victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ لحظه ی آقای خواجه امیری فقط چند لحظه کنارم بشین یه رویای کوتاه تنها همین... 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سامی بیگی _ ای جونم ای جونم قدمات رو چشام بیا و مهمونم شو گرمی خونم شو ببین پریشونه دلم بیا آرومم کن ای جونم می خوام عطر تنت بپیچه تو خونم تو که نیستی یه سرگردون دیوونه ام ای جونم بیا که داغونم . . . :dancegirl2::dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ: دلت بــا منــه خواننده: محمد علیـزاده 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ پروفایلم...:4564: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ پروف hamid.cfd [h=1] [/h][h=1] [/h][h=1][/h] 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیخیال سیاوش قمیشی پ.ن: دلمان گرفته است 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اهنگ یاس با صدای بسیار دوس داشتنی شادمهر عقیلی عزیز 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ پروفایل HaMiD.CFD[h=1][/h][h=1][/h] 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یادگاری :icon_pf (34):شهرام صولتی 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کافر با صدای ایوان و بنیامین ...اهنگ پروفم 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو انقدر عاشق کن خشایار اعتمادی منو انقدر عاشق کن به من برگرده احساسم یه جوری که تو این دنیا کسی رو جز تو نشناسم... 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Next to me از Emelii Sande عزیز 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رضا یردانی از فیس پیداش کردم . اسمشم نمیدونم . شعرش: هزار كار نكرده، هزار كاش و اگر، هزار بار نبرده، هزار حرف نگفته هزار بار هميشه، هزار بار هنوز، هزار بار نبرده، هزار راه نرفته! مگر تو نقطه پايان، به اين هزار خط ناتمام بگذاري! مگر تو اي دم آخر، در اين ميانه تو، سنگ تمام بگذاري 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ: روزهای بی عسـل... واسه تــو کم ترین پاداش هـزاران بــار اُسکــار ِ...! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده