nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ I knew you were trouble taylor swift 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ modern talking / brother louis 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 7 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ http://dl2.faslemusic.com/sad/Ali%20Ashabi%20%e2%80%93%20Direh.mp3 . . :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تهران شلوغه _علی عبدالمالکی ♫♫♫ میترسم از این شهر لعنتی از بام تهران از شمال شهر از کافه های دنجه با کلاس از قهوه های تلخه مثله زهر میترسم از اینکه گُمت کنم میترسم عشقم بی اثر بشه دریاچه ی چیتگر بدون تو میتونه با اشکم خزر بشه.. تهران شلوغه دستمو بگیر همدست من باشو ولم نکن اینجا منو دور از تو می کُشه این ظلمو در حق دلم نکن پیشم نباشی گریه میکنم پیشم نباشی غصه میخورم تو بام تهران با چشای خیس هر چی چراغ زرده میشمرم ♫♫♫ این شهر انقدر دود داره که میترسم عشقم دود شه بره تهران شلوغه دستمو بگیر تا دلهرم نابود شه بره.. جاتو با هیچی پُر نمیکنم هیچکس نمیتونه بیاد به جات پشت چراغای تموم شهر بعد از توام گُل میخرم برات.. تهران شلوغه دستمو بگیر همدست من باشو ولم نکن اینجا منو دور از تو می کُشه این ظلمو در حق دلم نکن پیشم نباشی گریه میکنم پیشم نباشی غصه میخورم تو بام تهران با چشای خیس هر چی چراغ ِ زرده میشمرم 7 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ تیتراژ ارمغان تاریکی محمد اصفهانی نبدونم اسم آهنگ چیه چه در دل من چه در سر تو من از تو رسیدم به باور تو تو بودی و من به گریه نشستم برابر تو به خاطر تو به گریه نشستم بگو چه کنم 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ یار از فرامرز اصلانی گرفتار سکوتم من صدایم کن..... 8 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ نی نوا ... ( عاشقشم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v) دانلود با کیفیت MP3/320 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده