spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کارمینا بورانا Carmina Burana کارمینا بورانا Carmina Burana مشهورترین قطعه موسیقی جهان کارمینا بورانا یک قطعهآهنگ نمایشی و اپرا است که توسط کارل اورف در بین سالهای ۱۹۳۵ و ۱۹۳۶ ساخته شدهاست. این قطعه بر اساس ۲۴ شعر که در مجموعهٔ اشعار کارمینا بورانا مربوط به قرون وسطا ساخته شدهاند. عنوان این قطعه به لاتین است و (« اشعار بویرن: شعرهای دنیوی برای خوانندگان و قطعاتی برای همخوانی با آلات موسیقی و تصاویر جادویی») می باشد. بورانا برابر لاتین واژهٔ ژرمنی بویرن (Beuern) است که از ریشه bur به معنی «خانهٔ کوچک» میآید. معروفترین بخش این اپرا، قطعه آغازین و همچنین پایانی آن با نام او فورتونا است. اورف در ابتدا با متن اشعار در انتشارات جان آدینگتون سیموندز آشنا شد. شراب، زن، و ترانه که شامل ترجمه انگلیسی ۴۶ شعر از مجموعه میشد. میشل هافن، یک دانشجوی جوان حقوق و علاقمند به زبانهای لاتین و یونانی، اورف را در انتخاب و سازماندهی ۵۴ شعر از این اشعار، یاری کرد؛ تا آنها را به ابیات اپرا در زبانهای لاتین و آلمانی قرون وسطا تبدیل کند. این گزیده، محدوده وسیعی از موضوعات دنیوی را شامل میشود. آن دو ابیاتی را انتخاب کردند که در قرن سیزدهم به اندازهٔ امروزه ملموس و آشنا هستند: بی ثباتی دارایی و ثروت، بیدوام بودن طبیعت زندگی، خوشحالی برگشت بهار، لذات و خطرات شرابخواری، شکم پرستی و قماربازی. کارمینا بورانا بر اساس ۵ بخش بزرگ که هر کدام دارای حرکات خاص خود هستند، تشکیل شدهاست. اورف نشانههای آتاکا را برای نشانهگذاری بین همه حرکات در هر صحنه به وجود آوردهاست. فورتونا، ملکه جهان بهار – شامل بخش درونی در میان چمنزار در میخانه بارگاه عشق بلانزیفلور و هلنا بسیاری از قطعات بر اساس باور چرخش چرخ فُرچونا پایهگذاری شدهاند. نقش چرخ که در صفحه اول مجموعه بورانا است شامل ۴ عبارت میشود که در اطراف چرخند: من حکم رانی میکنم، من حکم رانی کردهام، من بدون سلطنت هستم، من حکمرانی خواهم کرد. در هر صحنه، و گاهی در یک حرکت جزئی، چرخ فُرچونا میچرخد : خوشحالی به ناراحتی تبدیل میشود، و امید به رنجش. ای فُرچونا، اولین شعر در نسخه اسچملر، دایره را کامل میکند؛ با شکل دادن یک قاب برای نمایش به وسیلهٔ حرکات شروع کننده و پایان بخش. سبک اورف تمایلی برای صریحگویی دارد. توسعه و پیروی کارمینا بورانا از روش کلاسیک بسیار کم است و یا اصلاً وجود ندارد. همچنین عدم چندآواییبودن کاملاً مشهود است. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کارمبنا بورانا (carmina burana) بدون شک این آهنگ یا قطعه آهنگ نمایشی مشهورترین اثر موسیقی قرن اخیر هستش که بارها و بارها در متن فیلم ها،مستندها،برنامه های تلویزیونی و...شنیده ایم و لذت برده ایم و حالا میخواهیم با این اثر بیشتر آشنا بشیم کارمینا بورانا یک قطعه آهنگ نمایشی و اپرا است که توسط کارل اورف در بین سالهای ۱۹۳۵ و ۱۹۳۶ ساخته شده است که بورانا برابر لاتین واژهٔ ژرمنی بویرن (Beuern) است که از ریشه bur به معنی «خانهٔ کوچک» میآید.جالبه بدونین شعر لاتین این قطعه مضمون بسیار زیبایی داره که در کل به بی ثباتی دارایی و ثروت، بیدوام بودن طبیعت زندگی، خوشحالی برگشت بهار و شکم پرستی و قماربازی و...میپردازد،کارل ارف، کارمینا بورانا را به عنوان شروع حرفه موسیقیاش برگزید و به ناشرش دستور داد که تمامی آثار قبلیاش را نابود کند! ... که خوشبختانه این دستور انجام نشد. این هم لینکش : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک بالا متاسفانه ف.یلت.ره برای دانلود این دوتا فایل رو دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم متنش + ترجمش : O Fortuna ای بخت و اقبال velut luna مانند ماه درون آسمان statu variabilis, قابل تغییر هستی semper crescis مانند ماه افول می کنی aut decrescis; و مانند ماه ناپدید می شوی vita detestabilis ای زندگی پر از کینه nunc obdurat نخست به انسان ستم می کنی et tunc curat سپس تسکینش می دهی ludo mentis aciem, وقتی تصور کنی egestatem, تنگدستی potestatem و قدرت dissolvit ut glaciem. آنهارا مانند یخ ذوب می کند Sors immanis ای سرنوشت دیوصفت et inanis, و پوچ rota tu volubilis, تو ای چرخ گردان status malus, بدان که نحس هستی vana salus خوب بودن بی فایده است semper dissolubilis, و نتیجه ای ندارد obumbrata سرنوشت همیشه در سایه ها بوده et velata و بر ما پوشیده است michi quoque niteris; تو همچنین مرا بیمار می کنی nunc per ludum ولی حالا با همه ی بازی های تو dorsum nudum من پشت (برهنه) خود را fero tui sceleris. به پستی های تو میکنم Sors salutis سرنوشت دشمن من است et virtutis دشمن سلامتی ام michi nunc contraria و دشمن پاک دامنی ام est affectus رانده شده et defectus و زمین زده شده semper in angaria. ما همیشه برده ی اوییم Hac in hora پس در این ساعت sine mora بدون معطلی corde pulsum tangite; به بزدلان هشدار دهید quod per sortem چرا که سرنوشت sternit fortem, در کمین ترسوهاست mecum omnes plangite! در گریستن با من همراه شوید ! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ این اثر زیبا بارها و بارها توسط آهنگسازان و گروه های مختلف اجرا و بازسازی شده که من اول آهنگ اصلی یعنی قطعه ساخته شده توسط کارل اورف رو واسه دانلود میزارم و سپس مهمترین اثر بازسازی شده توسط یکی از بزرگترین آهنگسازان جهان یعنی ونجلیس که نسبت به قطعه اصلی کوتاهتر هستش که پیشنهاد میکنم هر دو آهنگ رو هم دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود آهنگ بازسازی شده(ونجلیس) رمز فایلهای زیپ:saeidbrond 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ من به شخصه این اجرای ویدیویی رو پسندیدم اگه دوستان اجراهای بهتری رو سراغ دارن لینک بدن بریم ببینیم!دی: اینا هم لینکایی از یوتیوب هستند که اجراهای متفاوتی از اهنگ زیبای کارمینا بورانا Carmina Burana رو میتونید ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم اهنگ با متن لاتینش هست برای شنیدن انلاینش هم میتونید به هزار ویک جا از جمله به پروفایل من مراجعه کنید 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آهنگ زیبا و کلاسیک Carmina Burana برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کارل ارف (۱۸۹۵-۱۹۸۲) یک آهنگساز آلمانی بود. مشهورترین کار او کارمینا بورانا است. او مبتکر شیوه خاصی برای آموزش موسیقی به کودکان بود که به کلاسهای موسیقی ارف معروف است. در این کلاسها که اکنون به نام ارف در ایران معروف است، مفاهیم اولیه موسیقی شامل: نت ها، کششها و نواختن سازهای بلز و فلوت ریکوردر به شیوه ای ساده به کودکان آموزش داده می شود. دسته بندی سنی کودکان در این کلاسها در روند پیشرفت و فراگیری آنان نقش بسیار مهمی دارد. [h=3]لینک مستقیم دانلود برخی آهنگ های مربوط به آهنگساز بزرگ " Carl Orff "[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام آهنگ ها به ترتیب از بالا به پائین PRIMO VERE Omnia sol temperat IN TABERNA Olim lacus colueram UF DEM ANGER Tanz UF DEM ANGER Chume, chum geselle min UF DEM ANGER Floret siva PRIMO VERE Veris leta facies Reie/Reien/Swaz hie gat umbe/Chume, chum gesslle min/Swaz hie gat umb FORTUNA IMPERATIX MUNDI Fortune plango vulnera UF DEM ANGER Reie Carmina Burana, scenic cantata for soloists, choruses & orchestra: Fortuna Imperatrix Mundi, No 1: O Fortuna Carmina Burana - O Fortuna FP - Carmina Burana Fortuna Imperatrix Mundi, XXV. O Fortuna FORTUNA IMPERATIX MUNDI Fortuna Imperatrix Mundi IN TABERNA Estuans interius UF DEM ANGER Were diu werlt alle min PRIMO VERE Ecce gratum FORTUNA IMPERATIX MUNDI O Fortuna IN TABERNA In taberna quando sumus UF DEM ANGER Chramer, gip die varwe mir از وبلاگ Greensong 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ Album: Carmina Burana Composer: Carl Orff Performed By: London Symphony Orchestra & Chorus, Conducted by: Richard Hickox Genre: Vocal, Choir, Classical Year Of Release: 1986 Label: England Audio Format: Mp3 Bitrate: 128 KB Duration: 63:33 Tracklist: 1. Fortuna 2. Fortune piango vulnera 3. Veris leta facies 4. Omnia Sol temperat 5. Ecce gratum 6. Tanz 7. Floret silva nobilis 8. Chramer, gip die varwe mir 9. Reie 10. Were diu werlt alle min 11. Estuans interius 12. Olim lacus colueram 14. In taberna quando sumus 15. Amor volat undique 16. Dies, nox et omnia 17. Stetit puella 18. Circa mea pectora 19. Sf puer cubi puellula 20. Veni veni, venias 21. In trutina 22. Tempus est iocundum 23. Dulcissime 24. Ave, formosissima 25. 0 Fortuna Password: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریافت کل آلبوم در یک فایل [سرور Hotfile و با کیفیت 128] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خیلی آهنگ تاثیر گذاریه؛ همیشه مو بر تنم سیخ میکنه مرسی نمیدونستم هیچی دربارش 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خیلی آهنگ تاثیر گذاریه؛ همیشه مو بر تنم سیخ میکنهمرسی نمیدونستم هیچی دربارش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده