Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ http://upir.ir/94ord/guest/06-Che-Khubeh-Asheghi.swf "]http://[flash=quality='high' width='16' height='16']http://upir.ir/94ord/guest/06-Che-Khubeh-Asheghi.swf آهنگ چه خوبه عاشقی با صدای رامین بی باک لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن آهنگ چه خوبه عاشقی اما فقط با تو/ ببینم هر شب رویای چشماتو چه احساس قشنگی من به تو دارم/ چقد خوبه که میدونی دوستت دارمچه خوبه این که حالم رو تو میدونی / همه حرفامو از چشام تو میخونی تو دلواپسیام هستی کنار من / میدونم قدر این عشقو تو میدونی چقد خوبه /که تو آرومی /چقد خوبه همش تو جلو چشمامی تو دنیامی /نفس هامی /چقد خوبه که هر لحظه تو رویامی چقد خوبه /که تو آرومی /چقد خوبه همش تو جلو چشمامی تو دنیامی/ نفس هامی /چقد خوبه که هر لحظه تو رویامی چه خوبه این که باز هستی کنار من /توی تنهاییام میای سراغ من برای قلب غمگینم تو رویایی /نباشی میمیرم تو اوج تنهایی چه خوبه این که حالم رو تو میدونی / همه حرفامو از چشام تو میخونی تو دلواپسیام هستی کنار من /میدونم قدر این عشقو تو میدونی چقد خوبه /که تو آرومی /چقد خوبه همش تو جلو چشمامی تو دنیامی /نفس هامی /چقد خوبه که هر لحظه تو رویامی چقد خوبه /که دوستت دارم /نباشی دیگه دنیا بی تو دلگیره چشام هر شب /توی خوابم /سراغ چشمای نازتو میگیره چقد خوبه /که تو آرومی/ چقد خوبه همش تو جلو چشمامی تو دنیامی /نفس هامی /چقد خوبه که هر لحظه تو رویامی چه خوبه عاشقی اما فقط با تو /ببینم هر شب رویای چشماتو چه احساس قشنگی من به تو دارم / چقد خوبه که میدونی دوستت دارم 6 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا که نیستی از مانی رهنما ... بعد از ده سال،دوباره این آهنگو شنیدم. باورم نمیشه ... باورم نمیشه ده سال اینقدر زود گذشت .... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سخته.....یاس و نیما علامه....... 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ آهنگ نوستالژیک Be With You از انریکه 3 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ شادروان هایده....آه ای خداکمک کن,من بیصدا نمونم,تاریخ عشقو باعاشقابخونم.... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ شمال- معین هوا ابری و من با چشمای تر دوباره بدون تو میرم سفر شبیه یه تصویر بی حس و حال دوباره بدون تو میرم شمال با من حسرت پرسه تو اسکله کنار تو با کمترین فاصله با من عادت غرق دریا شدن به عشق تو تو دلت جا شدن کدوم ساحل دنج پهلو بشینم ردی از بوی تو صدف ها صدف اوج غم با منه دل تنگمو صخره پس میزنه ♫♫♫ ♫♫♫ چه وقتی کجا قایق لحظه ها منو میبره تا رسیدن به ماه شمال و غروب و معمای تو کدوم روز خوب تماشای تو امان از لب جاده و بفض من می بارم برای سبک تر شدن کدوم ساحل دنج پهلو بشینم ردی از بوی تو صدف ها صدف اوج غم با منه دل تنگمو صخره پس میزنه 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ یه آهنگ ترنس با صدای بلند :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ Niall..... Water Meadows........... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده