مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ خاطرات تو سیروان خسروی عالیه پیشنهاد میکنم همه دانلود کنن برگای زرد منو یاد تو میندازن چه زود رسید پاییز بازم اما اینبار تو مال من نیستی..روزا دارن آروم آروم سرد میشن غروبا دلگیر ترن همه دنیا بهم میگن نیستی.. تو راحت از عشقم گذشتی و بازم من آرزوم اینه برگردی پیشم همیشه تو ذهنم میمونی اما من تو خاطرات تو کم کم گم میشم کم کم گم میشم.. اون روزی که خاطراتت از آرزوهات بیشتر بشه اون روز دیگه پیر شده قلب تو واسه همیشه.. تورو دیدن زیر بارون با تو خندیدن مثل یه خوابه واسه من کاش بازم خواب تو ببینم.. تو راحت از عشقم گذشتی و بازم من آرزوم اینه برگردی پیشم همیشه تو ذهنم میمونی اما من تو خاطرات تو کم کم گم میشم تو راحت از عشقم گذشتی و بازم من آرزوم اینه برگردی پیشم همیشه تو ذهنم میمونی اما من تو خاطرات تو کم کم گم میشمکم کم گم میشم..گم میشم..گم میشم..کم کم گم میشم.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )-128.mp3.htm 9 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ بانو هایده سوغاتی خیلی هم غم انگیز و عالی 5 لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ something big از shawn mendes :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ شادمهر - همیشگی متن آهنگ اولش باور نکردم اونم انگار عاشقم بود هرچی از دلش بهم گفت حرفای دل خودم بود وقتی دستاشو گرفتم خودشو دید تو نگاهم اولش باور نمیکرد من تو عشق زیاده خواهم عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگیشه فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگیشه گاهی میترسم که شاید کل شهر با من رقیبه تو که میدونی چی میگم غیر از این باشه عجیبه بی دلیل یا بی اراده نگرانم میشی گاهی پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی عاشقم بمون همیشه باورم همیشگی شه فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگیشه فرق بود و نبودت فرق مرگ و زندگیشه پ.ن : عالی واقعا , این آهنگو حتما گوش کنید , محو تحریر های شادمهر میشید:music: آلبوم "تجربه کن" هم شنبه 20 ام آذر میاد 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ ye del shekondam .. Ali abdolmaleki خوشم نیومد نمیدونم وسط موزیکام چیکار میکنه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ تتلو/بغلم کن بغلَم کن که من از همه خستَم توی این دود و دَمِ غم میکِشَم از تو نفس من بغلَم کن همینجوری که هستم بغلَم کن که شکستم بغلَم کن که من از دنیا بُریدم عشقو آرامشو ، باور کن با تو دیدم فِک نکن به کسی عمراً جاتو میدم بغلَم کن که تو نیستی ناامیدم بغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ توبغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ تو کَفِ دستامو دیدی ؟ ببین زِبرِ ولی یخ زده برات نفسامو بشمُر ، وصلته ، شدم مخزنِ هوات پیشونیمو نگاه ، خط داره ، اما آیینه صبره با تو بالا ماییم و ابره ، بقیه وایسادن پایینِ دره همه چی عالیه حلّه با تو خوبه کَندیم از باقىِ گله باشکوهه خالیه صحنه ، جون میده واسه رقصِمون واس خاطرِ همدیگه پا گذاشتیم رو نفسِمون همه جا وصفمون و رقصِ نوربغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ تو بغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ تو با تو انگار خدا هست ، هوا هست و نیستی همه چیم نیست و شدم من به شما وصل بودَنِت عمرِ دوبارَست و مُردن واست حتی تو میدونی یه شمارَس با تو دل از همه من میکَنم هِی هنوزَم عطرِ تو رو میزِ منه میزنمِش هنو ویساتو شبا میشنومِش پشتِ تو هر کی هر حرفی بزنه میزنمِش بغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ تو بغلِ تو ، میده به من حسِّ قشنگو بغلِ تو ، عطرِ تَنِ تو 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ مهدی سلطانی/در این دنیا.....بازیگر نقش پدر فرهاد در شهرزاد. چه بی اثر می خندم چه بی ثمر می گریم به ناکامی چرا رسوا شدم من چرا عاشق چرا شیدا شدم من ---- فوق العادس صداشون. 4 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۵ " فکرشم نکن " از محمد علیزاده:babygirl: 2 لینک به دیدگاه
S-A-E-I-D 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ " خدا با منه " شاهکاری از رضا صادقی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ کنسرت "طریق عشق" استاد توی پاریس 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ آهنگ: Angel Of Hope موسیقیدان: Omar Akram آلبوم: Secret Journey 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ آهنگ: Angel Of Hopeموسیقیدان: Omar Akram آلبوم: Secret Journey و باز هم هوس شنیدن یه آهنگ جدید و قرعه آخرین آهنگ تاپیک امشب به پست شما افتاد مسیو ... حس قشنگی رو به وجود میاره در آدم ،یه حس خوشایند ... و دلم میخواد بارها و بارها بشنومش ،چون هر بار گویا ریتم جدیدی رو توش کشف میکنم....:girl_angel: مرسی که آهنگ قشنگی رو معرفی کرده بودین ... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ Time و the earth از هانس زیمر پشت سر هم 4 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ مخاطب خاص :علی عبدالمالکی فرستاده شده از GT-I8262ِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده