Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 این سوتیا خیلی باحالن یکی هست خودم با چشمون خودم دیدم خدا به سر ششششاهده تو جاده که از دانشگاه میام خونه نزدیکای پاکدشت یه آپارتمان هست روی نماش توی طبقات در داره ینی هروقت من اینو میبینم روحم شاد میشه نه کنسولی نه چیزی...یه در رو نما فکر کنم واسه خودکشی و سقوط آزاد و ایناست 5
*mini* 37778 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 پرش با مانع:ws28: بیچاره اوونی که عجله داره:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 شوهرم اینا رو دیده...می گه: آخرش شما ها هم می شید عین اینا 6
Neutron 60966 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 تاپیک جالبی بود من اشاره می کنم به تاپیک [h=3]مستند بی نظیر تجربیات ناخوشایند و اشتباهات مهندسی History Channel Mega Disasters[/h]که اشتباهات خانمان براندازی رو نشون می ده. حتما دانلود کنید. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 اسفند، 2011 تاپیک جالبی بودمن اشاره می کنم به تاپیک مستند بی نظیر تجربیات ناخوشایند و اشتباهات مهندسی History Channel Mega Disasters که اشتباهات خانمان براندازی رو نشون می ده. حتما دانلود کنید. باشه ، :icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده