روز کنسرت اجرا خواهد شد. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ فکر کردم خوش میخواد بیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی خداییش دیدن کنسرت های یانی و کیتارو و ونجیلز واقعا اوج هیجان و لذته یعنی عمری باقی می مونه مام تو یکی از این کنسرتها حضور داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ یعنی عمری باقی می مونه مام تو یکی از این کنسرتها حضور داشته باشیم آرزوی جوانان مملکت مارو ببین. :icon_pf (34): برو دعا کن تو دسته های عزادرای و سفره های مذهبی شاید قسمت شد حضور پیدا کنی. این لهو و لعب را دوستان از خودشان دور کنند. با گوش کردن موسیقی کسی به جایی نمیرسد،موسیقی آنهم از این نوع گیتارش ابزار شیطان است. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ آرزوی جوانان مملکت مارو ببین. :icon_pf (34): برو دعا کن تو دسته های عزادرای و سفره های مذهبی شاید قسمت شد حضور پیدا کنی. این لهو و لعب را دوستان از خودشان دور کنند. با گوش کردن موسیقی کسی به جایی نمیرسد،موسیقی آنهم از این نوع گیتارش ابزار شیطان است. ارزو نمیخواد یه چن روز صب کن محرم و صفر میاد با کلی نعره و عربده هاش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده