sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ تکیه گاه امین حبیبی : دلتنگیات برای من خودم غمت رو می خورم تنها نمیذارم تو رو من از تو دل نمی برم سر روی شونه هام بذار دردات و هدیه کن به من سنگ صبور تو منم بیا و تکیه کن به من من تکیه گاهتم یار و همراهتم درمون آهتم من عاشقتم.. … ♫♫♫ تا وقتی که داری منو غصه ی هیچ چیز و نخور من مثل کوه پشت توام از آرزوهات دل نبر تا وقتی هستم می تونی به هر چی می خوای برسی هر چی دارم فدای تو برام تو مثل نفسی نفس که می کشم تو رو حس می کنم توی تنم کنار تو حس می کنم عاشق ِ عاشق شدنم.. من تکیه گاهتم یار و همراهتم درمون آهتم من عاشقتم.. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ چقد خوبه عاشقی........رامین بی باک 5 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ http://upir.ir/khordad94/guest/Amin-Rostami-Darya-128-.swf "]http://[flash=quality='high' width='16' height='16']http://upir.ir/khordad94/guest/Amin-Rostami-Darya-128-.swf آهنگ دریا با صدای امین رستمی لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن آهنگ دریا دریا دریا دریا دله من دوباره دلتنگه با آهنگ صداش تویه این آهنگه دریا منو اون تو رو با هم دیدیم ما آرامشو از نفسات فهمیدیم دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم دریا دریا دریا ♫♫♫♫♫♫ دریا همیشه مارو آروم کردی با خاطره هاش تو چقد پر دردی تو چی میدونی تو که تنها نیستی وقتی نباشه دیگه دریا نیستی دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم دریا دریا دریا دریا دله من دوباره دلتنگه با آهنگ صداش تویه این آهنگه دریا منو اون تو رو با هم دیدیم ما آرامشو از نفسات فهمیدیم دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ دلم برای تو و شعر تازه ات تنگ است علی زند وکیل 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ محمدرضا علیمردانی/دل تنها و غریبم.... 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی دوست دارم از لیلا فروهر به تو احساسی دارم که بی نهایت کمشه... 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ علی لهراسبی/چشمام رو می بندم.... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ بیقرارم....بهنام صفوی بیقرارم واسه چشمات.... 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ علی باقری......آهنگ فرشته وقتی یه مرد زمینی عاشق فرشته میشه.... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ احسان خواجه امیری....منو ببر به اون لحظه 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ عذاب....محسن یگانه عذابم میده این جای خالی.. 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ Set Fire To The Rain از آدل دوست داشتنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده