*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ ستار_ تکیه کن بر شانه ام ای شاخه نیلوفرینم فرستاده شده از LT26wِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بابک جهانبخش/ برف ..... برف برف برف میباره قلب من امشب بیقراره برف برف برف میباره خاطره هاتو یادم میاره.... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بیزحمت لینک دانلود این آهنگو میزارین؟چندبار امتحان کردم نشد !!! لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سپنتا مجتهدزاده....دندون طلا 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنووونم 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ بیگانه کاری زیبا از گروه the ways 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ آهنگی که خیلی دوسش دارم… مهدی جهانی آروم آروم اومد بارون شدیم عاشق زدیم بیرون … 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ مستور و مست شجریان به خیالم که تو دنیا واسه تو عزیزترینم آسمونها زیر پامه اگه با تو رو زمینم به خیالم که تو با من یه همیشه آشنایی به خیالم که تو با من دیگه از همه جدایی من هنوزم نگرانم که تو حرفامو ندونی 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مهدی یغمایی.....چه کردی متن آهنگ: چه کردی؟! که به دل من نشستی، که با عشق و احترام هنوز پیش تــو میام هنوزم تــورو می خوام چه کردی؟! که بی تــو بی میلم به عشق، بی تــو بیزارم از عشق دیگه حتی جونم و بپات میزارم از عشق بی تــو می بارم از عشق… من و تــو هردو شبیه هم، هردوتامون تو یک مسیر گاه و بی گاه جز من نخواه این احساس بی نظیر و از من و خودت نگیر نگاه کن! تــو باعث این احساسی، کی و دارم جز تــو مگه؟! چی میمونه از ما مگه تــو هم احساس من و نشناسی تــورو خواستم از خود خدا، نگو راهمون جداست من و تــو کنار هم، آره عشق پیش ماست آره عشق پیش ماست من و تــو هردو شبیه هم، هردوتامون تو یک مسیر گاه و بی گاه جز من نخواه این احساس بی نظیر و از من و خودت نگیر من و تــو هردو شبیه هم، هردوتامون تو یک مسیر گاه و بی گاه جز من نخواه این احساس بی نظیر و از منبی نظیر و از من و خودت نگیر 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ تقدیم .... کجایی؟ از مرحوم مرتضی پاشایی امشبم مثل هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم گریه کردم که شاید بدونی بگی برمیگردم امشبم زول زدم مثل هرشب به عکست رو دیوار گریه کردم گریه کردم که شاید بگیری تو دستای سردم کجایی بیا خیلی تنهام کجایی که تاریکه دنیام برات مینویسم یه نامه کجایی که غم تو چشامه کجایی که من بی قرارم کجایی که طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجوری 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ Do You Hear the People Sing?, Artist: Les Miserables OST 2012 فوق العاده س ... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ آهنگ می دونی که دوست دارم سینا رضایی از نظر من که خیلی قشنگه دوست داشتین دانلودش کنید لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] متن آهنگ دلم گرفته یاسر محمودیروزای گرم و تابستون بی تو خیلی سرد گذشتن درد من نبودنت نیست غصه هام از درد گذشتن بی تو خواسته های قلبم اون چیزی که من میگم نیست من بی تو آرومم اما حرف من حرف دلم نیستدوباره دلم گرفته منه عاشق دیوونه واسه پیدا کردن تو میشینم تو راه خونه دوباره تموم دنیام شده رنگ فصل پاییز هر چی از تو مینویسم میشه آهنگ غم انگیز ♫♫♫میدونی وقتی نباشی بی تو من خاموشه دنیام تو برام قصه ی عشقی زمزمه میشی تو شب هام میدونی کار خدا بود به تو افتاده مسیرم منو از خودم رها کن بذار با تو جون بگیرمدوباره دلم گرفته دوباره دلم گرفته دوباره ، دوباره دلم گرفته دوباره دلم گرفتهترانه سرا : هومن کمال زارع 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ آهنگ نباشی تو پیشم سعید آسایش لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده