Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 آذر، 2015 موج اشک - سالار عقیلی عاشقی آواره ام در غربته چشمانه تو گریه پنهان کرده ام از حرمته چشمانه تو عطر تو را گرفته تنه لحظه های من صد باغه گل شکفته شده در هوایه من امشب تمام غربته خود را گریستم , گریستم شاید دل تو بسوزد برایه من برایه من من آن موج اشکم که بی اختیارم خودم را به آغوشه تو میسپارم تو دریای من باش به حسرت گذشته همه روزگارم ز دیروزو امروز دلی خسته دارم تو فردای من باش یک لحظه نگاه تو مرا راحت جان است چشمانه تو آرامترین خواب جهان است زیبایی چشمانه نظر کرده آهو رازیست که در عطر نگاه تو نهان است من آن موج اشکم که بی اختیارم خودم را به آغوشه تو میسپارم تو دریای من باش به حسرت گذشته همه روزگارم ز دیروزو امروز دلی خسته دارم تو فردای من باش دانلود 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 28 آذر، 2015 متن ترانه | شاعر : وحشی بافقی همخواب رقیبانی و من تاب ندارم بیتابم و از غصهٔ این خواب ندارم دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست پیش تو بسی از همه کس خارترم من زان روی که از جمله گرفتارم من روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادار ترم من بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن زان کز همه کس بی کس و بییارترم منی دانلود *کلام محسن چاوشی بی نظیره 4
majid733 1154 ارسال شده در 30 آذر، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Adel00 5292 ارسال شده در 7 دی، 2015 علی عبدالملکی - هوا دو نفرست خیلی معرکست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
alimec 23102 ارسال شده در 8 دی، 2015 ارابه هاي اتش اثر استاد بزرگ ونجليس اجرا در اتن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 6
hasti1988 22046 ارسال شده در 10 دی، 2015 مازیار فلاحی - قربون مست نگات... ................................. 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 دی، 2015 دلم عجیب برای صدای خسرو شکیبایی تنگ شده بود .... با دکلمه زیبا شروع کردم زدودن این دلتنگی رو ... 4
Shiva-M 8295 ارسال شده در 26 دی، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخصوص این هوای ابریه... 2
ارسال های توصیه شده