Mohammad1675 4635 ارسال شده در 8 مهر، 2015 آهنگ دلتنگی با صدای مهران باقری لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
behr002 82 ارسال شده در 9 مهر، 2015 باورتون نمیشه همین الان کولرمون خراب شد!!!! قدر چیرهایی رو که داریم بدونیم! 6
mherdad 3826 ارسال شده در 9 مهر، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند غیر از خیالی خسته از تکرار تنهایی غیر از غباری در لباس تن چه می ماند از روزهای دیر بی فردا چه می آید از لحظه های رفته ی روشن جه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند از من اگر کوهم اگر خورشید اگر دریا بی تو میان قاب پیراهن چه می ماند بی تو چه فرقی می کند دنیای تنها را غیر از غبار و آدم و آهن چه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می پرسند از شعر و شاعر جز شب و شیون چه می ماند وقتی تو با من نیستی از من چه می ماند از من جز این هر لحظه فرسودن چه می ماند از من چه می ماند جز این تکرار پی در پی تکرار من در من مگر از من چه می ماند 6
NYC 20977 ارسال شده در 9 مهر، 2015 سالار عقیلی - زلف بر باد مده [TABLE] [TR] [TD=class: b]زلف بر باد نده تا نَدَهی بر بادم [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]مِی مخور با همه کس تا نخورم خون جگر[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]زلف را حلقه مکن تا نکنی دربندم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]طُره را تاب مده تا ندهی بر بادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]یار بیگانه مشو تا نَبَری از خویشم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم اَغیار مخور تا نکُنی ناشادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رخ برافروز که فارغ کنی از برگِ گُلم[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]قد برافراز که از سرو کنی آزادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شمع هر جمع مشو ور نَه بسوزی ما را [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]شهرهی شهر مشو تا ننهم سر در کوه[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]شور شیرین منما تا نکُنی فرهادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رحم کن بر من مسکین و به فریادم رَس[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]تا به خاک در آصِف نرسد فریادم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روی[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]من از آن روز که دربند توام آزادم[/TD] [/TR] [/TABLE] 6
victoria_r 7682 ارسال شده در 10 مهر، 2015 آهنگ تکیه بر باد داریوش به خیالم که تو دنیا واسه تو عزیزترینم آسمون ها زیر پامه اگه با تو رو زمینم به خیالم که تو با من یه همیشه آشنایی به خیالم که تو با من دیگه از همه جدایی 6
ارسال های توصیه شده