sbabaie 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام بجه ها..من یه مقاله یا مطلب راجع به "جدایی گزینی مسکونی و نظام اجتماعی" میخوام.کسی میتونه کمک کنه؟ لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ هیچ کی چرا اینجا آدمو تحویل نمی گیره؟ لینک به دیدگاه
0 maysa.sadr 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ سلام بجه ها..من یه مقاله یا مطلب راجع به "جدایی گزینی مسکونی و نظام اجتماعی" میخوام.کسی میتونه کمک کنه؟ هیچ کی چرا اینجا آدمو تحویل نمی گیره؟ درود گرامی ! اندکی اگر صبور باشید ؛ دوستان یاری خواهند رساند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید ؛ امیدوارم مفید باشد . 1 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چشم...ممنون ولی چیزی واسه دانلود نیست.توی همین صفحه باید باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.من یه سری مطالب کامل راجع به طرح های توسعه شهری در ایران میخوام.طرح های تفصیلی یا طرح ملی آمایش یا طرح کالبدی ملی یا منطقه ای یا طرح توسعه و عمران ناحیه ای....فرقی نمیکنه کدوم باشه.یکی از موارد بالا....ممنون میشم کمکم کنید. تشکر لینک به دیدگاه
سوال
sbabaie 84
سلام بجه ها..من یه مقاله یا مطلب راجع به "جدایی گزینی مسکونی و نظام اجتماعی" میخوام.کسی میتونه کمک کنه؟
لینک به دیدگاه
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده