شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ همه میگن تو نیستی از نیما فلاح 5 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ یه آهنگ بستکی خیلی قشنگه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ آیا خسته اید؟ آیا غم و اندوه شما را در هم شکسته؟ آیا از این دنیای وانفسا به تنگ آمده اید؟ این آهنگ رو بگوشید تا همه ی دغدغه هایتان به چشم به هم زدنی به ورطه ی فراموشی سپرده شوند زبان زرگری – شماعی زاده 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ آهنگ صدای فن اثر کامپیوتر به نوع خودش گاهی وقتا قشنگه راحت میفهمم کی سی پی یوش داره بیشتر کار میکنه 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ تو جون منی تو محمد علیزاده دوست دارم تو رو خیلی زیاد تا دیدی من ازت خوشم میاد عاشق کردی منو تو با نگات به دلت بگو با من راه بیاد وقتی پیشمی دنیا رو دارم خوشحالم می بینمت کنارم می دونی واسه چی دوست دارم چون هر چی که دارم از تو دارم تو جون منی تو ، عشق منی تو جون منی تو ، زندگیمی تو تو دلم راه نمی دم کسی رو جز تو :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: ........ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ Holy Mountains system of a down:sigh: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ رمیدیم (آلبوم من خود آن 13 هم) - محسن چاووشی متن آهنگ رمیدیم از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت چهره آلوده به خوناب جگر خواهم رفت ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت چهره آلوده به خوناب جگر خواهم رفت 2 لینک به دیدگاه
yase moattar 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مهدی احمدوند. حرم. اخه چندروز دیگه میرم حرم امام رضا 3 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ مازیار فلاحی آلبوم جدیدش به اسم لعنت به من 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چه خوابهایی - شادمهر عقیلی متن آهنگ : چه خواب هایی برات دیدم چه فکرایی برات داشتم کسی رو حتی یه لحظه به جای تو نمی ذاشتم چه خواب هایی برات دیدم چه فکرایی برات داشتم کسی رو حتی یه لحظه به جای تو نمی ذاشتم تو این روزا نمیدونی با عشق تو کجا میرم چه آسون دل به تو بستم منی که سخت میگیرم به همه میخندی با همه دست میدی دستتو میگیرم دستمو پس میدی اما دوستت دارم اما دوستت دارم پشت من بد میگی حرف مردم میشم دستشو میگیری عشق دوم میشم اما دوستت دارم اما دوستت دارم چه خواب هایی برات دیدم چه رنگی زدی دنیامو تو چشمای تو می دیدم تموم آرزوهامو به همه میخندی با همه دست میدی دستتو میگیرم دستمو پس میدی اما دوستت دارم اما دوستت دارم پشت من بد میگی حرف مردم میشم دستشو میگیری عشق دوم میشم اما دوستت دارم اما دوستت دارم 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ گل نازم-مازیار فلاحی گل نازم دلم تنگه،نذاشتن پیش هم باشیم باید هردو جداازهم شریک درد وغم باشیم دلم تنگه واسه چشمااااات دلم تنگه گل نازم منم مثل تو دلگیرم میدونم عاقبت یک شب از این دلتنگی میمیرم دلم تنگه گل نازم،نگی ازتو جدا بودم اگه پرسیدن اون کی بود،نگی من بی وفابودم دلم تنگه واسه چشماااات 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده