behzad behzadi 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ به موسيقيه خر و پف :-( Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با صدای اشکان جهانگیری بشدت حال خوب کنه 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام جاوید ای وطن صبح امید ای وطن چهره کن در آسمان همچو مهر جاودان وطن ای هستی من شور و سرمستی من چهره کن در آسمان همچو مهر جاودان بشنو سوز سخنم که هم آواز تو منم همه ی جان و تنم وطنم وطنم وطنم وطنم بشنو سوز سخنم که نواگر این چمنم همه ی جان و تنم وطنم وطنم وطنم وطنم همه با یک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان همه شاد و خوش و نغمه زنان ز صلابت ایران جوان ز صلابت ایران جوان ز صلابت ایران جوان 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ آهنگ دوسِت دارم...شهره میگه: دوسِت دارم نرو...دوسِت دارم بفهم...دوسِت دارم بمون.....من عاشق توام..تو هستیه منی...به جونِ هر دومون ============================================= چقد آهنگ لوسیه..اما در حال حاضر فازم با فازش یکیه 8 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ مهدی احمدوند – چشمای جادویی همه چی مثل یه قصه شروع شد دست دلم جلو چشم تو رو شد حال چشای تو خوب بود از اول امدی حال منم زیر و رو شد عاشقتم با یه قلب شکسته عاشقتم ولی خسته ی خسته من همون که تو عالم و آدم دلش و جز تو به هیچکس نبسته تو رو می خوامت تو رو می خوامت مثل دیوونه ها دوست دارمت خیره می مونم به دوتا چشمات تو رو با این چشما می شناسمت تو رو می بینم تو رو می خوامت آخه چشای تو جادویی یه جور دیگه عاشقتم من دل من عاشق عاشقیه http://upir.ir/khordad94/adel00/to-ro-mikhamet2.swf"]http://[flash=quality='high' width='150' height='50']http://upir.ir/khordad94/adel00/to-ro-mikhamet2.swf 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ اسمش عشقه / مرحوم پاشایی اگه من اونو دوست دارم اسمش عشقه / تنهاش نمیذارم اسمش عشقه / میاد کنارم اسمش عشقه 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ Formidable- Stromae در یک کلام عالی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ مهدی احمدوند....چشمای جادویی.... 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ dont wake me up-chris brown 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ آهنگ بسیار زیبای دریا از امین رستمی (پیشنهاد میکنم گوش کنید) دریا دریا دریا دریا دله من دوباره دلتنگه با آهنگ صداش تویه این آهنگه دریا منو اون تو رو با هم دیدیم ما آرامشو از نفسات فهمیدیم دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم دریا دریا دریا دریا همیشه مارو آروم کردی با خاطره هاش تو چقد پر دردی تو چی میدونی تو که تنها نیستی وقتی نباشه دیگه دریا نیستی دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده