Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ آهنگ دلتنگی با صدای مهران باقری لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دریچه ی کولرمون صدا میده! آخ گفتید. صدای کولرمون رو مخمه 5 لینک به دیدگاه
behr002 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ باورتون نمیشه همین الان کولرمون خراب شد!!!! قدر چیرهایی رو که داریم بدونیم! 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند غیر از خیالی خسته از تکرار تنهایی غیر از غباری در لباس تن چه می ماند از روزهای دیر بی فردا چه می آید از لحظه های رفته ی روشن جه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند از من اگر کوهم اگر خورشید اگر دریا بی تو میان قاب پیراهن چه می ماند بی تو چه فرقی می کند دنیای تنها را غیر از غبار و آدم و آهن چه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می پرسند از شعر و شاعر جز شب و شیون چه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سالار عقیلی - زلف بر باد مده [TABLE] [TR] [TD=class: b]زلف بر باد نده تا نَدَهی بر بادم [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]مِی مخور با همه کس تا نخورم خون جگر[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]زلف را حلقه مکن تا نکنی دربندم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]طُره را تاب مده تا ندهی بر بادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]یار بیگانه مشو تا نَبَری از خویشم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم اَغیار مخور تا نکُنی ناشادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رخ برافروز که فارغ کنی از برگِ گُلم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]قد برافراز که از سرو کنی آزادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شمع هر جمع مشو ور نَه بسوزی ما را [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شهرهی شهر مشو تا ننهم سر در کوه[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور شیرین منما تا نکُنی فرهادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رحم کن بر من مسکین و به فریادم رَس[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]تا به خاک در آصِف نرسد فریادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]من از آن روز که دربند توام آزادم[/TD] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ امشب در سر شوری دارم امشب در دل نوری دارم اصفهانی 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ آهنگ تکیه بر باد داریوش به خیالم که تو دنیا واسه تو عزیزترینم آسمون ها زیر پامه اگه با تو رو زمینم به خیالم که تو با من یه همیشه آشنایی به خیالم که تو با من دیگه از همه جدایی 6 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ آهنگ تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل/ احسان خواجه امیری... 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ صدای دلنشین کامپیوتر چیزی تو گلوش گیر کرده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده