mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 سلام من دوباره اومدم:) باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی... 4
0 hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 ما هم داشتیم پرسشنامه. متاسفانه تازه ویندوز عوض کردم نمونش رو ندارم. یه سری سوالات روتین مثل سن و جنسیت رو پرسیده بودیم اولش. بعد هم راجع به مشکلات شهر و کمبود ها و اینکه برای رفع نیازهاشون به کجا مراجعه میکنند پرسیده بودیم 4
0 omid vakili 6395 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 سلام من دوباره اومدم:)باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی... سلام دوست عزیز خوش اومدین من نمی دونم هدفتون از پرسشنامه چی هستش ولی چند سوال خیلی مهمه : (البته سوالاتی که طرح میشه بازم میگم که به هدف بستگی داره، من نمی دونم هدفتون چیه): روابط همسایه ها با همدیگر چگونه است؟ محله امنیت داره؟ کجاها ناامنی وجود داره؟ مهم ترین سوال: مشکلات محله پیشنهادات برای حل هر کدام از مشکلاتی که میگن. چه مدت است در محله اقامت دارید؟ 4
0 mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2011 سلام دوست عزیز خوش اومدینمن نمی دونم هدفتون از پرسشنامه چی هستش ولی چند سوال خیلی مهمه : (البته سوالاتی که طرح میشه بازم میگم که به هدف بستگی داره، من نمی دونم هدفتون چیه): روابط همسایه ها با همدیگر چگونه است؟ محله امنیت داره؟ کجاها ناامنی وجود داره؟ مهم ترین سوال: مشکلات محله پیشنهادات برای حل هر کدام از مشکلاتی که میگن. چه مدت است در محله اقامت دارید؟ مرسی ممنون:) هدفمون از پرسشنامه پیدا کردن مشکلات شهر و نظر مردم درباره شهر محل سکونتشونه... 3
0 mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2011 سلی شهرساز خانوم با کی برداشتی این طرح و آخه یه کله بیا یونی ما برات جوورش می کنیم یا میلتو بده من فردا می رم یونی اگه پیدا کردم برات میل کنم علیک سلام:) یونی شما کجاست؟ اینم میلم:raha.fashion2009@gmail.com ایشالا خیر از زندگیت ببینی:)))))))))))))) 3
0 mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2011 فردوسیم دیگه راسی نمونه کار می خواسی پیدا کردی باشه من فردا می گردم ببینم بچه ها دارن نه پیدا نکردم:((((((((((((((((( شنبه کلاس داری؟اگه یونی هستی بیام ازت یکم کمک بگیرم استاد:))) 3
0 mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2011 چرا میخندی؟مگه استاد خنده داره؟ خوب استادی دیگه 2
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام من دوباره اومدم:)
باید واسه5شنبه یه پرسشنامه به استاد طرح2 تحویل بدم ولی هنو کاری نکردم.سوالاش باید در مورد اجتماعی_اقتصادی_کالبدی و فرهنگی باشه
اگه سوالی به ذهنتون میرسه خوشحال میشم کمکم کنین مرسی...
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده