mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام من دوباره اومدم:) باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی... 4 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ ما هم داشتیم پرسشنامه. متاسفانه تازه ویندوز عوض کردم نمونش رو ندارم. یه سری سوالات روتین مثل سن و جنسیت رو پرسیده بودیم اولش. بعد هم راجع به مشکلات شهر و کمبود ها و اینکه برای رفع نیازهاشون به کجا مراجعه میکنند پرسیده بودیم 4 لینک به دیدگاه
0 omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام من دوباره اومدم:)باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی... سلام دوست عزیز خوش اومدین من نمی دونم هدفتون از پرسشنامه چی هستش ولی چند سوال خیلی مهمه : (البته سوالاتی که طرح میشه بازم میگم که به هدف بستگی داره، من نمی دونم هدفتون چیه): روابط همسایه ها با همدیگر چگونه است؟ محله امنیت داره؟ کجاها ناامنی وجود داره؟ مهم ترین سوال: مشکلات محله پیشنهادات برای حل هر کدام از مشکلاتی که میگن. چه مدت است در محله اقامت دارید؟ 4 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز خوش اومدینمن نمی دونم هدفتون از پرسشنامه چی هستش ولی چند سوال خیلی مهمه : (البته سوالاتی که طرح میشه بازم میگم که به هدف بستگی داره، من نمی دونم هدفتون چیه): روابط همسایه ها با همدیگر چگونه است؟ محله امنیت داره؟ کجاها ناامنی وجود داره؟ مهم ترین سوال: مشکلات محله پیشنهادات برای حل هر کدام از مشکلاتی که میگن. چه مدت است در محله اقامت دارید؟ مرسی ممنون:) هدفمون از پرسشنامه پیدا کردن مشکلات شهر و نظر مردم درباره شهر محل سکونتشونه... 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلی شهرساز خانوم با کی برداشتی این طرح و آخه یه کله بیا یونی ما برات جوورش می کنیم یا میلتو بده من فردا می رم یونی اگه پیدا کردم برات میل کنم علیک سلام:) یونی شما کجاست؟ اینم میلم:raha.fashion2009@gmail.com ایشالا خیر از زندگیت ببینی:)))))))))))))) 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ فردوسیم دیگه راسی نمونه کار می خواسی پیدا کردی باشه من فردا می گردم ببینم بچه ها دارن نه پیدا نکردم:((((((((((((((((( شنبه کلاس داری؟اگه یونی هستی بیام ازت یکم کمک بگیرم استاد:))) 3 لینک به دیدگاه
0 mohandese shahrsaz 947 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ چرا میخندی؟مگه استاد خنده داره؟ خوب استادی دیگه 2 لینک به دیدگاه
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام من دوباره اومدم:)
باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه
اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی...
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده