Tamana73 28835 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 چاووشی/افسار تا که پابندت شوم از خویش میرانی مرا دوست دا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام م همدمت باشم ولی سربار نه ---------- گه مرا پس میزنی گه باز پیشم میکشی آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نه 7
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده بنام بارون از وقتی رفتی با همه سردم بی تو از آدما فراریم هر کی می بیندم میگه چه حیف شبیه عکس یادگاریم صد بار نیت کردم اما تو یه توی فالم نیومدی یه سال دیگه گذشت زمستون شد با برف امسالم نیومدی وقتی خودت نیستی تو این هوا عطرت به درد من نمی خوره من بی تو بارون و می خوام چیکار چترت به درد من نمی خوره وقتی خودت نیستی تو این هوا بارون من و شکنجه می کنه بدون تو با چتر یا بی چتر برای من فرقی نمی کنه ♫♫♫♫♫♫ دنیای من بعد از تو تا دنیات از برف آدم برفی بیزاره من تو زمستونا حالم خوش نیست هر کی بهم بخنده حق داره هر روز میگم با خودم ای کاش گذشته ها دوباره بر گرده هی از خودم می پرسم این روزا کنار تو کی جام و پر کرده وقتی خودت نیستی تو این هوا عطرت به درد من نمی خوره من بی تو بارون و می خوام چیکار چترت به درد من نمی خوره وقتی خودت نیستی تو این هوا بارون من و شکنجه می کنه بدون تو با چتر یا بی چتر برای من فرقی نمی کنه 7
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 آهنگ خداحافظ با صدای محسن ابراهیم زاده خداحافظ دیگه بسه من همقدر تو این روزا شدم خسته خداحافظ تنها راهه بگو بین ما دو تا کی بی گناهه خداحافظ خودت خواستی که روی حرفایی که گفتیم وا نستی خداحافظ برو دیگه از اول هم نبودیم سهم همدیگه ♫♫♫♫♫♫ دلم گرفته ولی میسازم با درد به هر کی گفتم عشقه تو رو ترکم کرد یه گوشه تنها نشستم از این دوری صدات نکردم بهت نگفتم برگرد خداحافظ دیگه دیره تو میری اما عشقه من نمیمیره خداحافظ به این سردی تو باید باورت شه نمیشه برگردی 7
Shiva-M 8295 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از Elliott Smith بسیار آرامش بخشه 8
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 آهنگ سکوت با صدای رامین بی باک لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [128].mp3 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده بنام بارون از وقتی رفتی با همه سردم بی تو از آدما فراریم هر کی می بیندم میگه چه حیف شبیه عکس یادگاریم صد بار نیت کردم اما تو یه توی فالم نیومدی یه سال دیگه گذشت زمستون شد با برف امسالم نیومدی وقتی خودت نیستی تو این هوا عطرت به درد من نمی خوره من بی تو بارون و می خوام چیکار چترت به درد من نمی خوره وقتی خودت نیستی تو این هوا بارون من و شکنجه می کنه بدون تو با چتر یا بی چتر برای من فرقی نمی کنه ♫♫♫♫♫♫ دنیای من بعد از تو تا دنیات از برف آدم برفی بیزاره من تو زمستونا حالم خوش نیست هر کی بهم بخنده حق داره هر روز میگم با خودم ای کاش گذشته ها دوباره بر گرده هی از خودم می پرسم این روزا کنار تو کی جام و پر کرده وقتی خودت نیستی تو این هوا عطرت به درد من نمی خوره من بی تو بارون و می خوام چیکار چترت به درد من نمی خوره وقتی خودت نیستی تو این هوا بارون من و شکنجه می کنه بدون تو با چتر یا بی چتر برای من فرقی نمی کنه بیزحمت لینک دانلود این آهنگو میزارین؟ چندبار امتحان کردم نشد !!! 3
ارسال های توصیه شده