Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ موج اشک - سالار عقیلی عاشقی آواره ام در غربته چشمانه تو گریه پنهان کرده ام از حرمته چشمانه تو عطر تو را گرفته تنه لحظه های من صد باغه گل شکفته شده در هوایه من امشب تمام غربته خود را گریستم , گریستم شاید دل تو بسوزد برایه من برایه من من آن موج اشکم که بی اختیارم خودم را به آغوشه تو میسپارم تو دریای من باش به حسرت گذشته همه روزگارم ز دیروزو امروز دلی خسته دارم تو فردای من باش یک لحظه نگاه تو مرا راحت جان است چشمانه تو آرامترین خواب جهان است زیبایی چشمانه نظر کرده آهو رازیست که در عطر نگاه تو نهان است من آن موج اشکم که بی اختیارم خودم را به آغوشه تو میسپارم تو دریای من باش به حسرت گذشته همه روزگارم ز دیروزو امروز دلی خسته دارم تو فردای من باش دانلود 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ شادمهر... اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ ماه ماهی سیگار پشت سیگار یزدانی 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ متن ترانه | شاعر : وحشی بافقی همخواب رقیبانی و من تاب ندارم بیتابم و از غصهٔ این خواب ندارم دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست پیش تو بسی از همه کس خارترم من زان روی که از جمله گرفتارم من روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادار ترم من بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن زان کز همه کس بی کس و بییارترم منی دانلود *کلام محسن چاوشی بی نظیره 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ همیشه یکی هست- میثم ابراهیمی :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۴ علی عبدالملکی - هوا دو نفرست خیلی معرکست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ البوم جدید علی زن وکیل معرکست 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ارابه هاي اتش اثر استاد بزرگ ونجليس اجرا در اتن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ قربون مست نگاهت ،مازیار فلاحی ... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ مازیار فلاحی - قربون مست نگات... ................................. 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ دلم عجیب برای صدای خسرو شکیبایی تنگ شده بود .... با دکلمه زیبا شروع کردم زدودن این دلتنگی رو ... 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ High By the Beach از البوم جدید لانا دل ری بی نظیره 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخصوص این هوای ابریه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده