Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ Dire Straits - Brother in arms 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ Eminem - The Monster feat. Rihanna برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ Within Temptation - Memories 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ Adele Never Gonna Leave You برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ تاوان... احسان خواجه امیری منو جون پناه خودت کن برو بزار پای این آرزوم وایستم به هرکی بهم گفت ازت رد شده قسم میخورم من خودم خواستم منو جون پناه خودت کن برو من از زخم هایی که خوردم پرم تو باید از این پله بالا بری ، توبالا نری من زمین میخورم درست لحظه ای که تو باید بری،اسیر یه احساس مبهم شدیم ببین بعد یک عمر پرپر زدن،چه جای بدی عاشق هم شدیم برای تو مردن شده آرزوم یه حقی که من دارم از زندگی نگاه کن تو این برزخ لعنتی چه مرگی طلب کارم از زندگی به هرجا رسیدم به عشق تو بود کنار تو هرچی بگی داشتم ببین پای تاوان عشقم به تو عجب حسرتی تو دلم کاشتم اگه فکر احساسمونی برو ، اگه عاشق هردومونی برو تو این نقطه از زندگی مرگ هم ، نمیتونه از من بگیره تورو... 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اونقدر دلم میخواد پشیمون شی اما جلو راتو نمیگیرم حرفامو محکم میزنم اما میدونم اینو بی تو می میرم ... سپیده ، لبخند مصنوعی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]Beyonce - Crazy In Love[/h] 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ ترانهٔ مرا ببوس اثری با صدای حسن گلنراقی، شعر از حیدر رقابی، ساخت آهنگ مجید وفادار در دستگاه اصفهان، همراه با ویلون پرویز یاحقی و پیانوی مشیر همایون شهردار از ترانههای ماندگار موسیقی ایرانی 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: ترانه ای دپرسی از sofia karlberg 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ ترانه ای دپرسی از sofia karlberg ترانه ای شاد و فوق العاده از sofia karlberg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ یه ترانه فوق العاده دیگه از sofia karlberg:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ ترانه ای شاد و فوق العاده از sofia karlberg این که شاد نبود.... من دارم از جلال همتی گوش میدم: دیگه حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ این که شاد نبود....من دارم از جلال همتی گوش میدم: دیگه حالی به آدم میمونه نه والا نه بلا خو پس درخواست آهنگ خز میدادی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ خو پس درخواست آهنگ خز میدادی یه سری از آهنگای به قول اسی زلم زیمبو البته ویدئوهاشونو ضبط کرده ام و گوش میدم تا اعصابم قوی بشه الان مثلا دارم بیشتر بیشتر شماعی زاده رو میبینم.... 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ ترانه ای فوق العاده از sofia karlberg:sigh: این آهنگه اصلش مال آریانا گرنده نبود؟! 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ این آهنگه اصلش مال آریانا گرنده نبود؟! چرا اصلش مال اونه ولی صدای این قشنگتره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده