Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اینقد از این پله هایی که به دیوار می خوره خوشم میاد 19 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ \این فک کنم کانسپتش زیگورات بوده:دی 10 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ میسی میسی خیلی باحال بود... معماری و هزار دردسر 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ این سوتیا خیلی باحالن یکی هست خودم با چشمون خودم دیدم خدا به سر ششششاهده تو جاده که از دانشگاه میام خونه نزدیکای پاکدشت یه آپارتمان هست روی نماش توی طبقات در داره ینی هروقت من اینو میبینم روحم شاد میشه نه کنسولی نه چیزی...یه در رو نما فکر کنم واسه خودکشی و سقوط آزاد و ایناست 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ پرش با مانع:ws28: بیچاره اوونی که عجله داره:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ شوهرم اینا رو دیده...می گه: آخرش شما ها هم می شید عین اینا 6 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای من....... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ تاپیک جالبی بود من اشاره می کنم به تاپیک [h=3]مستند بی نظیر تجربیات ناخوشایند و اشتباهات مهندسی History Channel Mega Disasters[/h]که اشتباهات خانمان براندازی رو نشون می ده. حتما دانلود کنید. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ تاپیک جالبی بودمن اشاره می کنم به تاپیک مستند بی نظیر تجربیات ناخوشایند و اشتباهات مهندسی History Channel Mega Disasters که اشتباهات خانمان براندازی رو نشون می ده. حتما دانلود کنید. باشه ، :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده