Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهنگ جدید و مشترک محسن چاوشی و سینا سرلک نام آهنگ : مینا محسن چاوشی ( به زبان کردی ) - سینا سرلک ( به زبان بختیاری ) آهنگساز و تنظیم کننده : محسن چاوشی ترانه : فولک متن آهنگ : ده ردت وه مالم زوو مه چووره وه ( زندگیم فدایت، زود از پیشم نرو ) امشو وه لامان روژ بکه ره وه ( امشب پیش ما شب را روز کن ) امشو و چن شه وه نه تیه له خه وم ( چندین شب است که نمی آیی به خوابم ) له کی توریایده مینای چاوانم ( ای نور چشمانم ای مینا جانم ) سرت په تی که بینم زولفانت ( روسری ات را بردار زلفانت را ببینم ) تا گیانی شیرین بکه م قربانت ( تا صد جان شیرینم را برایت قربانی کنم ) من غریبم برای تو و راه به جایی ندارم آخر ، هر چقدر داد میزنم نمیرسه جایی آخر ، دردت به جونم بی تو نمونم ، امشب پیش ما بمون تا روز بیاد امشب چند شبه که نیومدی به خوابم ای نور چشمانم ای مینا جانم ، روسری ات را بردار تا زلفهایت را ببینم روسری ات را بردار زلفهایت را ببینم صد جان شیرینم را برایت قربانی کنم برایت قربانی کنم روسری ات را بردار زلفهایت را ببینم روسری ات را بردار زلفهایت را ببینم صد جان شیرینم را برایت قربانی کنم برایت قربانی کنم ، برایت قربانی کنم 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حمید حامی گلایه واسه من همین یه جمله کافیه که بگی یه روزی عاشقم بودی بگی تنها لحظه ای دلواپس این همه گریه و هق هق ام بودی... 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داریوش پرستش داغ داغ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [128].mp3 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ TAKING OVER ME-Evanescence عالیه 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاهین نجفی ، خالی شاهین ترکووووونده.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شادمهر...آی ستاره آی ستاره بی تو شب نوری نداره..... 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهنگ مرغ سحر با صدای نادر گلچین ... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اَمِرِم----رضا صادقی آلبوم فقط گوش کن 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از من بگریزید . مهدی یغمایی حرف نداره کارای این پسر اگه گوش نکردید دانلود کنید گوش کنید 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پروفایل مینا قشنگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده