alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اصرار از شهره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ ستار برای باتو بودن براي با تو بودن، يه راهي پيدا مي کنم موهاتو مي بافي ببين، دونه دونه وا مي کنم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ بمون محس ياحقي چقد بود اون لحظه ي عاشقت شدن.. 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخصوص این هوای ابریه... سلام.لینک ایرادداره،بررسی شود فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام.لینک ایرادداره،بررسی شود فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk سلام به شما لینک سالمه کاملا. دوباره امتحان کنید برای اینکه اسپم هم نشه در حال گوش کردن به آهنگ زیبای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ یک آهنگ نوستالژیک و قدیمی از دوستی گرفته بودم که دیگه بین ما نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ آهنگ زیبای همخواب محسن چاووشی ماله سریاله شهرزاد 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ آهنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عالیه این آهنگ، برید تو عمقش بی نظیره 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ همخواب چاووشی . . . خیلی در وصف حال منه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ آهنگ The Sun Is Rising از Britt Nicole 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ کجایی- محسن چاوشی متن آهنگ : ♫♫♫ یه پاییز زرد و زمستون سرد و یه زندون تنگ و یه زخم قشنگ و غم جمعه عصر و غریبی حصر و یه دنیا سوالو تو سینم گذاشتی جهانی دروغ و یه دنیا غروب و یه درد عمیق و یه تیزی تیغ و یه قلب مریض و یه آه غلیظ و یه دنیا محالو تو سینم گذاشتی رفیقم کجایی؟ دقیقا کجایی؟ کجایی تو بی من، تو بی من کجایی؟ رفیقم کجایی؟ دقیقا کجایی؟ کجایی تو بی من، تو بی من کجایی؟ ♫♫♫ یه دنیا غریبم کجایی عزیزم بیا تا چشامو تو چشمات بریزم نگو دل بریدی خدایی نکرده ببین خواب چشمات با چشمام چه کرده همه جا رو گشتم کجایی عزیزم بیا تا رگامو تو خونت بریزم بیا روتو رو کن منو زیر و رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن عزیزم کجایی؟ دقیقا کجایی؟ کجایی تو بی من، تو بی من کجایی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *محسن چاوشی تو اَدای کلمات فوق العادس 7 لینک به دیدگاه
OMID.RADMEHR 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ Ahange Majid Khartha Madar [emoji6] 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ درود آهنگ فوق العاده زیبای علی عبدالملکی - هوا دو نفرست نمونه کار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدن هوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق من هوا همون جوری که تو دوست داری من خیس خیسمو داره بارون میاد بی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو میخواد من عاشقت بودم باور نمیکنم فراموشت شده منو به این زودی هوا دو نفرست دارم گوش میکنم همون آهنگی که تو عاشقش بودی هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگه واسه با تو قدم زدن هوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق من هوا دو نفرست قصه همون روزا با تو تو این هوا جون میده راه بری من با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریم ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده