Shiva-M 8295 ارسال شده در 23 آبان، 2013 آیا خسته اید؟ آیا غم و اندوه شما را در هم شکسته؟ آیا از این دنیای وانفسا به تنگ آمده اید؟ این آهنگ رو بگوشید تا همه ی دغدغه هایتان به چشم به هم زدنی به ورطه ی فراموشی سپرده شوند زبان زرگری – شماعی زاده 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 آبان، 2013 آهنگ صدای فن اثر کامپیوتر به نوع خودش گاهی وقتا قشنگه راحت میفهمم کی سی پی یوش داره بیشتر کار میکنه 4
EOS 14528 ارسال شده در 23 آبان، 2013 تو جون منی تو محمد علیزاده دوست دارم تو رو خیلی زیاد تا دیدی من ازت خوشم میاد عاشق کردی منو تو با نگات به دلت بگو با من راه بیاد وقتی پیشمی دنیا رو دارم خوشحالم می بینمت کنارم می دونی واسه چی دوست دارم چون هر چی که دارم از تو دارم تو جون منی تو ، عشق منی تو جون منی تو ، زندگیمی تو تو دلم راه نمی دم کسی رو جز تو :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: ........ 3
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 25 آبان، 2013 رمیدیم (آلبوم من خود آن 13 هم) - محسن چاووشی متن آهنگ رمیدیم از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت چهره آلوده به خوناب جگر خواهم رفت ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشهی بامی که پریدیم ، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت چهره آلوده به خوناب جگر خواهم رفت 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 27 آبان، 2013 چه خوابهایی - شادمهر عقیلی متن آهنگ : چه خواب هایی برات دیدم چه فکرایی برات داشتم کسی رو حتی یه لحظه به جای تو نمی ذاشتم چه خواب هایی برات دیدم چه فکرایی برات داشتم کسی رو حتی یه لحظه به جای تو نمی ذاشتم تو این روزا نمیدونی با عشق تو کجا میرم چه آسون دل به تو بستم منی که سخت میگیرم به همه میخندی با همه دست میدی دستتو میگیرم دستمو پس میدی اما دوستت دارم اما دوستت دارم پشت من بد میگی حرف مردم میشم دستشو میگیری عشق دوم میشم اما دوستت دارم اما دوستت دارم چه خواب هایی برات دیدم چه رنگی زدی دنیامو تو چشمای تو می دیدم تموم آرزوهامو به همه میخندی با همه دست میدی دستتو میگیرم دستمو پس میدی اما دوستت دارم اما دوستت دارم پشت من بد میگی حرف مردم میشم دستشو میگیری عشق دوم میشم اما دوستت دارم اما دوستت دارم 8
Gandom.E 17805 ارسال شده در 27 آبان، 2013 گل نازم-مازیار فلاحی گل نازم دلم تنگه،نذاشتن پیش هم باشیم باید هردو جداازهم شریک درد وغم باشیم دلم تنگه واسه چشمااااات دلم تنگه گل نازم منم مثل تو دلگیرم میدونم عاقبت یک شب از این دلتنگی میمیرم دلم تنگه گل نازم،نگی ازتو جدا بودم اگه پرسیدن اون کی بود،نگی من بی وفابودم دلم تنگه واسه چشماااات 6
ارسال های توصیه شده